hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberSee kava teenib eesmärke, mis on vastupidised Sinu omadele. Proovi parem alljärgnevat:
Üks variantidest.Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
hehee
MemberMõni aeg tagasi veel treenisin Tallinna Spordihallis. Enam ei näe mõtet, kuna sama või vähemagi raha eest leidub Tallinnas paremaid jõusaale. Oleks olnud kena, kui oleks saanud vormistada ka eraldi ainult jõusaali kuukaardi. Saan aru, et on raske kontrollida, kas inimene külastab vaid jõusaali või ka kergejõustikuareeni, kuid sama keeruline on jälgida, et ainult kergejõustikuareeni kasutaja ei läheks jõusaali.
hehee
Memberhehee
Memberhehee
Memberhehee
MemberKas lähiajal on ka lisa oodata?
hehee
MemberMees saatis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKuidas maitses ja kui vähe suhkrut panid, et need veel maitsvad tulid
Maitses hea, muidu poleks siia üles riputanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suhkrut panin 2 teelusikatäit, mulle pole rohkem vaja, et magusat maitset tunneks.
hehee
Memberhehee
MemberMul on nii kahju, et inimesed alustatud projektid sageli pooleli jätavad.. mina ei ole selline ja seepärast mulle ei tule pähegi, et keegi teine võiks nii teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti inetu on asja juures see, et teised annavad nõu, kulutavad oma aega ja sõrmi kirjutamisele/nõuannetele ja tulevad ideega kaasa, vb on üks isend isegi suuremas vaimustuses, kui projekti algataja ise. Ma oleks hea meelega siin teemas edasi kribanud.Inimene pole viis päeva kirjutanud. Natuke lühike aeg ehk põhjapanevate järelduste tegemiseks?
hehee
MemberPorgand läheb toorelt?Toorelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on kahtlane karvane tunne, et sa siin kuumtöötled enamuse toiduaineid?Mitte ühtegi. Blender saab nendega toorelt kenasti hakkama.
Edit: Siiski, tomat on sissetegmisel tõepoolest kuumutatud.
hehee
Memberdaemoniumi jutu kinnistamiseks
hehee
MemberMa ärritun iga kord, kui mõnd lehekülge on muudetud, aga noh, kellele ei meeldi, võib ju ära minna. Minust te aga lahti ei saa
hehee
MemberAga keegi siin andis lehekülje kuidas teha pähklivõid? Kas see on see sama mis välismaal ja värki müüakse? Ja kas nende pähklite jahvatamiseks muud võimalust ka on? meil nagu sellist kombaini pole.Ma ei tea, mida välismaal müüakse, olen selline kodune tüdruk
AutorPostitused