hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberNonni, kui tahad kotlette paneerida, siis soovitan linajahu, on kasulikum kui riivsai ning maitse jääb samuti väga hea. Hommikul enne sööki klaas vett linajahuga annab ka seedimisele kena hoo sisse
hehee
MemberMinul läheb kõht kinni, kui söön liiga vähe, st viin keha näljarežiimile.
hehee
MemberMa loodsin juhtnööre ka, aga ma avastasin, et seal on mingi kood või miskit. Selle “salakoodiga” lippan siis poodi ja üejäänud plekib paberis?Jah.
hehee
MemberOh jah, kirjutan siis selle vastuse, mida kõigile sellise teema algatajale kirjutatakse. Lisa siia oma menüü! See pole selgeltnägijate foorum.
hehee
MemberKas selline asi on võimalik, et ma maksan pool fittide eest ja pool sularaha mingit moodi?
hehee
MemberHommikul trenn, õhtul trenn ja telekas seisaks siis niisama. See ongi kõigest Meelelahutus.Teise inimese arvelt, ei väsi ma kordamast.
Kui teleka niisama seisma jätad, ega paljust ilma ei jää
Pealegi, pole trenn ainuke ajaveetmismeetod.hehee
MemberOkk, siia Sa ei paneks ju oma jõusaalipilte, või paneksid? Egas kõik peagi kuskil alati kirjas olema.
hehee
MemberSel juhul tuleks seda ka kontolt välja lugeda, et oli enne paks, nüüd on peenike vms. Mingi ASJAKOHANE pilt peaks kindlasti ka olema (a´la enne ja pärast vms), mitte ainult kleidiparaad vms.Lapse sünd on ka kindlasti uskumatult tore ning meeldiülendav, kuid kas maimukeste pildid just siia peaks üles riputama….
hehee
MemberMinu nö lemmikud on enesepildistajad. Pean silmas neid, kellel siinse lehe temaatika kohaselt midagi näidata ei ole ja kes meeleheitlikult püüavad jätta muljet, et pilt ei ole enda tehtud

hehee
MemberKui mingeid tv-showsid või nn ”jamasid” ei näidataks, oleks elu õite igav ju.
Otsi paremat meelelahutust.
hehee
MemberTaimetoitluse poolt ja vastu arutlemiseks oleks kena teha uus teema, siin võiks vastata teemaalgataja küsimusele.
Väljavõte foorumi reeglistikust:
15. Ära juhi teemat meelega algse postituse ideest kõrvale. Ka juhul kui teemaarendus on viinud uu(t)e teema(de)ni, on nende üle põhkjalikumaks arutlemiseks soovitav teha uus ja vastav teema.
hehee
MemberOotaksin iroonitsemise asmel pigem soovitusi, mida menüüsse juurde tuleks lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ootan jällegi, et kaalulangetajad vanu postitusi ja artikleid loevad. Sinu teemas ei ole mitte midagi, millele Sa juba siin olemasolevast infost vastust kätte ei saaks.
hehee
MemberSee ei ole korrektne teema vaidluseks. Inimesed on erinevad.Ei, ei, ma ei tahtnudki vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pidasin samuti silmas seda, et inimesed on erinevad. Minu ema menüü ei sobiks paljudele (rohkelt rasva, rohkelt süsivesikuid). Minu vanaema menüü paneb mul endal “katuse sõitma”. Aeg-ajalt ta ikka tahab mind näljutada ja keedab mulle hommikuks TERVE MUNA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimati küsisin temalt sellise hommikusöögi peale, et kas võin pool töö juurde kaasa võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Member…ja vanaema on sul pigem kõhnavõitu?Minu vanaema on mitte kõhnavõitu, vaid ongi kõhna. Tema köök on pea täiesti rasvavaba ja seda ei saa ju ka tervislikuks pidada. Noorena tegeles iluvõimlemisega.
Minu ema köök on väga rasvane ja ka tema on sale. Varemalt tegi füüsilist tööd, pensionile jäädes läks jõusaali.
AutorPostitused