hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberEhk siis – alakaalus inimene avastab,et on pekine,
hehee
MemberKas peale ostmise ei sa kuskilt rohkem toitumis kavaLoed siin postitusi, artikleid ja paned ise kava kokku. See on niiiiiiii läbinämmutatud teema, et isegi kui Sa iga oma postituse asemel uue teema teed, ei viitsi enam keegi sellest kirjutada.
Lehe paremas ülemises servas on otsing, kasuta seda!
hehee
MemberNii, kui suure hulga veega olex sobilik segada… ja kas üldse on väga vahet kui suure hulga veega segad 5g kreatiini 30g valku ja 40 g süsikaid? pool liitrit vett?Sobiv kontsentratsioon valgu/süsivesikulahuse tõhusaks imendumiseks on 10%.Seega vajad 0,75 l vett,et see värk ~ 10 minuti jooksul alla loputada.hehee
MemberHommikune isupuudus=liiga hiline ja (või) liiga tugev õhtusöök.Või lihtsalt harjumatus. Ma võin keset ööd seaprae ka ära süüa, aga hommikul on ärgates kõht ikka tühi.
Kunagi põdesin samuti hommikust isutust, mõnda aega sai end sööma sunnitud, siis hakkas tühi kõht mind juba ise üles ajama
hehee
MemberMa olen igast sinu postitusest välja lugenud ainult sinu arvates õiget arvamust, mis peakski alati olema õige.Loomulikult esitan ma seda, mida õigeks pean. Kas Sina siis mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiski ei leia ma , et on olemas minu arvamus ja vale arvamus, on lihtsalt minu arvamus ja teiste arvamused, mõned erinevamad, mõned sarnasemad. Minul on õigus arvata, et nädal pärast mandlioperatsiooni trenni minna on lollus, ning Sinul on õigus arvata minust, mida tahes Sa arvata tahad.
hehee
Membermõõdukas aeroobne treening on vajalik kui mitte öelda kohustuslik lausa.Aeroobne jäägu jõutrennist lihtsalt eraldi päevale.
hehee
MemberIse süüa ei jaksa, ent trenni tahab minna – kõlab nagu hea plaan, onju.Just-just. Tühja sellest, mille arvelt plaan realiseerub.
hehee
MemberTuttaval meesterahval tulid haavad lahti öösel magades.
Miks peaks Sinu keha Sind hoidma kui Sina teda ei hoia? Mõned päevad pärast operatsiooni jäätise pealt trenni minna on ikka lollus mitte “hullus”.
hehee
Memberhehee
MemberPS! See ei ole nii lihtne midagiAile mõtles lihtsuse all ilmselt seda, et suhkur tekitab sõltuvust.
märts 13, 2010 at 10:10 e.l. in reply to: Rannamõisa hakkas esimesena Eestis müüma pardiliha #261069hehee
MemberPardimune tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lapsepõlv tuleb meelde 
hehee
MemberPudrus on küll kiudained ja samuti leivas, kuid minu isiklik suhe nendega on väga nigel. Nii puder kui poeleib panevad kõhu kinni nii, et vabandust aususe pärast, aga veri taga. Iseküpsetatud leib seevastu toimib vastupidiselt, asi arvatavasti juuretises. Väga hästi mõjub mulle ka hiinakapsa-sibulasalat õli ja tšilliga, maitseb samuti kenasti.
No ja muidugi juba ka soovitatud kookoshelbed ning kiivid.
hehee
MemberEi mäletagi, kui aus olla (ja tunnistust pole käepärast, et vaadata), aga üle 80 sain ikka kõigis ja seda ainult tänu sellele, et ühtegi reaalainet ma eksamiks ei valinud. Sai tehtud kirjand, inglise keel, ajalugu, saksa keel ja kultuurilugu.
hehee
Memberoled nagu mingi proffesor juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi, pärast järelaitamistunde läksin edasi kõrgemat matemaatikat õppima (Y)
hehee
MemberMul oli reaalainetega väga lähedane suhe, istusin kõigis konsultatsioonides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused