hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
MemberKle mine ikka trenni, natuke võtab ikka jõudu vähemaks kuid mitte nii drastiliselt, lihtsalt ei jõua seeriaid lõpuni teha ennde kordustega millega peaks, vähemalt mul oli nii. Kui mingeid taluvuse probleeme nende antibiootikumidega pole(põhi alt ära, isutus jne) siis on kõik ooo koo ja saab trenni edasi teha.
hatebreed
MemberMida sa nendega ravid, oleneb just sellest kas saad trenni minna või mitte.
hatebreed
MemberMa küll midagi sellist datast ei leidnud!!??
hatebreed
MemberMitu tabletti purgis ja kui palju toimeainet on ühel sees?
hatebreed
MemberIssand jumal sõin täna hommikul neljavilja putru. No täitsa pael
hatebreed
Member**powerman.ee
hatebreed
MemberVaata kas oli vist npowerman.ee kui ma ei eksi kus fred antson tõi välja just sellise kava et biitsepsi välimist pead eelisarendada.
hatebreed
MemberIse keerutad sitta üles ise maksad. Jäid vist ette kellegile oma mölaga pakun. Ja foorum pole oma mõtet kuskile kaotanud. Pigem oled sina teistele pinnuks silmas. Isiklikult pooldan spordis tolerantsi.
hatebreed
MemberKakoi 1-2 tobi nädalas. Ja nagu öeldi oled vist seline vant et käid jooksmas tobi suus ning arvad et oled ülelinnamees. Mõtteg sa üldse seda suitsu teed ei saa ma pihta.
hatebreed
MemberEi no anna minna mis teema, varsti on oodata vist teemat et kuidas kreatiinipurki lahti saada vms…
hatebreed
MemberKle Rebane pane parem see teema kinni sest liiga paljudel kodanikel katus sõidab siin kommenteerides.
hatebreed
MemberKakoi külge. Lailihast, kõhtu, jalga? Uuri natuke —=tööriistad
=harjutustepank ja peaks oma küsimustele vastused saamahatebreed
MemberTekkis väike arusaamatus selle teema koha pealt. Nimelt postimehe spordiküljelt lugesin välja et ikka oli tegemist diureetikumi tarvitamisega ja Hr Kalmus ise ka tunnistas seda. Lugedes aga reedest SL õhtulehte, sain aru nagu oleks väärinfot levitatud, et asi pole veel sugugi kindel ning ka Kalmus ütles et ei tea midagi. Kumb variant siis nii õigem on?
Teistele: Mis siis nüüd viga on et Härra Kalmuse nõuanded ei kõlba ja usk kadunud. Mis te mEHED siis teete kui kreatiin dopinguainete nimekirja läheb kas siis ei usu te enam kedagi ve. Mis te mõtlete et pfrofisport, võtame mistahes võistluspordi:kulturis, jõutõstmine, jooks, suusatamine jne on kõik mehed pudru ja lehmapiima peal oma tippmargid saavutanud ja esikümnesse saanud. I dont think so. Uurige natuke ja laiendage oma silmaringi. Igaüks teeb nii nagu tahab. Ja nagu Kalmus ütles:ise teen ise vastutan. Nii et pole vaja siin kommentaare a la Mina tema nõu ei usu. Miks mitte tema arvamust kõrva taha panna kui mees enda teadmistega sellise võimsa keha on oma karjääri jooksul ehitanud.
Tuleb aeg ja Kalmus tõuseb ja hakkab esikohtasid taskusse panema. Jõudu ja vastupidavust kroonimata absoluudi meistrile.
hatebreed
MemberA äkki need polegi jõusaalitreenerid vaid mõne muu ala treenerid?
hatebreed
MemberTegelt võib see võistluskeeld olla eeliseks sest kui 2 aastat ei võistle siis ei pea ka võistlusteks kuivaks ja alla võtma. Saab siis paar aastat mõnusalt massi juurde kasvatada ja paari aasta pärast teisi oma progressiga üllatada
-
AutorPostitused