haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberRaske on nõrka kohta leida, väga esteetilise kujuga kolliga tegu.
haubits
MemberMilline see kvaliteedivahe siis on ka? 6%? Natuke?
Söö mida hing ihaldab siis, mina eelistan purustatult. Ega seal mingi sopp sees pole ja valgusisaldust saad poes üle kontrollida. 30g ta ei ole mälu järgi, pigem 23g.
haubits
MemberNädalas on ju seitse päeva.
Ega trenn pole nagu kool, kus puudumist pead põhjendama, sina lihtsalt ei arene samal ajal.
haubits
MemberPurustatud tuunikala soolvees maksab alla 10 krooni.
Mina sööks sellegipoolest kohupiima või kodujuustu.
haubits
MemberVäga kõva! Õnnesoovid minu poolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
MemberÄrevushäire on kindel diagnoos ja selle ravi on xanax jm analoogid. Kahtlen, et toitumine siin midagi märkimisväärset ära teeb.
haubits
MemberVesi pole sellegipoolest isotooniline.
Mis puudutab reiekaks- ja nelipealihast, siis need on vaid kaks lihast ja pole nii määravad põlve raksumises. Nelipea on ilmselgelt palju tugevam, kui tagaosa lihased ja mõlemi pikkus mängib palju suuremat rolli alaselja valude põhjustena.
oktoober 21, 2010 at 1:17 p.l. in reply to: Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA #279950haubits
MemberTartus see aparaatus SATÜK/Chemicumis või vähemalt majaga seotud inimestel kasutada vist?
haubits
MemberGlükosamiin ongi 50/50 ravim, kellele ta nagu mõjuks ja kellel pole midagi.
Pole kindel ravim, aga patsiendilt ei tohi usku ka ära võtta, sestap “soovitatakse”.
Ükski ortopeed/traumatoloog ei ütle, et tegu on imeravimiga.
haubits
MemberKofeiini puhul on ju tuntav effekt. Inimene peab olema alati võimeline ka vaimse ergutita trenni tegema, selles on mõte.
Arginiini effekt on pigem kosmeetiline.
haubits
MemberPäris mitme peal paistis imelik ja mõnel jooksis isuga, k.a minul. Ka Imrel ta tahes-tahtmata voolas mustaks piisaks.
haubits
MemberTäna ei jõua, sain just koju.
Hea meelega võtaks kolossaalses formaadis pildid endale, et siis sobivamad ise fotopoodida…
“>haubits
MemberMul tuleb tüdruk ka meiega.
1 ots on planeeritud.
“>haubits
MemberTürgis oli jogurt ees ja jogurt taga, gigantse osa moodustas see piimatoodete letist (kohupiima/kodujuustu ei eksisteerinud) ja maitsestamata kujul valdavalt. Samas ei olnud ma lõpuni kindel, kas nende jogurt on sama mis meie, ei proovinud neid nõnda palju.
haubits
MemberMul tuleks neiu ka võibolla minuga kui see on võimalik. Annan kindla vastuse peatselt.
-
AutorPostitused