hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMa kannan ka vahest sussehttp://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=920
Kas see teeb mind siis ka tolaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui Sa nüüd uuesti Carlini postitust loed, saad isegi aru, et ta ei tembeldanud kedagi tolaks, vaid pööras tähelepanu klubide sisekorraeeskirjadele, mis on klubiti erinevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberEhk siis iga treenija käib pärast pingikasutamist pihustiga ringi?Kusjuures Tallinna Spordihallis käiaksegi nii. Higistad pingi täis ja puhastad selle enda järelt ära. Mis selles nii imelikku on?
hehee
Member(Täiskõhutunnet pole ma küll kunagi shakest saanud, pigem vastupidi, kõht läheb tühjemaks??)See on vaat et peamine põhjus, miks ma peale trenni koksi ei joo, sest süüa tahan ju nagunii kohe. Kõhtu see jook küll ei täida, pigem tõesti vastupidi, ning tunni jooskul pärast trenni jõuan ka söögilauda.
Vastus teemaalgatajale. Trenni ajal joon vett, pärast trenni koorekohv koos söögiga.
veebruar 2, 2010 at 9:02 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253547hehee
MemberNjaa, mina ei julge üldse poodi minna, kus kirp töötab. Raudselt määrib midagi nii pähe, et ei saa ostmata jätta isegi siis, kui mul seda üldse vaja ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata ette, järgmiseks väljud asjadega, mida Sul vaja pole ning ühtlasi taagaks sms-laen, mida veel vähem vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina igatahes enam Tartusse tulla ei julge, mina tea, kui kaugele see mõjuvõim kiirgab.hehee
MemberPäevast normaalset valgukogust ju ei tohiks ka ületada.Päevase normaalse valgukoguse moodustavad ju ka muudest toitainetest saadavad valgud, või koosnebki Su menüü vaid 350 grammist kodujuustust?
hehee
Membersama põhimõttega on ju välismaal müüa omega-3 sisaldusega mune,et kanadele söödetakse omega-3 rikkamat toitu ja siis munades koostis ka rikkalikum.Eestis on ka, Talleggil kui ma ei eksi.
hehee
MemberAsi on ju kogustes. Mõtlesin vastust saada, mitu grammi päeva jooksul jääb normaalsuse piiridesse? Kujutan ette, et kui Kaalusaate suur Andrus sööb ntx 2x 400g kodujuustu, siis see on ilmselgelt liiga palju…jne.Millest Sa räägid? Kõik oleneb ju ikkagi kogu päeva menüüst.
hehee
MemberEino ikka täies koosseisus kõik, kellele tundub, et neil on mingi oma arvamust.Päris täpselt ka ei tea mis, kui palju või kui tihti seda maksu peab maksma aga summad on kindlasti korralikud!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKui ma lisan oma toidule 1x 200g kodujuustu ja teisele toidule 150g kodujuustu, siis kas see jääb normaalsuse piiridesse?Eks vastus ole tegelikult igale asjale olemas…Vastused on kindlasti olemas, ent küsida tuleb osata! Mille põhjal Sa arvad, et Sulle vastatakse, kui kirjutad lihtsalt üks toit ja teine toit. Kes peab teadma, mida Su toit sisaldab?
hehee
MemberSiit vali treeningkava ning kindlasti loe siinsamas lehel avaldatud toitumisalaseid atikleid ja samateemalisi foorumiteemasid.
hehee
MemberOleneb ju Sinust endast. Mina olen pärast tööpäeva lõppu omadega nii õhtal, et korralikust trennist enam suurt välja ei tule. Hommikune varane ärkamine on küll raske, kuid tasub vähemalt minu jaoks end ära.
hehee
MemberKas keegi teab, kust saaks osta nö õnnelike kanade fileed (kanad, kes oleks näind ka päikesevalgust ja saand söögiks midagi enamat kui hormoonidest pungil jõusööt)?Selliseks luksuseks peab vist küll tuttava taluniku leidma.
hehee
MemberPealegi kuratlikult maitsvad
hehee
MemberOn see toitumine jee korras, kui pärast kella kuut ei söö….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viska otsingusse sõnad kaalust alla ja kiiresti kaalust alla, siis ei pea inimesed end kordama hakkama.
AutorPostitused