Skip to main content

hatebreed

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 408 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30419
    hatebreed
    Member

Aasta aega tagasi hakkas see teema juba üle viskama.

in reply to: proteiini pulber #34012
    hatebreed
    Member

Mis mõttes tühja kõhu peale pole proteiini võtta mõtet. Peale trenni lase kohe üks shake sisse ja kodus söö peale trenni. Ja nagu sa väitsid, et mõju on sama siis sa eksid. Kui sa peale trenni proteiini ei saa siis areneb küll lihas väga visalt. Võta kindlalt üks peale trenni ja üks ka enne magama minekut. Kui kahte ei saa siis kindlasti peale trenni üks.

Jõudu

in reply to: Ega ma üle ei pinguta #34031
    hatebreed
    Member

Trüki kava siia foorumisse siis vaatame milles küsimus. Praegu liiga vähe infot sinu poolt.

in reply to: Soovitusi, #34022
    hatebreed
    Member

Treeningkavad saad siit samast amazonist. Vaata tööriistade alt.

in reply to: Öelge sõna sekka. #34023
    hatebreed
    Member

Mis siis, et ei soovitata. Ega see vene proteiin kahjulik pole, kasuks tuleb ikka. Kuid asi on selles, et on paremaid ja hinna ja kvaliteedi suhtelt paremaid proteiine. Üks hinnalt odavamaid ja hea proteiin on näiteks Tai Kane Whey Lemon. Vaata ise amazoni poest millist osta tahad, kõik on head. Aga kui sul see vene proteiin juba ostetud siis pole ka sellel kapis vaja seista lasta.

Jõudu!

in reply to: Ega ma üle ei pinguta #34029
    hatebreed
    Member

Selge ületrenn. Keskmine trenn peaks kestma 1,5 tundi. Vaata siit samast amazonist tööriistade alt endale vastavalt treenituse astmest uus kava.

Jõudu!

in reply to: EKFL t-särk VS. Robocopi t-särk #32261
    hatebreed
    Member

mingi täiesti mõttetu teema, kas siis inimestel otsustusvõimet testi pole, osta tuleb selline särk mis endale meeldib

in reply to: “huumori” trauma #33889
    hatebreed
    Member

Kle mees, vali sõnu. Kui sa seda sama juttu Jokkerile otse ütleks siis ma ei tea mis ta sinuga teeks. Peksaks pilbasteks ma loodan. Ja kui sulle naljad ei meeldi siis ära loe neid.

in reply to: T6husaim valk … #33772
    hatebreed
    Member

Isegi süstla otsas olles ei saavuta selle 2 kuuga 15 kilo lihast

in reply to: T6husaim valk … #33771
    hatebreed
    Member

Selle 15 kilo mis sul juurde tuli pole lihasmass,,,,lihas on sellest küll väike osa ja ülejäänud lihtsalt pekk

in reply to: T6husaim valk … #33767
    hatebreed
    Member

Kreatiin ei keera tervist pekki…..kust küll sellised arvamused…….sa ei tarbi teda nii suurtes kogustes,,,pealegi need m6ned grammid millega eksid ei tee küll mitte midagi. Samas paljud asjad v6ivad tervise ###### keerata kui sa neid kasutada ei oska. Kas tarbida kreatiini v6i mitte on oma valik kuid kapis ka ei tasu elada ja arvata, et see tervise pekki keerab.

*See jutt ei ole m6eldud kellegi sovamiseks, lihtsalt nii see elu ongi.

J6udu!

in reply to: kalorid #33753
    hatebreed
    Member

Marcu pani asja ilusti paika. Nii, et revo kui sa ikka kulturismist midagi ei tea ja j6usaalist ainult und n2ed siis foorumi inimesi eriti see sinu m6ttetu tekst ei kti.

in reply to: Kreatiin jälle #33837
    hatebreed
    Member

Ise tead kas v6tad kuulda mingi r2meda r2pirulli tannu arvamust…….Aga minu soovitus j2rgmine:kui laadimine l2bi siis edaspidi trennipäevadel 10g kreatiini:5g kohe peale trenni koos lisavalguga…teine 6htul hilja enne magama minekut koos proteiini shakega/massilisaja/süsivesikutega sest need suurendavad kreatiini imendumist……trennivabal p2eval v6ta l6unasöögi peale 5gkreatiini-l6unasöögist peaksid saama suurima p2evase valgukoguse……

in reply to: kas piisav ja t8hus treening? #33842
    hatebreed
    Member

Hea intensiivne kava…tulemusi tule n2ita mulle ka;)

in reply to: T6husaim valk … #33762
    hatebreed
    Member

Proovi Eiselti Hi-Whey….läbipaistev maasikalimonaad:)

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 408 total)