hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberAga tean, midagi sellest, et mõned suured kasulootjad segavad mett suhkurga- koguse suurendamiseks( Algul ei saa arugi- aga seismisel mesi suhkustub) . Ja sellisel juhul pole mee kvaliteet enam kuidagi moodi sama.Mida kiiremini mesi suhkrustub, seda kvaliteetsem ta on. Solgitud mesi jääb vedelaks, seisku kaua tahes. Korralik mesi on vedel ainult väga värskena.
hehee
MemberIga naine just ei jõua neid 40-seid ja 50-seid kange lae alla oma kohale tagasi tõsta. Sumpa siis seal ringi. Ükskord läks nii halvasti, et jalad jäid kusagile kinni ja kere oli sinikaid mitu nädalat täis, kuna maandusin maoli kogu selle kraami otsa.Mina olen sellistel puhkudel ise mõnd meesterahvast palunud ja keegi pole nägusid teinud või irvitanud, alati on kenasti vastu tuldud.
hehee
MemberTäna oli mul selline juhtum, et keegi oli meeste riietusruumis mu kapi lahti tõmmanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oli kyll vilets kapp aga lootsin, et ehk peab vastu. Aga näed keegi oli j6udnud lahti tõmmata. Ära oli viidud mingi 200 krooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru kuidas saab spordiklubi riietusruumis niimoodi röövida ja vargil käia

Eriti hea on asja juures veel see, et all administraatori juures on suurelt väljas kiri, et Reval Sport ei vastuta kappi jäetud väärtesemete eest.

Muidu olen klubiga rahul, natuke must on tõesti, aga hind on ka vist Tallinna soodsaim, nii, et kannatan ära. Pealegi on asukoht hea.
hehee
Memberinimest märgatakse tema välimuse pärast … tegu on esmamuljega … sisemusega tutvud ju alles siis kui oled aastaid koos olnud (ja kui inimene on välimuselt mitte sobilik siis ei viitsi eriti pikka aega koos elada et leida kas on nüüd sisemiselt ilus või ei ole …. valid ikka välimuselt sobiva ja siis investeerid kuid ja aastaid et tõesline sisemine ilu kätte saada … )… sest see milline inimene paistab esimesed kuud ei ole see mis ta tegelikult on … on mingi reegel et esimene proovikivi mehe ja naise vahelises suhtes on 7 kuud … et see peaks olema see aega kui armumise faas hakkab hääbuma ja enam ei kontrollita oma tegevust nii väga ja hakkavad tekkima hooletused …Jah, ega ei usu küll, et kui keegi näeb rasvaste juustega räpast ja muidu ebameeldiva välimusega inimest, siis mõtleb, et oh, lähen teen tutvust, ehk on tore inimene. Kuigi võib-olla ongi.
Aga mehe teeb minu arust atraktiivseks see, kui ta on enesekindel, siis ei pruugigi märgata asju, mida teise puhul võib-olla pahaks paneks. Naiste kohta ma ei oska öelda:)
hehee
MemberKas revalis on cardio-masinad kusagile mujale liigutatud? Vanasti olid all jõusaali esimeses otsas. Nüüd kui viimane kord vaatasin nagu ei märganud.Need on nüüd teisel korrusel.
hehee
MemberAga mida näiteks see Valentino, või mis ta on, ise räägib, et kõik on ainult trenni tulemus või?

hehee
MemberJa eriti tore, et praktikas on nii võrdõiguslikkus kui võrdsus saavutamatud,
Jumal tänatud, sest minu arust võiks ikka mehed meheks ja naised naiseks jääda. Ma saan aru sellest, et võrdse töö eest tuleks maksta võrdset palka (seda järgitakse vist aga küll ainult õpetajatöö puhul, mistõttu seal nii vähe mehi ongi), aga muus osas võiks sood kenasti eristatavad olla. Aga see on ainult minu arvamus.
hehee
MemberVõrdõiguslikus on teoreetiliselt võimalik,aga võrdsus mitte.Mis ongi tore.
hehee
MemberMinule on foorumi andmeil jäänud mulje, et on tellijad on jäänud väga rahule, eriti Kalmuse koostatud kavaga. Aga ise ma tellinud pole.
hehee
MemberEi viitsinud lõpuni vaadata, õigemini kuulata.
hehee
MemberPeale trenni on vaja kohe teha valgu koks koos süsivesikutega…koks peaks sisaldama valku 30-40gr. ja süsivesikuid 50-60gr.
ma arvan et Ott ütles sulle nii et tee koks kohe peale trenni ja siis
peale seda koksi 1-1,5 tundi sööd tavatoidu sest nii oleks kõige mõistlikum…
Tänud. Nüüd siis teen koksi trenni kaasa ja joon kohe pärast ära.
hehee
MemberKohe peale trenni valgu koks koos süsivesikutega…valk peaks olema vadakul põhinev(nt.Whey Gold,Whey1,Whey3 jne.) süsivesikud peaksid olema
kiiresti imenduvad(nt.glükoos või arctic spordijook)
kuskil tunnike peale koksi siis oleks hea juba süüa tavatoidu kord…
kindlasti peaks see sisaldama süsivesikud(nt.riis,tatar,kartul),valku(nt.veiseliha,kanafilee,kala) ja toorsalatit…
Kiivikas soovitas trennijärgseks joogiks seda http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=325, aga joonud olen ma seni seda alles siis, kui koju jõuan, st u 1 – 1,5 h pärast trenni. Jääb see hilja peale?
Ja kui kartulit võib pärast trenni süüa, siis mul vedas
hehee
MemberIse küsiksin, et mis trenniga siis tegu ja Milleni jõuda tahad ?Kaks korda nädalas jõusaali ja kaks korda spinni. Eesmärk on ennast lihtsalt natuke paremasse vormi saada ja seda siis hoida.
hehee
MemberIlmselt ei püsinud ka meie kunagised mõisate viinaköögid reklaami najal, vaid nende olemasolu põhjus oli milleski muus.
hehee
MemberMinu arust on ka roheline tee superhea maitsega. Seda ei tohi teha liiga kanget, siis on mõru.
AutorPostitused