hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
MemberPäris jõhker. Tüübil on ka oma koduleht:www.ihercules.com
Kui see velts veel steroide kasutama hakkab…
hatebreed
MemberPäris kehv kui mingi tõusik lambist hüppama tuleb.
Isiklikult arvan, et M.M ja mr.muscle annavad väga head nõu.
Mis sa T oled kade, et ise asjalikke nõuandeid ei oska anda?
hatebreed
Memberrelax ercman. andsin ju hea soovituse arsti juurde pöörduda ning venitusarmid on tõesti jubedad. side lõpp
hatebreed
MemberNende makro armidega peaksid sa T küll arsti poole pöörduma. Jube rsk
hatebreed
Memberhatebreed
Memberah sa kuradi muri, keegi kustutas mu kommentaari ära…lebo verk
hatebreed
MemberTULDI KOGU TEISE METSA RAHVAGA JA MAKSTI KÄTTE
hatebreed
Memberkle tripl eks, miks sa oma õige pildi maha võtsid ja mingi suure triitsaga mehe oma asemele panid???
Ja need on sinu rotikad marlisidemed mida ma sult laenama pean. Mul on sulle ka üks soovitus:OSTA ENDALE KORRALIKUD PÕLVESIDEMED MITTE MARLID MILLEGA HAAVU KINNI SEOTAKS
hatebreed
MemberMa kiilun ka ühe otsa teise vahele kuid see ei toimi.
hatebreed
MemberMis viga T? Kellegile ei olnud valet nägu ega biitsepsit sellel pildil juurde pandud. Kui sa ei jaga teemat siis ära paugu.
Capice
hatebreed
MemberOstsin ka amazonist sidemed. Täitsa normid ainult ma ei saa aru mis jama on:kükki tehes tulevad need kogu aeg ära ja kukuvad põrandale kuigi ma teen hullu sõlme ümber jala. Pakun , et võistlustel on nendega hea 1 kordus ära teha. Ei tea kas asi on minus või sidemetes aga nüüd pean sõbra näkaste marlidega kükki tegema. Lebo verk.
hatebreed
MemberMa pole elu sees nii naljakat lug kuulnud. Monitori taga täiesti kõveras naerukrampides.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))))))))))))))))))))))))))))))))Kust sa, Rebane, selle loo veel said.
hatebreed
MemberTäpselt
hatebreed
MemberVaata lingi alt:Võistlused. Siis näed kuhu minna. Pura paistab sul normilt olevat kui 35 kilo üle keha kaalu surud.
hatebreed
Membermida sa tonu selle lausega : ,,loomulikult on peale magamaminekut mõttetu midagi enam üritada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga OK asjast… ” veel öelda tahad, täitsa seosetu jutt.
Ja peale trenni on mõttekas võtta shake, kas siis koos süsivesikutega või ainult vaalku. See on vale jutt, et ilma süsivesikuteta pole peale trenni valku vaja võtta. Ja kui ainult süsivesikuid/palju süsivesikuid+vähe valku siis lähed lihtsalt paksuks. Ei viisti siin eriti seletada .
-
AutorPostitused