haubits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haubits
MemberJa mitte ainult. Rotaatormanseti probleemide puhul samuti. Tihti on just abduktsioon üks liigutusi, mida kannatab veel teha. Nt mina saan hetkel ainult nii treenida õlga ja olen magneti järjekorras (arvatavasti subscapularise mittetäielik rebend).
haubits
Member…pluss viimases praksis mõõdeti hemoglobiinitasemeks 154, mis on minu 0 aeroobse treeningu juures kõrgem kui kahel sama testi teinud suusatajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla olid nad veetustatud olekus, peale trenni või sauna.
Ehk siis kuidas kissellverelised suusatajad normi piires näite käivad andmas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haubits
Memberkinseioloogia, biomehhaanika, füsioloogia, morfoloogia
Kõigil on nendest juttu.
märts 9, 2011 at 7:50 p.l. in reply to: Hommikusöök esimene toidukord + enne trenni söök + proteiin burgerites #292594haubits
MemberBurgerile kulub sama aeg, mis poest kohupiima, kodujuustu vm ostmisele…
haubits
MemberPausid tee ikka pigem kuni 1.30, 2 minutit.
haubits
MemberMiks mitte hommikuti või muul ajal?
Vastu und südame-veresoonkonda kannustada ei pruugi kõige mõistlikum olla sel ajal.
haubits
MemberJep, sünniaasta. Muidu poleks ma ka eelmine aasta meestes olnud.
haubits
MemberParas jant jah, hääletus on ju anonüümne, mitte mingi väikeses kirjas tärniga tegevus.
haubits
MemberRICE
Rest
Ice
Compression
Elevation
haubits
MemberTolmulest on levinud allergeen.
Hingamislihaste füsioterapeutilisi lähenemisi on erinevaid, Huffing, PEP-pudel nt.
Esimene ei vaja tarvikuid, pudelisse hingamist saad asendada vastupanuga elastsete esemetega nagu õhupallid jm. Vesi on samuti hea oma rinnakule surve tõttu, aga seda rohkem “päris patsientidega” tegeledes.
haubits
MemberEi mängi paraku välja, teistele aga verd biitsepsisse!
haubits
Member2 tonni liiva libedatele teedele puistamiseks
haubits
MemberSu elukvaliteet on kõrgem, kui sa lihtsalt jood piima söögi kõrvale, kui isu on, selle asemel, et muretseda mis millega kokku käib.
haubits
MemberNatuke liialdate vast kreatiini olemusega.
Võtane millist hing hinna järgi ihaldab.
haubits
MemberEi ole kofeiinist(kui seal seda just ei ole liiga suurtes kogustes…)http://www.supplementreviews.com/bsn/no-xplode
Samuti seal kurdetakse välja palju, et ajab vetsu. Teiste taoliste toodetega sellist jama ei ole.
Saidil on Xpandi kohta täpselt sama jutt ju?
http://www.supplementreviews.com/dymatize/xpand-xtreme-pump
Selle põhjus on kofeiinis, mida leidub paljudes ergutavates toodetes ja iga inimese kofeiinitalumatuses.
Kui mõni tootja tahab uhke välja näha, siis ta võib kirjutada ka metüülksantiin, mis pole kuigi täpne.
St ma ei võitle mingi toote eest või vastu, lihtsalt kummutada eksiarvamust, et tootes A 150mg kofeiini on ok ja tootes B 150mg on instant diarröa
AutorPostitused