hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
Memberviitsid saada mulle ka: Sehnsucht6@hotmail.com
hatebreed
Member*jõusaalis käin 5 korda nädalas
hatebreed
Memberno kõik on suhteline….ise olen 5 aastat kick-boksiga tegelenud, samal ajal ka 2 korda kuus jooksu vahelduva eduga teinud kuid põhiline ikka boks ja jõusaal)
üks asi mõjus mulle sitaks hästi-kohe peale väsitavat jõusaali trenni lahmin 15 mint poksikotti ja pärast pean jalgu taga vedama et pesema jõuda)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Löögikiirusele pole minu puhul see küll aeglustavalt mõjunud, pigem vastupidi aga nojah kuidas kellelegi
hatebreed
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hatebreed
Membermehed mehed te olete vist valesti lugenud küsimust..taheti seda nagu kellegilt teiselt teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hatebreed
Membertäitsa vittus…seda sinu pilti vaadates marek olen ma paratamatult naerukrampides…pulli vend oled ikka oma arust selle 130 jutuga…no egas ma ka tea palju sul seda pura(loe:jõudu) on kes teab võibolla teedgi ternni a siis see 130 on seal küll mingis teises mõõtühikus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)))) a mees sa oled pildi peal küll täielik aushwitz nii et hakka parem valku sööma ja lihast ka treenima…pura on sul ju sitta kanti kui 130 üles läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))hatebreed
MemberRahvas ajame selle teemaga siis vend vähi juubeliõnnitlused 200-ga üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hatebreed
Membersorry mees ok? krt mul pole enne veel nii sitta ja pingelst nädalat olnud, lausa põrgu, pole ime ET NÄRV VASTU EI PEA mul ok hoia kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))hatebreed
Memberkle vend sa kirjuta roidide nimed kõigepealt õieti, sinu napi jutu järgi saab juba aru et sinusugune võhik pole vist isegi proteiini oma silmaga näinud…no pane siis sisse kui nii tõhus kraam onn.. sinusugune keemikuhakatis nussiks juba esimese doosiga oma tervise ära……ühesõnaga meees, kasvata ajud endale
hatebreed
Memberkle külamees(jurka) ma ei tahaks midagi halba öelda ja ära saa sellest valesti aru-nõu andmine on hea asi kuid mulle tundub et sul on mingi hull surtlemise vajadus või sa pole piisavalt tähelepanu saanud….btw see neegri pilt sul foorumis käib pinda…ja nendest Flexist ja M@F rääkides-seal on ainult reklaam, keemikute pildid ja infi jäeb ikka napiks küll selle raha eest
hatebreed
MemberÄra ei ütleks…..Sehnsucht6@hotmail.com
Ette tänades Rusikat
Hatebreed
hatebreed
Membersel neljapäeval ongi mul kavas sõbraga teha esimene shokiteraapia lihasele, antud juhul siis biitsepsile…kahe hantliga, kõigepealt teeb üks vend seeria ära ja siis kohe teine ja siis niikaua kui keegi alla annab
hatebreed
Membermees kus sa küll elanud oled
hatebreed
Memberei tea kas vend vähk on üldse viitsind kõik need kommentaarid siin läbi vaadata igatahes jõudu ka minu poolt vend vähile
hatebreed
Memberigatahes võtan nüüd asja käsile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused