haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberPalju õnne härradele, omalt poolt edukat cAMPimist jõusaalis.
haubits
MemberSÜIVESIKUID soovitada on mõttetu- enamus akkab siis lihtsüskareid laksama ja tulemus ona rasva minek, mmitte lihaskasv…71 kilo, pikkus 181
See poiss võib süüa küll.
Ega keegi jõusaalihärradest vast ei arvagi, et nüüd kooki ja kummikomme.
Kõik, mis päris nii magusalt ei maitse on okei süsivesiku allikana lihtlabaselt võetuna.
haubits
MemberAnaeroobsega on tegu kiire sörgi puhul. Trennile eelnev soojendus ei tohiks ka päris loivamine olla, sest see teeniks juba teist eesmärki, mitte kardiovaskulaarset, skeletilihaseid ettevalmistavat füüsiliseks tööks.
haubits
MemberMismoodi seda kommenteerima peaks, tegu on ju multivitamiiniga, mitte mingi müstilise tootega?
Tervistavalt mõjub.
haubits
MemberTõsiselt küsid? Vastus on sellele vaatamata ei.
21h oleks norm 2 nädala peale veel kuidagi, mis imeasja sa teed seal nii kaua?
Alla kuu on lõunakateni, katsu mõistlikult asja teha, sest sul on ületreeningu sümptomid juba olemas. Hetkeseisuga peaksid nädala pausi tegema füüsilisest.
haubits
MemberEnnem vältida? Standardõpetuse kohaselt tahetakse seda just selles augus sisse sööta, kui mälu ei peta.
haubits
MemberToimub juba trenni ajal.Ega ei levi numbreid palju tsitrulliinmalaat võiks olla effektiivsem l-arginiinist?
See on muidugi üsna ümar ent mingi umbmäärase “kasulik” piiri tahaks leida mõlemi puhul.
haubits
MemberEi ole midagi kuivem, kummikommid ja lagrits ja dünamiit on mu sõpsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
MemberKosmoses on neil trenazööre küll, aga velol nad ulatuslikku atroofiat ikkagi ära ei hoia.
Säärelihas atrofeerus vist enim ja kogu kehahoid väga nadi hiljem. Omal jalal nad naljalt peale lendu ei kõnni kohe.
Mis puudutab osteoporoosi, siis siin on oluline luu tippmass ehk elus saavutatud luumassi tipp.
Mida kõrgem see on, seda väiksem on risk. Naistel on lugu karm postmenopausaalses eas. Meestel andropaus ei ole nii hull.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2010 at 2:47 p.l. in reply to: Kuidas teada, kui palju g pulbrit ma panen sisse? #281679haubits
Member60CC kulp valku on 30 pudinatega grammi kogukaaluna, samapalju malto/dekstroosi on 50 grammi kandis.
haubits
MemberMa olen söönud ka paremat ja kehvemat, lihtsalt tolle maitse oli alguses mulle müstika. Pakk sai ära söödud sellegipoolest.
haubits
MemberKirp suutis siinkohal vist kõik halvastimaitsva kokku panna, AC-C on ikka ka rekordrõveda mekiga.
MemberLihaskasv pole mitte öösiti tõhusaim, vaid magades ainult toimubki. Ei meenu ainult, kas see oli R3 staadiumis.
Mul erilist usku pole arginiini, aga profülaktika mõttes võib proovida ka eraldi/suuremas koguses manustamist.
Seni on kogused olnud pigem elementaarsed, mis eri segudes on.
haubits
MemberSööd sa no brandi arginiini? Olen kuulnud, et see väga meelierutava maitsega vist ei ole.
MemberJõutreening on peamine luude kasvu stimulaator üle normi.
Jõutreeninguga saavutatud luumass võib taanduda juba kahenädalase pausiga.
-
AutorPostitused