hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
Membermiks me ei taha?iga minu postituse all on link
nii mõneski tänases postituses on viide meie kodulehe aadressile http://6kanget.muscle-fitness.ee/
teretulemast kodulehele.
ja nagu ka ühes eelnevas postituses mainisin, on ajakiri MF, projekti ellukutsuja, hetkel sellest teemast väljunud ning meil puudub ka reaalne ressurss midagi teha(mis siin salata, kõigeks on raha vaja) ja otsene projektijuht.
tasa ja targu proovime siiski rohkem positiivset suunamist ja kõlapinda leida
Tõnu
Ilmselgelt ma ei suuda end arusaadavaks teha ja las see asi jääb nii nagu on.
hehee
MemberMina ka kahjuks mingit erilist vahet ei teinud, võib-olla ka sellepärast, et parempoolne pilt on väiksem.Mis vahet Sa siis kahe kuuga ootad? Elu oleks lill, kui kaks kuud trenni kohe välimuses kajastuks.
hehee
Memberaga käi seal korra ära ja pigem kommenteeri kodulehte ja seal kirjas olevat – seal ongi kogu projekt kirjas.No ega kui te ise ei taha oma asja laiemale ringile nähtavaks teha, siis jätkakegi samas vaimus, äkki keegi külastab ka teie kodukat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Membersiit foorumist kutsumegi teid projekti kodulehele, kus on kirjas kõik oluline sellega seoses. kõik on ühes kohas koos ja huviline saab hea ülevaate.Sa kordad seda igas postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina kordan siis ka veel kord oma mõtet, sisu kutsutakse vaatama mujale, aga reklaam riputatakse siia ja vot see on see, mis vähemasti mind ei tõmba teie kodukat külastama.hehee
MemberTavalisele sportlasele ei ole vaja maksta ja tasuta asju jagada – ta teeb trenni enda jaoks, mitte majanduslikel kaalutlustel. Siis ei oleks ka mingeid sponsoreid ja reklaami vaja olnud ja projektil oleks palju parem maine. Aga noh, see on lihtsalt minu arvamus – ma ei suru seda kellelegi peale.Jagan arvamust. Praegu on nii, et meelde on jäänud ainult tohutu reklaam. Reaalse tegevuse küsimise peale suunatakse kodukale. Aga ei ole need bowlingu mängimise pildid nii kaasahaaravad, et mul tekiks tahtmine sinna kodukale minna. Ma loen parem siin, kuidas inimesed trenni teevad.
hehee
MemberMiskipärast mulle tundub pildilt vasakpoolne konditsioon parem…Seisab sirgemalt?
hehee
MemberNagu erilist vahet polegi.Ekas ajavahe ka veel kõigest kaks kuud.
hehee
Memberprojekt ei ole ju ainult ühekülgne saalis raskuste liigutamine vaid mitmekesine suhtlus, vaba aja veetmine projektis osalejatega jmt. kuna projektis osalejad ei saa ühistel aegadel trennis käia, siis on oluline, et me saaksime ka omavahel suhelda jmt, selleks ongi toetajad appi tulnud, nii nikon kui kuulsaal. nii et nendele ka tänu selle eest ja see on ka üks osa meie projekti kajastusest. nädala kokkuvõtted jmt on olemas projekti kodulehel 6kanget.muscle-fitness.eeTõnu
Tore on. Nädala kokkuvõtete jaoks pean minema teie kodukale, aga reklaam tuuakse mulle siia “koju” kätte. Eks ise teate, teie projekt.
hehee
MemberKõike pole mõtet ju siia foorumisse üle dubleerida, aga teemat tuleb tõsta, siis tekib jälle huvi.Kõik on kena, hea algatus ja puha, kuid pigem duubeldage trenniteemat kui et tõstate teemat oma sponsorite reklaamimisega. Ma julgen väga kahelda, et see teie projekti reklaamib.
hehee
Membermaailma saab muuta küll aga inimesed tahavad muutusi oma eluajal näha.selles ongi asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
siiamaani pole keegi surnuist ärganud ja tulnud kiitma kui hea või halb kõik nüüd on.
Kui Sa muudad ennast, seda väikest tükikest maailmast, siis hakkad ju kohe muutmiset johtuvat protsessi nägema. Näiteks, hakkasid regulaarselt trenni tegema ja muudkui näed, mida see muutus Su elus kaasa toob.
Ma ei räägigi siin sellest, et jätad ära suhkru söömise ja siis näed, kuidas päike muutub kollasemaks, rohi rohelisemaks ning Jeesuke ise laskub maa peale tänukirja üle andma.
Edit: kirjaviga
hehee
MemberMis ma pean siis jooma hakkama kui ma varem ei joonud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, Sa võid näiteks kokanduskursustele minna või kangastel kuduma hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahet ei ole, ma rääkisin lihtsalt muutmisest.Edit: Jarmo postituse täiendusele: muutmine ei ole võrdelises seoses paremaks ega halvemaks muutmisega.
hehee
MemberEi sina ega mina saa maailma muuta !Igaüks saab maailma muuta, muudad ennast ja juba on muutunud tükike maailmast.
hehee
Memberasi on TÄPSELT NII nagu T6nis ütles.Olge tolerantsemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Memberhallooo! kõik ei tee trenni. ja selleks see projekt loodud ongi, et eesti mees mõtleks selle peale, et ennast liigutada ja trenni minna.Hallo! Mittetreeniv mees ei loe ka ajakirja Muscle&Fitness!
sinu jaoks, alessandro, on muidugi siin foorumis teised teemad, aga siia satub kindlasti ka alustajaid treenijaid, kes loodetavasti meie projektist kasu saavad.See projekt aga ongi kahjuks nii serveeritud, et jõuab ainult inimeseni, kes juba teeb trenni. Siin foorumiski on ta kuidagi väga poolikult esitatud. Rohkem hakkab silma projektiga kaasnev reklaam kui treenivad mehed.
hehee
Membertänud soovitusteeest! proovin treeningust teha pausi , vast , et stress ja see tekitab veel juurde. proovin seda ploomimahla varianti ..homme poodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
käisin artsi juures ta soovitas võta üht rohtu ja piimbakteri tablette.. loodan , et peagi saan korda
Ma soovitan rohtudest võimalikult kaua eemale hoida. Olen ise kõhukinnisusega tõsises hädas olnud (pikim täiesti umbne aeg kaks nädalat) ja sain selle korda puhtalt toitumise sättimisega. Aega võttis, aga asja sai! Nüüd käin väljas paar-kolm korda päevas. Varem oleks see mulle utoopiana näinud.
Proovi ja katseta, mida Sa võid süüa ja milliseid toiduaineid koos süüa.
Hehee, ma saan aru, et kaerahelbed ei sobi Sulle, aga kas ka kaerakliid?Ei teagi, pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused