haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberAinult keharaskusega trenn on rohkem sissejuhatus millegisse muusse.
Mina teen saalis heameelega rööbaspuudel surumist ja lõuatõmmet ja ei ütleks, et kumbki kehva oleks, aga ainult need ei toida.
Calisthenics on tore, veel toredam on sportvõimlemine, aga need nõuavad samuti järjepidevust ja aastaid treeningut.
Inimene, kes kuskil ranna teeb tagurpidi salto on maur ja narr minujaoks, mitte mingi “vau kus on osav”. Samas võta rannas korra särk ära ja omad neiude pilke nii, et pimestab, kui oled mõõdukalt end füüsiliselt treeninud. Olgu selleks kõhna ja kõhulihastega pallur või massiivsem ja naisele turvatunnet pakkuv saalitaja, calis. Ma ei ela sellest, aga tore on näha, et sisimas vastassugu ei jäta treenitud kehad külmaks.
Ilmselt pole palju kergejõustiklasi, kes EI teeks jõusaalitrenni, rääkigu siinsed misiganes sülg ja testosteroon suhu toob.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
MemberOlen tagasi koduriigis ja valmis ka pildile jääma.
haubits
MemberEi taha hästi uskuda, et sümpaatilise/paras. kiu vigastus, kuna seda oleks tunda väga paljude eluavalduste puhul nagu salivatsioon, seedimised jne. Muidugi pead ei anna, spekuleerin, ent arstile tasuks minna.
haubits
MemberMis see tähendab, et kui särk seljas on siis mees jaksab rohkem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ta tähendab, särgiga vs särgita surutakse kaunis erinevaid ja märkimisväärseid raskusi.
haubits
MemberTunnen end ise tolana kui praegustel päevadel on maika peaaegu läbimärg või naba kõrgusel jookseb mõtteline piir.
Mitte, et sellel midagi halba oleks, aga endal on ebameeldiv ja tüütu loomalikul moel higistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igasugune jäärapäine tehnikast kõrvalekaldumine on küll vahva iseenesest, kui see paistab pea prioriteet olevat.
haubits
MemberOlen varem jõudnud samade arvudeni:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=953488
http://www.noxplodereviews.com/how-much-ca…s-in-no-xplode/
…ehk siis peaks ikkagi olema 100mg. Mitte, et see midagi muutma peaks.
Päevane soovitatav piir on 350mg juures.
Muidugi taaskord on näha müügimeeste nippe – methylxanthine on põhimõtteliselt koffeiin ent lihtsalt vahvama nimega.
Mis puudutab nitrixi, siis pole küll väga kursis mis seal on või olema peaks, ent natuke arginiini juttu:
http://forum.bodybuilding.com/showpost.php…amp;postcount=1
(Ei tasu lasta end heidutada bb.com lingist, tegu on ikkagi teadusartiklite kokkuvõtetega, ilmselt PubMed’st ja mujalt)
haubits
MemberMa soovitaksin sul proovida üks annus, nii tegin ise ja olen väga õnnelik, kuna no ex keeras mul seedimise pea 24h täitsa sassi, ma pole vist kunagi nii palju wc külastanud…teised tüübid lepivad olukorraga, aga ma ei suudaks nii 5x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on see individuaalne ja lõviosa sellelaadseid juhte saab kirjutada koffeiini kraesse.
No-Xplodes peaks olema 100mg per annus, mis pole väga palju, aga mitte ka vähe. Kuna mina muidu kohvitaja pole, siis on üsna selgelt tunda, kuidas mõjuma hakkab peale joomist.
Painavat kõhulahtisust pole, aga eks ta vähe ebaselgemaks võib võtta mõneks hetkeks või mitte kohvifanaatikutel tugevamalt siis. Minul midagi oluliselt normist erinevat ta esile ei kutsu.
haubits
MemberEitea, tegin nädal ilma trenni ja polnud väga vigagi.
No-Xplode endalgi riiulil olemas ja kõik omadused tunduvad head olevat. Maitse on meeldiv, hind oli ok ja toimib ka julgeks väita (etiketil nimekiri niikuinii jube pikk). Ega nad isegi ütlevad, et peale paari-kolme kuud teha kuu aega pausi, samas soovitatakse kasutada IGA päev. Mina joon ikkagi ainult enne trenni.
haubits
MemberKõhuristilihas, püramiidlihas ka veel lisaks.
haubits
MemberPulsikell paneb võssa (minu arvamus, millele olen hetkel kindlaks jäänud). Mul on saalis vahel näha alla saja ja mõnikord üle kahesaja, mõlemad on kaunis ebareaalsed eriti arvestades seda, et saab ka ise südametööd tunnetada või üle kontrollida antud momendil.
Kasutan F7 Polarit ja ilmselt hakkab lihtsalt hapuks minema, reageerib pulsivöö lähedusele aeglasemalt/mitte alati kellaaega kontrollides jm.
Vatti on saanud niipalju, kui circa 150 trennikorda.
haubits
MemberMina kasutan maltodekstroosi, glükoos teeb liiga magusaks selle kompoti.
haubits
MemberSama kaheldava väärtusega kui toddlers & tiaras, väheke teise nurga alt ent siiski.
Võimlemine, jalgpall, pole päris see, mis 8 aastasele most muscular.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
MemberSama asi pakub endalegi huvi.
haubits
MemberPuhtalt nö aju toitmiseks läheb ööpäevas üle 100g süsivesikuid, seega tuleks sellega arvestada oma toitumises.
haubits
MemberLaia tänava saalis, kuigi ilmselt pead selleks olema seotud kehakultuuriga või treeningutega seal majas.
Muidu kõik sportvõimlemiseks olemas seal.
-
AutorPostitused