HDTanel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2013 at 8:54 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341948
HDTanel
MemberVäike update taas… kaal langeb täitsa viisaka tempo juures. Hetkel terve nädal ilusti 76Kg juures kaal püsinud ja 77 pole näinudki.. praegu enne õhtusööki väike kaalumine 76,1Kg. Eks tore oleks kui esmaspäeva hommiku kaal näitaks 76,4Kg vähemalt siis oleks nii 0,5Kg kaotust nädalaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Korra viskasin särgi seljast täna, kõht on jube ikka veel.. mingi 5Kg pekki kindlasti vaja põletada.. Hetkel goaliks seadnud Juuni lõpu… et näha sixpacki.. Jube aeglane töö aga suht kerge.. kui aus olla! Lihtsalt ei tasu üle mõelda igasuguste asjadega ning üle treenida vms.. Ahjaa, meeletult suured kudosed Kiivikale, kes mulle aeg ajalt ikka head nõu andnud on kui seda küsinud olen, suurepärane mees!
aprill 30, 2013 at 6:25 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341764HDTanel
MemberTäna sai jalapressi peale kükki tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väikses püramiidis. 10x150Kg, 8x200Kg, 8x270Kg ja 8x290Kg.. peaks mainima, et suht sült on olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga hea.aprill 30, 2013 at 6:25 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341763HDTanel
MemberVõimas! Kas vahel ei igatse neid päevi tagasi?
Kehavormi mõttes ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga vahest mõtlen küll, et damn võiks mingi burksipäeva teha lol.. samas mingit meeletut isu pole.. seda näitab see, et terve see aasta pole neid söönud kordagi, pitsalõike küll mõned jah aga burksi mitte mingisugust. Nüüd kuu lõpus kavatsen selle asja korra lõpetada sellega, et Saaremaal sõbral pulmad ja siis peale pulmi edasi sõpradega Eesti parimasse burksi kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi sepp pidi seal tegema mingeid megahäid kohapeal, värske liha jne. Aga noh, selle eest teen topelt trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2013 at 12:20 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341633HDTanel
MemberJulm.. vanasti panin 4-6 sellist saiakest päevas + 2 Big Tasty-t, 2xjuustuburksi, friikaid, rimi pitsasi 2tk ja fazeri või mesikäpa suur 300g soks, kõik ühe päevaga, no problem.. nii mitu päeva järjest vahest nädalas.
aprill 29, 2013 at 3:31 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341615HDTanel
MemberTahad öelda, et 4 saia ära söön on mul päevane kalorikogus täidetud?
aprill 29, 2013 at 12:32 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340792HDTanel
MemberOskab keegi aga äkki öelda palju ühes pehmes magusas saiakeses kaloreid umbkaudselt olla võiks? Mul siin lasnamäel putka kus müüvad ülihäid kreemirosina, kreemimooni saiakesi, otse ahjus teevad kohapeal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui nädalas patukat teha tahaks siis hea meelega sööks mingi söögikorra asemel 2-4 seda saiakest ära.. aga krdi keeruline välja selgitada palju seal siis kaloreid olla võiks, süskari pommid enamusjaolt ilmselt muidu.aprill 28, 2013 at 8:19 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341610HDTanel
MemberMartin :DD
aprill 28, 2013 at 8:18 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341609HDTanel
MemberIlus Ott!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mäletan ikka hetke kui kaalule astusid ja 9000 ees oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii, et kõvasti oled ikka alla võtnud hahaaprill 28, 2013 at 3:52 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341546HDTanel
Memberaprill 28, 2013 at 3:03 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341545HDTanel
Memberaprill 17, 2013 at 8:58 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341061HDTanel
MemberTeeks väikese uuenduse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> möödas on nüüd 10 päeva või noh ütleks isegi, et teine nädal peaaegu läbi kui kaal 77,8Kg oli.. täna 77,8Kg..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea millest aga mingi platoo sisse tulnud vist… samas sai siin sel nädalavahetusel veidi patustatud magusaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja eile kah 0,5Kg kummikomme läks sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> magusalembeline nagu ma olen siis vahest lihtsalt ei suuda ei öelda. See nädalavahetus veel üks sünnipäev tulemas ja ilmselt peab ühe koogi ikka sööma. Muidu üritan ikka kõigest kinni pidada aga vahest on raske. Täna läksin üle pika aja veel hausi trenni ja sai veidi ekstra kardiot tehtud… imelik oli aga, et peale tunnist trenni oli selline tunne nagu oleks jõusaali tulnud ja 10mintsa soojaks teinud ratta peal.. ehk siis ei võtnud enam üldse nii läbi kui varem seda oli tolles trennis.
