hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
MemberKapslid on jah mõttetult kallid, targem on tai kane kreatiin monohüdraat osta. Ose olen tai kanet kasutanud ja iga kord on mõju tunda olnud ja ka hind on kõige soodsam siin.
hatebreed
Memberjube koht see siis:P
hatebreed
Membersüda ka vist sellisele teemale vastu ei peaks. Ja see surnukstestimise värk on ka üsna tõenäoline
hatebreed
MemberSaal on oldschool
hatebreed
Memberstereo***
hatebreed
MemberMa vean tavaliselt sõbraga ise ttereo kaasa ja kuulame nii kõvasti kui tahame ja keegi pole julgenud pukuma tulla kuigi kõrval käivad muud trennid jms. Kui mingis saalis trance,raadio või räpp röögib siis saadaks 50se ketta sisse sinna makki .
hatebreed
Memberkusjuures lee priestil pidi ka uus video olema aga elupask…jutu järgi oleks mees jõusaalis nagu üldse vastumeelt käinud ja tuim laks. Ronnie video The Unbeleavable oli suht norm kui välja aravata see et pool filmi oli sellest kui palju mehhiko kastet mees oma kanfilee peale kallab. Seada jalapressi värki ja ruhli videosi tahaks ka retsilt näha..
hatebreed
MemberTäitsa pekkis, kellegi juurde vaatama ei sa tulla vä
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Peaks ka e-Mule tirima rsk. Ok ma vaatan kas saan datanetist kätte selle kuid pumpa oleks mõtekam panna sest vähemalt mul tirib sealt kiiresti, kui datast tirib tvaliselt viiega siis pumbast sajaga. See uue lehe tegemine on ka mega hea idee. Kazaast ja e-mulest tirib krdi aeglaselt ju neid krt pumping ironit tirisin kazaast pool kuud nahhuijaa kunagi.hatebreed
MemberKüsimus selline, et palju sul Marek aega läheks toitumis ja treeningkava koostamiseks kui on võimalik kliendiga isiklikult kohtuda ja kuidas edasine protsess on-kui on näiteks vaja muudatusi teha kavas. Lihtsalt tekkis selline küsimus.
hatebreed
MemberKuna juba sellised küsimused siis arvatavasti hakkasid alles saalis käimisega tegelema. Kaalust alla võtmisel minu teada jõudu küll säilitada ei saa. Protet võid ikka võtta nii nagu tavaliselt, peale trenni lisa ka süsivesikuid a muidu hangi endale dieedi jaoks toitumisplaan. Kreatiini pole vaja sest see tekitab kehas veepeetuse, kuid ise tahad ju vastupidist-kaalust maha võtta.
hatebreed
Member3 korda 140 otuleb vist sealt jutust välja
hatebreed
MemberSuht hea tase siis. Väike võrdlus näiteks Dennis James teeb rinda 140-ga:
hatebreed
MemberVahet ple
hatebreed
MemberSelle harjavarre juurde niipalju et selle harjutusega ei loe kas on harjavars või 70 kilone kang. Harjavars on lihtsalt selleks kukla taga et kehale sobiv asend harjutuseks anda. Raskuste lisamine lisab lihtsalt ohtlikku koormust selja sirutajalihasele muud midagi, swarts ise tegi harjavarrega.
hatebreed
MemberIse ei tundnud teda kuid tunnen kaasa.
Narko üledoos arvati võibolla leitud süstlajälje tõttu sest muid vigastusi tal ei olnud mis oleks viidanud liftisahtist alla kukkumisele. Ametlik tulemus saabub pooleteist nädala pärast…
-
AutorPostitused