hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
Memberkuna teed rinda ja deltalihast ühel päeval-saab deltalihase esiosa suure koormuse ja võivad paar päeva tunda anda kui just eriti hea soojendus pole enne tehtud ja nagu öeldi treeni jalgu ka ikka ja käsivarsi ja kui lihast tahad selga kasvatada siis ei soovita rohkem kui 1 kord nädalas jooksmas käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hatebreed
Memberok vaatn a nende ajakirjade leidmisega tekib raskusi!?
hatebreed
Membertänan abi eest Albert
hatebreed
Memberpoint selles:minagi siin puzzlega kätt harjutanud kuid alati mingi vend paneb uskumatu kiirusega ette ja võidab ise shakeri, systemis mingi error sees…..mina ei viitsi enam seda puzzlet kokku laduda
hatebreed
Memberkle alberto otsi endale kõigepealt normaalne probla enne kui meie, asjadundjate aega hakkad raiskama
hatebreed
Memberalberd, mees, sa ajad siin üsna segast juttu ei saa isegi viimasest küssast aru….krt ja sellist lihast pole olemas nagu triipseps-vaid on triitseps… soovitan sul lugeda läbi eesti keelses ilmunud raamatu “kulturism kõigile” seal on palju infi
hatebreed
Memberweighted leg lifts peaks olema jalgade tõstmine lisaraskusega, dumbbell-hantel, lying-lamades, rear-tagaosad, raise tõstmine, military press- deltalihastele kangi surumine rinnalt üles, dips-kükid, barbell shugs-õlakehitused hoides kangi käes…….niipaljukest kui ma aru sain panin kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hatebreed
Membersorry bohemian mingi pildi jama
hatebreed
Memberkas nüüd sain uue pildi
hatebreed
Membertra jälle
proovisin isegi veel uue pildiga aga ei
hatebreed
Membernu ma ei tea
hatebreed
Membertegin nii aga siis tuleb selle venna pilt kellel foorumis viimati pilt oli
hatebreed
Memberosta proteiinipulbrit, alusta alguses väiksema sisaldusega ja siis võid aja jooksul juba kangemat võtta, anyway see biolabi kakaomaitseline asi-see ei ole mingi proteiin, sellel on odavalt putsis maitse, lõpus tahab shake uuesti suust välja tulla…a nojah alguses tee ikka vähemalt paar kuud trenni ja hangi endale treeningkava siis hakka muule mõtlema
hatebreed
Memberk
hatebreed
Membertyra ma võtsin netist pildi(mitte selle mis mul praegu on) aga tuli hoopis see pilt, mis jama on
-
AutorPostitused