hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMa teen väga palju toite nädalavahetusel valmis. Üks mu hetkelemmikuid on kana hapukoore ja seentega (sibul, seened, kanakuubikud praadida ja siis hapukoores hautada), kõlbab kenasti veel reedelgi süüa. Säilitan kaanetatud karbiga külmkapis.
hehee
Memberhehee
MemberSoovin teada, kas jogurtis olev pisku valk on kvaliteetne valk?Arvestades seda, millise koguse suhkruga Sa teda sisse sööd, siis mitte.
hehee
MemberKui toitumiskava näeb ette, et söön 150g liha, kas siis võtan kaks ahjutüki (70g + 70g) või 1 tk (kuna esialgne kaal oli 150g)?Üldiselt arvestatakse ikka toorkaalu. Kui Sul on aga toitumiskava, siis on Sul ju ka spetsialist, kes selle koostas ja kelle käest küsida, kuidas ta täpselt mõtles.
hehee
MemberPeet meeldib mulle eriti hästi ka paneeritult. Keedad peedi, lõikad paksemad viilud, kastad munast ja riivsaiast läbi ning praed kergelt mõlemalt poolt. Kui esimest korda tegin, ei uskunud, et tulemus nii maitsev saab. Hetkel on see mu lemmik “salat”. Peaks veel proovima ka linajahuga paneerida.
hehee
MemberMehe lapsel lõigati mandlid eelmisel aastal ja ta sõi juba ülejärgmisel päeval võileiba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hull või ongi asjad juba nii kaugele arenenud, et taastumisaeg nii lühike?hehee
MemberKanaliha pole väga raske liha, seda pole organismil raske seedida. Söö julgelt oma kanaliha tund/pool tundi enne magamaminekut.Mina sööngi julgelt ja enne magaminekut hoopis süsivesikuid, minu vastus oli mõeldud selle jutu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei hakka uut teemat tegema. Probleem selles ,et päevas 4 toidukorda, viimane söök kanafilee toorsalatiga. Paraku esimene söök on kell 12, järgmine kell 16.00, siis 20.00 ajal ja viimane tulebki nüüd 11.30 ajal ja kell 12 magama. Olen aga lugenud ,et vahetult enne magamist ei ole hea liha süüa? Või on see OK?Tänades!
Liha pole jah kuigi hea enne magamaminekut syya, enne magamaminekut oleks hea v2herasvane kodujuust v kohupiim,mina nt lasen kohupiima koos piimaga miksriga segi ja joon alla selle (enne magamaminekut)…
hehee
MemberMinu kunagi kuskilt alla laetud (
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) tabeli järgi on kanafilee kergemini seeditav kui kohupiim.hehee
Member… ja miks on nad keelatud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kõigile ei olegi ju keelatud, ainult võistlevatele sportlastele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberÕde on käinud tööasjus Itaalias erinevates restoranides ning peatunud ka peredes, seega näinud seal nii peenemaid kui koduseid toidutegemisharjumusi. Kõik praadimised praetud seal külmpressitud oliiviõliga. Tulnud muuhulgas ka jutuks, et siinmail soovitatakse külmpressi salatitesse ja rafineeritud õli praadimiseks. Itaallased olevat selle peale naernud ja öelnud, et eks eksport peab ju ka kuidagi kaubaks minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Memberrafineeritud on töödeldud oliiviõli, rafineerimata otsepressitud, seal peaks kirjas olemaTollel õlil seda tõepoolest kirjas pole, aga maitse ütleb ära, et tegemist rafineeritud õliga.
hehee
MemberKui uus inimene on tulnud, siis ta jah kordab mikrit ära võtmata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja see on siis mõistlik, et 2 h enne ja pärast trenni mitte süüa?

Kuni mingi hetkeni võib see tõesti nii tunduda, mina sain aga omal nahal kogeda, et sellest mingist hetkest kaal nii jätkates kohe sugugi ei lange, olemasolevagi hoidmiseks tuli peaaegu et nälgida. Lihtsam on normaalselt süüa, ennast hästi tunda ja seejuures tunduvalt parem (madalama rasvaprotsendiga) välja näha.
Sellele algusefektile ehk rõhutaksegi. Treener rääkis, mõjus; nüüd ütleb, et söö veel vähem, järelikult õige.
Edit: minu suhe klaviatuuriga pole viimasel ajal päris õige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberValku jah mitte kohe, aga muidu küll võib.Mis juhtub, kui ma kohe valku söön?
hehee
Memberkas Shapingu trennid ongi sellised pool loengud, et IGA trenn instruktor-treener ütleb Teile mida ja millal süüa…Et kelleajaliselt ja nii?
Eip. Nt kõnealune Marika kordab lihtsalt tunni lõppedes “põhitõe” üle. Loengu saad siis, kui mõõtma lähed.
hehee
MemberOleneb treenerist, meie treener Marika Revalist räägib toitumisest hoopis mõistlikumat juttu kui kõik teised.Sedasama Marikat ma kuulsingi ühele kaalulangetajale soovitamas, et pärast trenni valku süüa ei tohi, võtad kaalus juurde. Käin ise ka aeg-ajalt shapingus ja just Marika juures, iga trenn ta kordab, et 2 h enne ja pärast trenni mitte süüa. Ehk on see tõesti mõistlikum jutt kui teiste shapingu treenerite oma, kuid mõistlik kindlasti mitte.
AutorPostitused