hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberNad pidasid silmas vist Fred Antsoni kommentaari… “Taimeõlid sisaldavad suurtes kogustes o-6,kuid minimaalselt või üldse mitte (erandiks on linaseemneõli) o-3 rasvhappeid,viies nende omavahelise optimaalse suhte taskaalust välja,mille tulemuseks on paljude tervisehädade teke eesotsas rasvumisega.”Ja ikkagi tahaksin ma teada, milleks see õli hea ja kasulik on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberSelles teemas on võrdlused: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=6244.Võibolla olen ma juhm, et ei lugenud siit välja ja sellepärast küsin ka üle. Miks on linaseemneõli kasulik?
hehee
Memberema? cammoon, vast ikka naine nii vanal mehel!Sellistel on naised ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberTänud. Nüüd siis teen koksi trenni kaasa ja joon kohe pärast ära.keeda pulber parem kodus valmis ja peale trenni kalla joogipudelist vett peale ja sega ära see on mõistlikum kui seda kodus valmistada ja siis terve trenni nimodi hoida .. !!
Aga miks?
hehee
MemberSelge. Rohkem küsimusi ei ole. Mina aga toetusin kogemustele ja ilmnenud faktidele elust enesest. Teooria ja praktika on tihtipeale kaks eri asja.Mismõttes kogemustele, ega Sa buliimiat ometi põdenud pole?
hehee
Membervabandust ,kui valesti aru said.seles suhtes ,et need venelased kes räägivad eesti keelt on täiesti ok.aga neid vihkan kes ei räägi ja nõuavad endale veel siin mingisuguseid õigusi.Oma emakeelt võiks austada sellegipoolest, kuigi Sinu mõttest saan aru ja olen ühel meelel.
hehee
Memberno meie erinevus ongi selles, et mul kedagi ei saadetud seega väga ei oska kaasa tunda või paanikat tekitada. Ja ega küsimuski ole niivõrd “unustamises” kui “aktsepteerimises”Aga mis puutub hauarahusse siis selle mõte ei ole mitte “total silence ” vaid viimase puhkepaiga puutumatus.. olgu seal peal kasvõi krt rock cafe ( surnud eeldatavasti ei kuule )
hehee
MemberKui haud: las seisab (hauarahu ikkagi )kui ausammas vabastamise eest: ei tea keda nad ja kelle eest küll vabastasid?!
kuipalju see minu tagumenti torgib: mitte raasugi
Niiet lugupeetud, kui teil just keski sugulane seal all ei puhka siis jätke see demagoogia..
Minu tagumenti aga torgib küll ja palju. Mina ei saa unustada, et “vabastajad” minu pere ja paljud teised eestlased mitte millegi eest Siberisse saatsid.
Hauarahust nii palju, et kui rahulik neil laipadel seal trollipeatuse all ikka on.
hehee
MemberSelle monumendi olemasolust on hullemaid asju, nt paljude venelaste arusaam nn vabastamisest. See on neile luusse ja lihasse “istutatud” ning ei põhine konkreetsetel teadmistel ajaloost.Venelastele mõjuks ilmselt sama solvavalt kui keegi neile räägiks, et nad peavad sakslastele tänulikud olema, kuna nood püüdsid Teise Maailmasõja ajal Venemaad kommunismist vabastada. Ei tulnud küll välja, aga see eest püüdsid kõigest hingest ja head tahet tuleb ikkagi tunnustada.
Just sellepärast see sõdur eestlasi ju häiribki, et iga aasta 9. mail käivad okupandid seal meie “vabastamist” tähistamas. Vabas Eestsis! Et seal punalipuga lehvitada lubatakse ja meie oma lipukandjad käed raudus minema viiakse on muidugi eriti hale ja justkui õigustabki “vabastajate” pidutralli.
hehee
Memberei uvita poliitika teema. mõtetu. pohui mis teevad nahuiPooldad siis olnud okupatsiooni ja ootad ehk uutki? Vene keel oma kodumaal tundub Sulle igatahes armas.
hehee
MemberKui härra Liim seda õhku ei lase siis ma soovitaks tal selle kuninghappega üle valada. Sööbib sita puhtaks nii mis kole, hoolimata sellest et ta on väheaktiivsete metallide sulam. Miskipärast ei saa venelased aru, et ME EI HÄVITA SEDA VAID VIIME TEISE KOHTA. Täielikud tsurkad!Kui ka hävitaks, mis siis? Palju nemad omal ajal meie vabadussambaid õhku lasid! Siin vaid üks vähestest näidetest http://www.ekspress.ee/viewdoc/266851090B9…2257273003A71EA
Mu enda kodukohas matsid inimesed osa õhku lastud samba tükke, mis neil salaja kõrvale õnnestus toimetada, kirikaeda ja käisid sinna kuni Vabariigi taastamise ja uue samba püstitamiseni lilli viimas.
hehee
MemberJa ärge süüdistage rahvast selle rahva valitsuse pattudes. Rahvas ei ole milleski süüdi – see on vaid hall mass ja kahuriliha, millega saab valitsus vabalt manipuleerida.
Kui selle rahva esndaja, kasvõi üks, tuleb ja räägib mulle vabastamist, siis teda süüdistan küll. Ma ei usugi, et keegi siin kogu vene rahvast on tembeldanud.
hehee
MemberMind häirib see pronkssõdur seal väga. Kõnnin sealt iga päev mööda ja alati tuletab see meelde, kuidas “vabastajad” koju unustasid minna. Muudest nende heategudest ei hakka siinkohal kordama, see ajaks mind liiga närvi ja jutu liiga pikaks.
hehee
MemberBuliimiaga on tegemist jah. Algul kutsud ise oksendamise esile, pärast harjub keha sellega ära ja saad toidu nö üles ajada ilma näppe kurku toppimatagi. Pikemal “praktiseerimisel” ei pruugigi ükski toit enam sees püsida. Ja nii kuude viisi. Paranemine võtab aega aga aastaid.Oksendamisel tuleb koos toiduga üles ka happelist maomahla, mis ärritab oluliselt söögitoru, soodustades põletiku teket. Reflukshaigus kaasneb regulaarse oksendamisega samuti. Lisaks kahjustab maomahl kõvasti hambaemaili, mille tagajärjel sul pärast seda osade hammaste nö sisekülgedel olla enam ei pruugi. Isegi hammaste pesemine võib olla väga ebameeldiv ja valus protseduur, kuna hambad on väga tundlikud. Tänapäeva hambaarstiteadus selliste emailikahjustuste vastu ei saa, kuna hammaste nö sisekülgedele ei anna eriti midagi kaitseks panna–hammustades kuluvad pealepandud/liimitud katted ära. Püsivam ja hirmkallis variant on paigaldada kahjustunud hammastele kroonid. Pikaajalisemalt annab mingeid trulemusi ka hammaste nn lakkimine. Üks on kindel: harrastades regulaarset oksendamist või mittesöömist, võib kindlasti arvestada tohutute kulutustega hambaarstile.
Äea unusta maohaavu, pole ka teab kui lõbus.
hehee
MemberIsegi kui saad hiljem teiste toidukordadega vajaliku koguse energiat ja kõiki vajalikke aineid, siis vastab keha väljutamisreziimile mitmete tervisehäiretega. Pealegi harjub keha oksendamisega ära ja see muutub söömise puhul varsti reflekseks tegevuseks, mida sa ühel hetkel enam ei kontrolli. Siis peavad arstid juba kiiresti sekkuma.Just, magu ei võta enam lõpuks ühetegi toitu vastu.
AutorPostitused