haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberEraisikul pole paraku retseptide kirjutamise ega operatsioonile suunamise õigust, ole milline spetsialist tahes.“Steroidide” all mõtlevad arstid reeglina glükokortikoide.
Arsti mõjutamisel kehtib sama mis muude inimeste mõjutamisel, ehk tuleb õppida psühholoogiat. Aga harjutajad jäävad harjutajateks, meistrid sünnivad ja seda ka inimeste mõjutamises.
Sõltub tegelikult ikkagi arstist, tema veendumustest ja eelistustest.
Jah on NSAID’id ja glükokortikoidid tavalises traumatoloogias, aga see pole kõik.
Ma rohkem vihjan sellele, et antud inimene pole siiski pädev ise oma diagnoosi hindama ja veelvähem peaks põhjust olema näitlemiseks.
See on kummaline, et ravimi võtmist peetakse jubedaks koormuseks.
haubits
MemberMiks sa üldse arstile lähed, kui ise spetsialist oled?
“Steroidide baasil” ei ole ravimid. Antud ravim on ilmselt beetablokaator ehk sisuliselt hingamisteede laiendaja, mis oma olemuselt on keelatud ainete nimekirjas. Maailmavõistlustel osalemisel on selle kohta arsti kirjutis olemas ja midagi keelatut seal pole.
Kogu maailmas on levinud arusaam, et konservatiivne ravi esmalt ja if all else fails/tõsiste juhtude korral operatiivne ravi.
Siinused on üldse südame rütmihäirete jm seotud, kirjavigaseid on ka palju, et mõista mis point on. Tappa said või?
haubits
MemberProovisin ka trenni teha täna, aga ilma julgestuseta palju ei julge ette võtta…
haubits
MemberMaitea, saad kiiremini kohale ehk?
haubits
MemberKui sul on ikka kaebused, siis füsioterapeut ja sellest lähtuv terapeutiline massaaz.
haubits
MemberKülatola
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
MemberRööbaspuudel on venitus õlas, kui oled sirge.
Klassikaline arvamus peaks olema selline, et mida ettepoole oled, seda rohkem aitab kaasa rind. Mis ta protsendiliselt vm olla võiks, ei oska öelda, sest ilma rinna kaasabita seda sooritada ei saa niiehknaa.
Hea harjutus, aga soojalt soovitan enne muud teha või soojaks ajada, kuna tüüpvigastusi on mitmeid seal.
Mul endal on ilmselt osaline kõõluse rebend (subscapularis arvatavasti), mille paneks rööbaspuude ja osalt surumise arvele.
haubits
MemberViinamari on nagu ehtne gaseeritud limps
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
MemberMina olen haiglas praktikal, sellest ka mu ajalised võimalused.
Pilte tahaks küll, eks need kuidagi ikka saab.
“>haubits
MemberVägev korraldus Imre poolt ja suur lugupidamine!
Protokoll mind ei häiri, aga kui keegi juhtub seda sättima, siis mu kaalukategooria oleks ka armas, kui saaks õige ehk -70kg.
haubits
MemberKüsige Väinolt, kuidas ta võttis nädala 8kg alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 8:53 e.l. in reply to: Soodsad tervisetooted, superfoodid ja kust saab soodsat quinoad #297221haubits
MemberKuitatatud Goji marjad on küll omaette maitsega. Nägin ökopoes 100g midagi pakki müügil, mille eest kasseeriti üle 6 euro.
Hetkel sahtlis Selverist toodud Take One sarja marjad, nii proovi pärast. Kuigi maitsev pole, aga eks kasu neist saa.
haubits
MemberPuuderdadaEnamvähem jah, midagi erilist teha pole.
haubits
MemberKurja… Ühe korra sain juba pähe. Peab vist ikka mingi dieegi ka tegema. Tahaks ikka mingi poosiga ära võita. Tagantpoosid mul päris tugevad, mis on just härra Tartul puudulikud.Tartu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, et te Raineriga siis harjutate neid tagantpoose.
haubits
MemberSiim Savisaar
Edasijõudnud mehed -80kg (-70 kui horoskoop lubab)
Planet Sport
-
AutorPostitused