aprill 8, 2013 at 12:56 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340236HDTanel
MemberTänud kõigile! Ma jah üritan mingi doki laadse asja välja tuua aga eks näis milline see tulema saab, kuna tegelen video tööga ja lavastamine on mulle üsna lihtne siis ei tohiks suurt probleemi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otile ka suured tänud!! Peaks mainima, et lisaks ulme terminaator kehale on mehel karakterit ülemõistuse palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga tore inimene, Reval Cupi asja vaatab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis muidu puudutab palja ülakeha kohta siis sai tehtud lihtsalt video eesmärgil, et hiljem kuude pärast muutusi oleks parem näha ka jõusaali harjutusi tehes, kord kuus filmingi umbes enda harjutusi. Mis muidu mu viimase kahe päeva harjutuste tehnika kohta öelda oskate? Mõned siin teises foorumis rääkisid, et küki tehnika üsna halb, põlved lähevad liialt sisse jne.. et põrkega tulen üles, halb. Eks kõik veel lihvimise asi tegelikult, üsna algaja selle jõusaali teemaga, kunagi kui 15-16 olin siis käisin jõukas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rohkem pole nagu tõmmanud sinna, siis olin 60Kg ja 175cm pikk, täis kont.HDTanel
MemberMina ei tea, mis mul viga, aga mul pärast iga söögikorda ( korralikku söögikorda ikka ) kõht juba hijlemalt kahe tunni pärast tühi ja eriti veel siis, kui olen hakanud oluliselt rohkem vett jooma. Üritan süüa ikka 3-4 tunni tagant, kuid no enne kolmanda tunni saabumist on silme eest juba must. Ütlen kohe ära, et ma söön korralikult, portsjonid on pigem keskmisest suuremad isegi. Nt hommikusöögiks SUUR taldrikutäis kaerahelbeputru ja tass kohvi no ja 2 h möödas ning kõht on tühi, mis tühi. Kas peaksin kuulama oma keha ja näljatunde saabudes siiski midagi sööma või üritan siiski harjutada ennast vähemalt 3-tunniste pausidega nagu soovitatakse?
Mulle endale tehtud toitumis ja treeningkava ning söön iga 2-4h tagant.. Hetkel olen nii teinud omale, et kohe kui ärkan söön oma hommikusöögi ja käin jõukas ära, möödub 4h ja joon vahepala ära, möödub 2-3h ja söön oma lõunasöögi, möödub 3h ja söön järgmise vahepala ning siis taas 2-3h ja söön õhtusöögi.. niiviisi kõht koguaeg täis ja kaal ka langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2200kcal toiduprogramm, 5x päevas söömist ja 4x nädalas jõukat. Sessuhtes, et see ei oma suurt tähtsust kas sööd nüüd iga 3 või 4 tunni tagant, kõikidel juhtub, et söögikord lükkub tunnivõrra edasi või nii, lihtsalt stick to your kcal ja kõik on ok
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei pea muretsema niiväga nende tundide pärast.märts 14, 2013 at 10:42 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #337516HDTanel
MemberFilmisin mina jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänud positiivse tagasiside eest. Suht kiiruga tehtud video tegelikult kuid olen veel neid tegemas, nii, et püsige lainel. Tegelikult peaks ka enda rasvapõletusest mingi video välja tooma, olen jaanuari algusest oma 10kg (10cm ka kõhu ümbermõõtu) kaotanud nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üsna kena rasvapall olin oma 90-91Kg juures, 175cm pikk. http://www.upload.ee…_nadal_eest.jpg http://www.upload.ee…_vs_7_nadal.jpgHDTanel
MemberMa ei tea, minuarust see toitumiskava sul praegu on ikka täiesti sooda. Sööd meeletult suhkruid, halbu süsivesikuid jne jne… koolis tehtud toit pole ka kindlasti mõeldud sulle kui sa soovid lihasmassi kasvatada, kaste kartulid ja maitea, mis rasva veel. Võta aega maha, loe toitumisest, kulturismist mõned raamatud või lase üks korralik toitumis ja treeningkava omale koostada. Oled noor ja võid tänu sellele veel väga palju saavutada, milleks nühkida tühja ja petta iseennast? Kui ei ole teadmisi toitumise ja trenni valdkonnast veel siis lase endale koostada kavad. Soovitan trenn24.com kavasi ja küsi korralik lihase kasvatus kava omale. Unusta ka igasugused lisandid jms, ilmselt proteiini sheik on sulle mõtekas peale trenni aga ainult siis kui terve päevane toitumiskava koos treeningkavaga on korras.
-
AutorPostitused