heat
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
heat
MemberPhil Heat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parim yltse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2008 at 12:57 p.l. in reply to: Muscle&Fitness ennustusvõistlus III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Karikas #86095heat
Member1. Ott Kiivikas
2. Taavi Koovit
3. Imre Vähi
4. Marek Kalmus
5. Marek Morozov
Naised Bodyfitness:
1. Christina Alev
2. Svetlana Filippova
3. Laura Reisalu
4. Vitaliya Dmitrieva
5. Annika Summel
Noortest
1Andres Malleus
Juuniorid +75kg
1. Mikk Raudsepp
2. Eiko Rapur
3. Mihhail Gorjatsev
Hiljuti n2gi j2lle Marek Morozov krt kyll siuke tunne kas mees on hetkel 90 kg eelmine kord n2gin teda EMV siis oli korralik kapp tundus Otis ja k6igest parem…mis juhtus?
heat
MemberTekkis praegu selline mõte, et võib-olla peaks selle “alessandro” ära kustutama? See viimasel ajal liiga tropp, kes arvavab, et on jubelahe ja teeb “nalja”, ja seejuures ei saa temaga midagi teha peale teema kustutamise. Hakkab vaikselt ära tüütama see asi. Võib-olla oleks mõistlik see alessandro kinni panna ja lubada postitamise ainult registreerimata külastajatel? Mulle tundub, registreerimata külastajaid oleks lihtsam hallata.Rebane & co: mis arvate?
aga millest sellised”nalja” teemad, mis arvate? äkki sellest et siin tõesti idiootsed lollakad postitused on enamus või mis?kas pole?
n6us sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
november 5, 2008 at 1:59 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #171130heat
MemberKui ma neid pilte vaatan ja Ott saab 10 hulga siis on mehel vedanud…ise arvan,et v6im sealt v2lja j22da…lavalt ei saa sittagi aru kas oled natuke kuivem v6i mitte aga kui olend natu suurem ja parema kujuga siis on teine lugu.Igal juhul minu vahet pole oled eesti mees v6i vene keemik kui oled parem siis v6idad.
heat
Memberhttp://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=111493141
http://forum.bodybuilding.com/showthread.p…amp;t=111494441
ma arvan kui oleks ta surnud oleks sellest rohkem juttu…kuulus mees juu
heat
MemberSa õpi inglise keelt ja kust sa loed välja heameelt ….Matarazzo died on October 23, 2008 of complications due to Myocardial Infarction and clogged arteries
kus sa need andmed said?
mina loen foorumitest et ta elab…
heat
Memberotil juba hea meel…minu arust ta kyll veel surnud ei ole…
oktoober 20, 2008 at 7:03 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #169524heat
MemberMina ei ole kade, ma arvan mida rohkem kulturist suudab näidata, et nad peale kangiga kükkimise ja lamades surumise suudavad ka midagi teha ja olla edukad ükskõik mis alal, seda parem reklaam see on ja seda rohkem müüte see kummutab.Edu Aderile – hoian pöialt!
100% 6igus.
oktoober 19, 2008 at 5:39 p.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169495heat
Memberimre 3 koht ott 2koht!(minu silm ytleb nii)
heat
MemberSelgituseks siis niipalju, et kuna kutsutakse välisvõistlejaid ainult kategooriates meeste klassikaline kulturism ja naiste fitness siis rahalised auhinnad on ka ainult nende kategooria võistlejatele olenemata kas ollakse Eesti võistleja või ei. Kui rahalisi auhindu välja ei pandaks siis välisvõistlejaid siia ei meelitaks ka. Paraku teiste kategooriate võistlejad saavad niiöelda sooja käepigistuse. Sportlasena on mul kahju teistest võistlejatest, eriti just noortest kes kõige rohkem materiaalset toetust vajavad.jama kyll…olen kindel kui oleks noortel ka rahalised auhinnad tuleks noori rohkem.
heat
MemberSüntool pole silikon ja ära tsiteeri pilte.minu viga aga m6tlesin syntot aga kirjutasin silkoon
heat
Memberma ei usu dexteri silokooni juttu puhas jama minu arust(kui seal oleks silikoon usu see v2limus oleks teine ja sellise kujvusega l66ks paremini v2lja et see seal on silikoon)
heat
MemberVastan Oti eest ja tiim nõustus pumperi väljapakututega, võitsid AnneP, Dirty_Scorpion ja mansel!Niiet tulge fitnessi poodi järgi ja kui ei saa, siis kirjutage info@fitness.ee peale ja leitakse mingi muu lahendus:)
vaevalt see AnneP soomes siia tuleb!
heat
Membertahaks siis teada kes lõpuks auhinnad sai?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2008 at 2:27 p.l. in reply to: Tippkulturistid ja lamades (varustuseta) surumine… #166611heat
MemberJ.Jackson tegi 100kg 100x…kusili peab video ka olema
-
AutorPostitused