haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberKui siis Dream Tani.
Kuna on järgmine poseerimine meil?
haubits
MemberEi vedanud eile välja, kuna järgmise poseerimine oleks?
haubits
Memberkui tehnika on õige, siis tuleb põletust tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…on üks väide. Põletab ikkagi suutlikuse piiril laveerimine.
Teine väidab, et peab olema raske, ent tuleb jätta varu 1-2 kordust.
haubits
MemberSelge see, et kui tahad maitseelamust, siis kõike ei saa. Lõualuumurdki pole normaalne nähtus.
Halvimal juhul blenderda tavatoit mudruks, kuigi mina nii ekstreemiks ei läheks.
Pigem vedela söömine tähendab seda, et kaaluTÕUS ebakvaliteetse toidu näol saab olema väike.
Rasvased tooted ja kasuaalsed magustoidud on enamasti kaunis tahked.
Sinu puhul on võimalik olla kaunis tervislik ka piiratud toiduvalikuga – kohupiim, tahtmisel kodujuust, jogurtid, pehmemad puuviljad, püreesupid kui vitamiini allikad.
Kopa viskab ette ilmselt kindlasti, sõbralgi oli suu raudus, aga söödud saab läbi kõrre küll.
haubits
MemberTähelepanu!Tulevad kohale need, kes saavad! Võite enne trenni ära teha ja siis 15:00 koguneme aeroobikasaali. Panin fotoka akud laadima ja kindlasti teeme ka pilte. Paari tunni pärast näeme!
Jõudsin just koju, tegin trenni ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söön väheke ja vean end kohale.
haubits
MemberÜks kategooria, üks mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga vist rebimiseks ei lähe.
haubits
MemberIkkagi tahaks näha hea tehnikaga sooritatud RASKET kõhulihaste harjutust. Rotteri postitatud video ei kõlba, liiga kerge ja pikaajaline. Võiks olla näiteks 1-10 kordusega suutlikuseni seeria.Kõhulihastele teha 4 kordusega seeria on sama mõttekas, kui säärele…
Mina üritan kõhtu treenida alati põlve/puusaliigeses täisnurgale lähedast nurka hoides.
Samuti on huvitav jälgida, et tegelikkuses pole inimestel eriti aimu kõhulihase anatoomilisest funktsioonist.
Valdaval enamusel väljendub trenn ju sirge kehatüve tõstmisega misiganes asendis.
haubits
MemberArstiteaduskonna lõpetajad nt. 5a + residentuur.
Sellegipoolest loeb indiviid, mitte ainult haridus.
haubits
MemberNeed vist üks-ühele ikka ei ole, vaid seotuna.
Natuke naljakas, kui nätsu näriv inimene saaks keelu (mannitool, sorbitool, xülitool närimiskummides).
haubits
MemberRohelist teed tasub juua lisaks korrastatud toidulauale. Tegu pole imeasjaga, aga tegu on asjaliku joogiga. Pikaajalisel kasutusel kehakaalu alla, samuti vööümbermõõtu väiksemaks antud probleemi puhul. Hetkel tuhlan läbi eri uuringute ja faktid kinnitavad täiel rinnal, konkreetseid numbreid panema ei hakka.
haubits
MemberÜsna tüüpiline on tõesti Oti puhul öeldu. Nimelt suuremate lihaste korral kipub esinema selliseid hädasid. Ennetada/ravida annab süstemaatilise ja asjaliku venitamise ja harjutamisega. Ka mul on perioode, mil magades käsivarrest allapoole jääb tuimaks.
haubits
MemberKreatiini soovitatakse võtta vähemalt 15g Dextroga. Kas klaas viinamarjamahla suudab sama teha? Viinamarjamahl suudab üldiselt asendada Dextro?Viinamarjamahl ongi sisuliselt vesi ja glükoos e dekstroos. Pole mõtet karva lõhki ajada, igasugune mahl on okei.
haubits
MemberKäed on suhteline mõiste, on kolm segmenti. Ranne, käsivars ja õlavars.
Karpaalkanalisündroom nt (CTS), ka küünarliigeses ja õlaliigeses võib olla närvi pitsumine, vigastus jne. Terapeutilise hindamisega saab paika panna probleemi.
haubits
Memberkuule mida sa seletad? Lihtsalt siin ma käin teen trenni 5 korda nädalas ja kõik, seal ma saaksin palju uut infot, kuidas midagi teha ja kas teen kõike õigesti!Õiget asja räägib, milleks nii tõrges?
Räägi oma nägemusest, kuidas see saaks töötada. Väga palju usku pole sellesse, kui sa ei saa püsivalt siin treenimas käia.
haubits
MemberJa see tähendas meie puhul ju mitut kihti ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused