hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberSamamoodi kinnitas ka peremees, kelle koer mu paariks päevaks haiglasse saatis.
Isegi, kui inimene oskaks oma looma mõtteid lugeda, milleks on ikkagi vaja koer saali kaasa võtta? Ma saan aru, kui tegemist on teenistuskoeraga, kelleta näiteks nägemispuudega inimene lihtsalt ei saa liikuda. Aga niisama? Miks?
hehee
MemberVirmaline
hehee
MemberMinul võttis liigsete süsivesikute pealt maha tulemine kõvasti aega, sümptomid olid nagu kirjeldatud. Pidasin ka umbes nädala vastu ja siis loobusin, nii päris mitu korda kuni siis ühel korral enam ei tekkinud halba enesetunnet.
hehee
MemberKuna teema jälle päevakohane, siis kas keegi oskab kiita/laita:http://www.rohegroup.ee/index.php?page=sho…1&Itemid=14
150gr tundib nii väike kogus, et tervet suve sellega vist küll üle ei ela? Või kulub seda väga vähe?
hehee
MemberAga mul pole näljatunnet. Ei söö, sest pole isu, teed ja vett joon küll. Ja tavaliselt lähen magama kell 22, kuna kell 5.30 on vaja juba ärgata:)Mul ka ei olnud, lõpuks hakkas ka kõht valutama (ja need on kõige hullemad valud, mida mul seni füüsiliselt on tulnud taluda), kui üldse midagi sõin. Näljatunde puudumine ei tähenda, et kõik on korras.
hehee
Memberühtegi teist head uudisteportaali ma ka leidnud pole seega loen postimees-ee-d edasi ja porisem omaette. nagu õige eestlane kunagi!Veits parem mu meelest http://uudised.err.ee/
hehee
MemberPeale selle lugemist nagu ei tahaksi enam jogurtit süüa:D Aga mida siis hommikuks süüa? Palun ärge putru soovitage, ma kuidagi ei tahaks seda süüa.. Nälileiba? Sisaldab palju kiudaineid ja vähe kaloreid.Kodujuustu näiteks, seda mainisid ju, et sööd. Mul endal tihtilugu hommikusöögiks kodujuust, mille sisse hakin natuke porrut ja lisandiks söön kõrvale mõned oliivõlised päikesekuivatatud tomatid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsiselt, ära vaata neid kaloreid nii palju!
hehee
MemberIsegi Light jogurt on kurjast.. (ok, tean et ta sisaldab palju kunstlike magusaineid)?Suvalised näited:
Farmi koorene kirsijogurt
Koostis pastöriseeritud piim, suhkur, kirsitükkidega lisand (kirsid, suhkur, modifitseeritud maisitärklis, puu- ja juurvilja kontsentraat (porgand, aroonia, viinamari), paksendajad: pektiin, ksantaankummi; happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraadid, kaltsiumtsitraadid; lõhna- ja maitseained), lõssipulber, rõõsk koor 2,8%, modifitseeritud maisitärklis, želatiin, paksendaja pektiin, juuretis (sisaldab lisaks jogurtibakteritele ka probiootilisi piimahappebaktereid: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus paracasei). Toode sisaldab 7,7% kirsse.
Tere light maasika-vaarikajogurt
Koostis: rasvata piim, maasikad (3%), vaarikad ja vaarikapüree (2,4%), piimavalk, fruktoos, paksendajad: modifitseeritud maisitärklis ja karrageen, lõhna- ja maitseained, toiduvärv peedipunane (kontsentreeritud punase peedi mahl), magusained: aspartaam (sisaldab fenüülalaniini allikat) ja atsesulfaam K, juuretis, happesuse regulaator trinaatriumtsitraat.
Oleks nagu kurjemgi, eks?
Aga millega see asendada? Kui ma seda ka ei söö, siis ei jäägi mulle ju midagi:D Maitsestamata jogurtit ei taha..Kui Sa just ilmtingimata jogurtit pead sööma, siis eelista siiski pigem maitsestamata varianti, mida võid ise nt marjadega timmida. Isiklikult valiksin küll pigem hapukoore.
Mina ei saaks rohkem süüa, tunneksin end väga kehvasti ja suuuuure pallina.See on nähtavasti väga paljuski peas kinni, ilmselt väga paljudele naistele vähemalt mingis etapis tuttav teema, kaasa arvatud mulle endalegi. Nüüdseks olen üle saanud, ma loodan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKuidas te kyll viitsite+1
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKahjuks on mul teflonpann, sellega ei saa korralikult kütet anda.Ma olen oma vana hea malmpanni fänn. Külge ei võta ja kannatab kõike.
Aile, tänud viimase video eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suu hakkas vett jooksma. Kui korraliku noa raatsin muretseda, siis proovin kindlasti järele.hehee
MemberKui paremaid pakkumisi ei leia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Membersuvitajad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle seostus ka rannateema; päevitamistool, ujumisrõngas ja bikiinid.
hehee
Memberhttp://www.piritaspordikeskus.ee/kopli-spordihoone/kontakt/
http://www.piritaspordikeskus.ee/pohja-spordihoone/kontakt/
Googli otsingusõnadeks kasutasin “jõusaal kopli”. Kindlasti leiab veel vasteid kui otsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2011 at 3:21 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #299923hehee
MemberTänaval kallale tulnud jobu tekitab ohvrile eelkõige füüsilisi vigastusi millest VAIMSELT väga kiirelt üle saadakse,vähemalt üldjuhtudel.Võib-olla ma ei kvalifitseeru üldjuhtudele, aga füüsilist valu ei mäleta, seevastu hirm on alles siiamaani. Aastaid möödas ligi 7.
-
AutorPostitused