hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMina rääkisin grillitud kanafileest, kui sa leiad nüüd koha, kus kanarinnafilee kilogramm on 65 krooni, oleksin ääretult tänulik.Aga palun, turul. Tasub ainult üle küsida, ega tegemist pole maitsestatud fileega. Mina maitsestatud varianti ei soovita ja oskan juba silmaga eristada, milline on puhas ja milline maitsestatud (näeb vesine välja).
hehee
MemberToon oma mõtte selgitamiseks näite: kuigi on lõhe üks parimaid (kasulikemaid) kalasid, pole halb süüa ka näiteks heeringat, et häid rasvasid juurde saada.Loe eelnevaid postitusi ja saad ise ka aru, et tegemist on väga sandi näitega.
hehee
MemberNoh nagu tatra puhul see nõks, et võib juba õhtul likku panna… muidu söökski tatart aga mina oma kodupoodidest pole seda enam leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd pean siis kaerahalvestega leppima, ohverdan ühest hommikust 30 minutit, ja siis söön seda putru 2-3 hommikut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa võid ka kaerahelbed õhtul likku panna, hommikul ainult soojendamise vaev.
hehee
MemberHmm.. Mingi aeg tagasi oli seal broileri südamete kilo hinnaks 35.-Turul 27.- ja minu pirtspekist kass kiidab heaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisi asju ei oska kommenteerida, pole ostnud.
hehee
MemberStockmanis tasub ringi vaadata… Kõik sõltub teie mälust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui hästi te hindu mäletate. Seal on väga viis allahindlusi.Me ostame Sinuga arvatavasti väga paljuski erinevaid tooteid. Minu viimane käik Stockmani (käin sealt lambašašlõkki ostmas) pani mind silmi pööritama, sest vaatasin huvi pärast hindu toodetel, mida ma tavaliselt ostan. Näiteks suvikõrvitsa kilo oli tookord keset suve 26.-, turul 6.-; kõik piimatooted, mida säästukast ostan, krooni-paari krooni võrra kallimad.
Ma ei taha nüüd Stockmani sugugi maha teha, kaubavalik on seal tõesti suurepärane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberSa käid keskturul?Baltas.
hehee
MemberSee on MÜÜT et turul on kõik odavam. EI OLE. Ise oma käe peal korduvalt kogetud.Tõsi, piima, kohvikoore, hapukoore ostan säästukast, tuleb odavam. Ent turult saan näiteks ricotta kohupiimapastat 400 grammi 10.- eegu eest, tavalist maitsestamata kohupiimapastat 300 grammi 5.- eest.
Ning eks turul ja turul on ka muidugi vahe. Kui Nõmme turu hindu vaadata, siis on vist Stockmaniski odavam käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberHind on küll super, aga kahtlane palju see mass tegelikkuses ka kana sisaldab…Maitse järgi otsustades väga asjalik kaup, ent peab muidugi teadma, kelle käest osta. Kanahakkliha otsides jõudsin üsna ruttu korraliku müüjani, seahakklihaga läks pisut kauem aega.
hehee
MemberMa ei ole tgelikult eriline kokkaja, elan ühiselamus ja meil puudub ka ahi.Esimene asi, mis tuleb kitsikuses ära õppida, on söögitegemine. Ka üksnes pliidi peal saab suurepäraseid roogasid valmistada.
Õpi kapsast süüa tegema. Odav ning kasulik. Kapsas munaga, kapsas hakklihaga, kapsas juustuga jne.Hapukapsa borš, värskekapsa borš….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Supikondid on odavad ja teinekord on nende küljes ka päris korralikult liha. Kanahakklihakilo maksab turul 26.-
hehee
MemberEi viitsi praegu, ei näe stevia järgi nii suurt vajadust ja huvituda on praegu paljudest muudest asjadest – nt. sellest, millega toidulaual tatar asendada, sest seda ei pidavat ju poest enam saama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Kusjuures mina olin täna sunnitud ostma tatrahelbeid, sest poes ilutses riiulil tatra kohal tõhi auk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberSoovitan Pühajärve spa-s Peep Kangrot, kes nimetab end liiga tagasihoidlikult lihtsalt masööriks. Minu 10 aastat kestnud seljavalud lõpetas ta paari seansiga.
hehee
MemberTäna valmis veel üks versioon nn punasest kodujuustust:
1 keskmine keedupeet
400 grammi kodujuustu
4 keedumuna
2 soolakurki
1 sibul
1 küüslauguküüs
segamiseks hapukoort
maitseks soola
Haki ja sega ained omavahel. Kokku tuleb sellest päris paras ports, mida minusugusele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jätkub mitmeks söögikorraks.hehee
MemberJust õige, aga on siin olemas mingi tabel ?Palju 1 kartul või 200g riisi mulle annab neid kaloreid?
hehee
MemberMa jään ikka oma vana soovituse juurde ja soovitan kõige pealt selle artikli läbi lugeda http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=985.
-
AutorPostitused