hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberNaisi saab vast ikka muul moel ka kui 6-packiga.Sa oled valesti aru saanud, naisi saab ainult nähtava kuuspakiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberPiltide kunstiline pool pole minu maitse.
hehee
MemberMinu maailma muutsid need:
Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus
Kuidas rikkuda ära vorm ja kahjustada tervist
Ja ikka muidugi positiivses suunas!
hehee
MemberMinuarust selle rahaga on nii, et seda kulub koguaeg niipalju kui üle on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on kunagi raha üle? Hästi elad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMa ei usu, et Fasti Burneris mingit sellist sodi sees on.Argument!
hehee
MemberMa juba nime pärast ”Chili Burn” ei tarvitaks seda. Õudne.‘
Kasutan Burner, Omega 3 ja Green tea kapsleid lisaks söögile.Mis Burn hullem nimi on kui Burner?
hehee
Memberhehee
MemberOlen üsna kindel, et nö. tavatreenijal ei ole mõtet raha selle peale kulutada.Ma kaldun ka arvama, et enamusel lisanditarbijatest oleks tegelikult vaja rõhku panna hoopis nö päris toidust koosnevale menüüle.
hehee
MemberC-vitamiin, magneesium, tsink.
hehee
MemberMa teises teemas juba kirjeldasin enda aastatepikkust rahvastepalli. Keskas kuigipalju teooriat lisandus. Õpetaja jagas materjali välja, järgmise tunni (loe rahvastepalli) alguses oli kontrolltöö. Teooria hõlmas aga ainult erinevate pallimängude reeglistikku.
hehee
MemberMinu kehalise kasvatuse tunnid piirdusid rahvastepalli mängimisega ja see mind absoluutselt ei huvitanud. Küllap tüütas lõpuks ka neid, kellele mäng iseenesest muidu meeldis.
Mind väga häirib, et neiude tunnis ei pööratud rühile absoluutselt mingit tähelepanu. Kui oleks minu teha, lülitaksin naisvõimlemise kohustuslikus korras tüdrukute kehalise kasvatuse programmi. Ka ülikoolis taastaksin kohustusliku kehalise kasvatuse.
Ema on rääkinud enda kehalise kasvatuse tundidest, ma absoluutselt ei imesta, et ta ise ja tema klassikaaslased ka pärast kooli lõpetamist tunduvalt rohkem spordiga tegelesid kui mina ja minu klassikaaslased. Minus süvendasid kehalise tunnid põlgust enese liigutamise vastu.
hehee
MemberHetkel ei ole pakendit käepärast. Kanasüdamed 20 % valku ja 8 % rasva. Pugud lähevad samasse kategooriasse.Soovitan neid enne marineerida.
Kuidas Sa südameid täpsemalt toiduks kasutad? Mul tädi teeb neist pirukaid. Ise olen seni vaid kassi nendega toitnud.
hehee
MemberKus see My fitness linnas asub?Kas keegi on seal käinud kuidas hinnad on jne?