haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberSeda muidugi, et saab kirjumaks ajada ka, aga ma paningi ühe primitiivseima variandi.
“>Arginiin oleks jah hea veel lisaks.
haubits
MemberIlmselt üks lollikindlamaid trennieelseid kompotte oleks BCAA + kreatiin monohüdraat. Olen kekselnud eri preworkoutidega, aga hakkab rahakotile ja muud triviaalset mudru on seal ka tihtipeale.
EAA + kreatiin + kofeiin oli ka täitsa adekvaatne.
haubits
Member140/90 süstoolne/diastoolne alates loetakse hüpertensiooniks.
Sa pead mitu korda oma rõhku mõõta laskma, koormustest poleks ka paha. PVC170 on üks testväljundeid füüsilisest võimekusest.
Saaksid teada, kas/milline hüpertensioon ja ka reaktsioonitüübi.
haubits
Memberhaubits
MemberNatuke liiga palju pabistad tühja asja pärast.
Anafülaktiline shokk on ikka hoopis teine maailm, kus päästab 112 või automaatsüst.
haubits
MemberEesmärk on loomulikult oluline, seda ei tahtnudki väita.Kreatiiniga on nö asi JOKK.
Suurem ja uuem asi on minu jaoks arginiin ja too “anabolic beast”, kas teil endil sellega kogemusi?
Paki peal kirjas, et võtta enne trenni..aga nö vabadel päevadel?
Ma siinkohal ütleks jällegi, et ergomeetri vm jaoks pole need nii primaarsed, pigem anna hagu jõutrenniga.
Piiratud rahakoti puhul ei näe põhjust enamus asju, vastupidiselt soovitusele, trennivabal päeval näost sisse ajada. See on pigem firmade kasumlik soovitus.
Ainuke asi, mida ma hiljuti olen söönud nii on arginiin ja seda iga päev enne magama minekut. Kreatiini võtavad ka paljud vabal päeval ja mineraalid, vitamiinid, õlid on ka sellised nö ajatud tooted.
haubits
MemberEesmärk on ikka oluline.
Sinu puhul lihaste kasvatus crosstraineril poleks imselt eriti aktuaalne niiehknaa, sealt ka küsimus.
Kui raha jagub, siis võid ju süüa kreatiini enne ja/või pärast aeroobset.
Muus osas enne sellist võrdlemisi lühikest aeroobset peaks aminohapetest piisama küll, süsivesikuid selel aja tarbeks vaja pole.
haubits
MemberMis see eesmärk on?
Ilmselt suuremat sorti tolku pole neist.
Kui siis võtta BCAAd või EAAd, kofeiini.
juuni 10, 2011 at 5:50 e.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #305389haubits
MemberNo jõutõstjad käivad siiski eelkõige Tartu Ülikooli spordihoones.Klassikavendade suhtes võib sul õigus olla, rammumehed tunduvad aga tegevat trenni igaüks omas kohas.
Mulle meenus, et paar sõbrannat on Articust vaimustuses olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naiste saalist leiab ikka naisi.

No ma päris küsimas pole käinud, et mida teete, aga rammumehi ka päris mitmeid seal.
Samas see mingi võistlus pole, aga eks TYSKi esimesel korrusel on ka jõutõstjaid jm. harrastajaid.
juuni 9, 2011 at 5:23 p.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #305371haubits
MemberJõutrenni tegevatest meestest/naistest on enamus EMÜ’s. Klassikalised tõstjad enamus ja nende seas 3 naist vist.
haubits
MemberMa teen suve EMÜs ära, edasi vaatab.
Treenin küll ja eesmärk õlga tasapisi taastada ja treenida. Aasta algusest oli häda ja osutus osaliseks kõõluse rebendiks, mistõttu rinnaltsurumine on kolmveerand endisest ja rööbaspuid ei saa lammutada. Üritan süüa, et lõpuks nagu lilleke kasvama hakkaks.
haubits
MemberSee seletab rasvapalle, aga kõhretükid? Katsudes on nad siiski mõnevõrra erinevad.USA tervisesüsteemi kõrval on meie oma justkui perfektsuse kehastus

Eesti inimesed oleks USAs kas terved või sureks ahhetamise kätte maha. Tasuta on ainult esmaabi ja eestlasele meeldib olla haige ja vinguda arstide kallal.
Pealkirja järgi vaatasin, et priske menüü ja puha – rasvapall kõhretükiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liigeste puhul tehakse artroskoopia tükkide ja ostefüütide, kaltsifikaatide eemaldamiseks.
Mul pole perearstide vastu suurt midagi, aga ma nende juures ei käi ka v.a. tervisetõendil järel. Pigem ennast VASTAVA arsti juurde sokutada. Vastava sellepärast, et mõni läheb uroloogilt pulmonoloogilist nõu küsima ja mida veel.
haubits
Memberteemast kõrvale kuid:“Kui eesmärgiks on lihasmassi kasv, peaks
ööpäevane energia ülejääk olema 5–10%. Selline
energia ülejääk annab garantii kehakaalu tõusuks,
aga selles on oma osa ka rasva lisandumisel.
Kehakaalu tõus tuleks hoida tempos ca 1 kg kuus..”
Indrek Otsus “Kulturism ja Fitness”
See on selline teoreetiline kuivalt kasvamine. Sellegipoolest tundub, et praegu viljeletakse rohkem mitmete kilodega manipuleerimist, olgu see siis juurde või alla.
haubits
MemberKas ma puhtalt sportlikust huvist linki võiksin paluda piltidele?
Ei pane kõiki nägusid ja nimesid kokku.
Eestis olen näinud suuri reisi nt nais iluvõimlejatel, samuti kaugushüppajad kükivad asiseid summasid isegi meeste kohta.
haubits
MemberSee on mulle varasemast juba väga meeldinud. Väga mõnusat stiili viljeled. Minu kunsti produktsioon on pausil hetkel, aga kunagi mõtlesin suurelt välja lasta (odavalt ja korralikult), toona paraku polnud mõlemat nõuet rahuldavat varianti.
Sestap ehk on sul peale hakata võrdlemisi odava ja pealtnäha kvaliteetse võimalusega trükkida välja oma töid: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.ph…&highlight=
Mina sellega seotud kuidagi pole, lihtsalt jäi silma.
AutorPostitused