hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberKüsimus, et mis oleks kõige mõtekam süsivesik proteiini pulbri kõrvale SÜÜA?Söö banaani.
hehee
MemberNisutortiljad 8 tk6 dl täistera-nisujahu
1 tl soola
50 g võid
2,5 dl kuuma vett
See retsept on minul nüüd proovitud ja julgen soovitada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täidiseks tegin juurvilja toorpüree küüslaugu-tomatikastmes väikese parmesaniga 
hehee
Member50 g küpsetusmargariiniMargariin ei kõlba süüa, kasuta võid.
hehee
MemberPole vaja üleliia muretseda tegelikult.
Pole vaja ka üleliia mugav olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMinu viimase aja “blenderdus” koosneb järgmisest:
tomatid (need, mis sügisel sai purki pandud)
porgand
brokoli
tšilli
basiilik
sibul
hehee
MemberVenita!
hehee
MemberMinu lemmik redisesalat koosneb tükeldatud redisest, soolast ja hapukoorest
hehee
MemberTraditsiooniline igareedene pidulikum õhtusöök mehega
“>hehee
MemberOlen lugenud, et juustel võtab tükk aega harjumist näiteks munakollase või leivaga pestes, st. jäävad rasvaseks, kas isegi mitte paar kuud.Minul võttis munale üle minnes harjumine aega kaks kuud. pealtnäha olid juuksed puhtad, aga katsudes vastikult rasvased. Pidasin selle aja hobusesabas vastu ning see oli pingutust väärt! Pärast läksid juuksed munaga pestes väga hästi puhtaks.
hehee
MemberJuuksehoolduse teema jätkuks. Olen täheldanud, et juuksed on palju sõbralikumad, kui šampooni veega lahjendada (teen seda umbes vahekorras 1:6), kaob vajadus palsami kasutamise järele.
Vahepeal pesin juukseid aasta aega ainult munaga (kollasega), väga hästi said puhtaks, ainult juuste harjutamine võttis aega.
hehee
MemberAlustan klaasi seenepiimaga (tiibeti piimaseen…).Kohv vahukoorega (nii 100 g…)
…ja siis tuleb mul juba soe omatehtud leib ahjust
“> Või meeldib mulle… parim on Soome Valio voi…soolata.Paradisum…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen saanud nautida Sinu hommikusööki, oli hea tõesti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKui raha napib, siis peab matemaatikaga sina peal olema.Minu võtmesõnad on matemaatika, leidlikkus ja planeerimine. Kui on tahtmist ja viitsimist, saab vähese rahaga vaat et paremini söönuks kui siis, kui raha laialt käes ja see ei sunni mõtlema. Mina käin toiduretkel korra nädalas (jah, kui näiteks kohvikoor saab otsa, siis hüppan veel korra poest läbi) ja täiesti uskumatu, kui palju see aitab kokku hoida! Alguses oli muidugi raske terve nädala söögikorrad ette mõelda, kuid nüüd ei pea ma selleks enam kodus paberi ja pliiatsiga ettevalmistusi tegema, vaid suudan turul ning poes lennult planeerida.
Porgand, kaal, kapsas on meil odavad. Tomat on hetkel kallis ning maitsetu. Turul maksab kanahakkliha 26 krooni kilo. Sea sisefilee on 75-85 krooni kilo, aga et tegemist on kerge lihaga, on hind odav. Munad on säästukas 12.90 karp (10 tk), kohupiimapakk 6.20. Ning nagu Aile juba mainis, siis pudrumaterjal on kõvasti odavam kui makaronid, mina soovitan tatart.
Minul kulub söögile 400-500 krooni nädalas ja ma leian, et söön hästi
“> Seega, saab ka odavamalt ja ikka veel korralikult.hehee
MemberPähklite puhul ärge arvutage kaloreid, vaid arvestage rasva koostist, oomega rasvhapete vahekorda ning tegelikku kogust. Minu pingerida:1. kookospähkel – ülikasulikud küllastunud rasvad 98%, 0g o3 ja 1,8g o6 100 g kohta
2. sarapuupähkel – monoküllastamata rasva 63%, 0g o3 ja 4g o6
3. mandlid – monoküllastamata rasva 52%, 0g o3 ja 10g o6
4. kreekapähkel – palju polüküllastamata rasvu, mistõttu säilib viletsalt (ostan ainult siis, kui saabub uus värske partii), millest 5,5g 03 ja 28g o6 .
Pistaatsia ja makadaamiapähklid on suure monoküllastamata rasvhapete sisaldusega, kuid neist saab ka palju o3 (täpsed andmed mul puuduvad). Kõige viletsama rasvhappelise koostisega on kindlalt brasiiliapähkel – 0g o3 ja 23g o6. Enam-vähem sama koostis on maapähklil e arahhisel – 0g o3 ja 22g o6, kuid nende puhul ei ole tegu pähklite, vaid kaunviljadega. Rämps, sest kannavad kaasas hallitusseeni.
Kui arvestada ka seemnete rasvhappelist koostist, siis seesami ja päevalilleseemned on viimati mainitutest veel viletsamad – 0g o3 ja vastavalt 25 ja 30g o6.
India pähkli kohta andmeid pole, kuid pole raske arvata, et tegu on järjekordse o6-rohke pähkliga.
hehee
MemberMa hakkasin alguses täitma, aga kui seda toitainete proportsioonide küsimust nägin, panin testi kinni.Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused