hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberRõhutan et tabeltt ei tee sama tööd, mis TABLETT.hehee
Memberüks asi on ka täiesti jama , ema ütleb et ma selle jõusaali ja toitumisega nii lolliks läinud, et ei anna ta mulle mingit raha toitumiskava ostmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ütleb et pingutad üle jne tee niisama trenni savi se toitumine jne . aga ma tahan saada häid tulemusi jne
Suitsu jaoks ju saad raha. Pane see kõrvale, kogu kava raha kokku ja oled löönud kaks kärbest ühe hoobiga – suitsust lahti ning professionaali abi kättesaadav.
hehee
MemberOlen teinud sarnast jooki, kus avokaadot asendas värske kurk. Nüüd proovin kindlasti ka avokaadoga. Piimakokteilidesse panen alati avokaadot, teeb joogi mõnusalt pehmeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Memberaga siis tellin endale ikka korraliku toitumiskava kui saan rahaVeart mõte! Ning ära siis kava saades kuu aja pärast ära väsi, vaid suhtle oma treeneriga pidevalt!
hehee
MemberOskab keegi sellest jahust midagi lähemalt rääkida? Lisaks sellele, et maitse on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Guugeldades suurt midagi ei leidnud.
hehee
Memberkasutan otsingut, aga ikkagiSiin on nii palju kasvamisest räägitud, et kellelgi ei Sulle enam midagi lisada. Kasuta otsingut põhjalikumalt ja loe neid artikleid, mida leiad.
hehee
MemberKes viskab ära munakollase, see loobub vabatahtlikult muna kõige kasulikumast ja toitvamast osast!hehee
MemberVäike ettepanek, las üks inimene ise otsustab – siinkohal Kiivikas, muidu jäätegi neid maid siin jagama.Kiivikas ju sellepärast teema tegigi, et hüva nõu saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei suuda kuidagi mingit kriteeriumi välja mõelda – ehk aitate ja pakute omalt poolt välja, kelle vahel need jagada.hehee
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“Pent on sel aastal purustanud juba kümme Eesti juunioride rekordit.”
Ega ma pidanudki üht halvemaks või teist paremaks, lihtsalt Sa polnud kuulnud….
hehee
MemberPole kuulnudki sellisest.hehee
MemberEi sugugi mitte, nad töötavad meie kõigi heaks!Aga piltidega kalender ostetakse ikka silmailu pärast…
Selline oli siis minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ka silmailu olene vaataja silmadest. Mina ostan selle kalendri ilma et mul seda üleüldse tegelikult vaja oleks, aastavahetusel kingitakse neid niigi igatsugu ametiasutuste poolt.
hehee
MemberIlmselt kui tehtaks pekistest poliitikutest kalender, siis ka mõni kiidaks taevani, et nad ühiskonna heaks teinud niipalju…Kas Sa paned nüüd päästjate panuse kahtluse alla?
hehee
MemberKirp ja Mikk on kindlasti toetust väärt noored!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberPakun, et enamus siinse foorumi külastajaid on võrreldes nonde päästjatega nagu tipp-modellid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pakun, et enamus siinse foorumi külastajatest pole ühiskonnale pooltki nii palju andnud kui need päästjad. Selle kalendri eesmärk on kahjuks siiski natuke teine kui pelk silmailu.
hehee
MemberNo ma ei tea… Kuidagi üsna lahjad ja loppis mehed
.Aga neis on sisu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused