hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
Memberkisub haiglaseks. i am out of here
hatebreed
Memberviljar on pede
hatebreed
MemberVend Vähk EdevatePoiste presidendiks
hatebreed
MemberMa ei saa ühest asjast aru. Mille kuradi pärast on vaja teha kuu aega nn veepäevi, kui efektiivselt saaks kaalu langetada trenni, piisava puhkuse ja õige toitumisega. Nagu ma aru saan on veepäevade põhimõte ülekaalulisel inimesel kaalu langetada. No teed need veepäevad ära, kaotad nii või nii palju kilosid ja siis hakkad ju uuesti sama moodi toituma ja kilod on tagasi, järelikult mõttetu. Kui toitumine ja trenn oleks korras siis veepäevadele kui sellisele pole mingit mõtet. Veepäevade lõpus võib tohutu hundiisu olla. Krt kui juba paar tundi läheb üle aja millal pidid sööma siis juba on selline tunne, et sööks xxl prae ära. Mis tunne võib siis pärast kuu aega vee peal olemist olla. Peab ikka mega tahtmine olema et mitte siis õgima hakata ja ma arvan et neil ikka seda tahtmist ei jagu et mitte õgida, kes veepäevadest abi loodavad, kui te oma toitumist suudaks enne piirata ja tahtejõudu kasutada siis poleks vaja ju neid veepäevi. Milleks oma keha piinata ja toiduainetest ilma jätta. Keha vajab töötamiseks toitaineid nagu auto bensiinigi. Kui paak tühi siis ikka kuskile ei sõida. Capice
hatebreed
MemberHehe, enesetunne või asi ega üleöö 15 kilo lihast selga ikka ei kasvata. Normaalse treenigu, toitumise ja puhkusega võid vast aasta paariga 80 peale jõuda kui sa just pekki ei taha juurde kasvatada.Linnas jõusaalides igal pool saab nõu küsida treeneri käest nii et vali sobiv saal ja asu asja kallale.
hatebreed
MemberKrt ma vaatasin nüüd uuesti, ikka sama deela, krt mis nuss on
hatebreed
MemberKazaaz pole ka mitte muri munnigi leida…
hatebreed
MemberDunno man. kui täna vaatasin siis oli selline teade powermanis:Ajutiselt suletud!
Vabandame, kuid tehnilistel põhjustel on leht ajutiselt suletud!
hatebreed
MemberÜhinen protestiliikumisega ehk siis Bert’iga.
hatebreed
MemberEinojah valk sisse ja koplisse plõksima tiblade kallal. Mida veel välja ei mõelda
hatebreed
MemberPoes on ka puzzled müüa, suurte looma piltidega ja puha…
hatebreed
MemberUltra whey pro*st käib jutt jah? Sellest valgust on ka igasugu halbu kogemusi räägitud. Üldse see Universal on selline nurgatagune firma, kes teab mis sinna sisse segatakse. Loomulikult kilo hind on siin üks soodsamaid kui mitte kõige soodsam. A proovi ära, kui mõjub siis on ju hea, kui mitte siis saad aint ennast süüdistada. Isiklikult ei soovita seda valku..
hatebreed
MemberMuuda oma toitumist nii et saaksid vajaliku valgu ja süsivesiku koguse iga kahe tunni tagant kätte. Põhitoidukordade vahele saad ju marketist kohupiima, kodujuustu etc tööle kaasa osta või siis oma massilisajat koksina kaasa. Piima joo ka edasi. Tähtis on et iga kahe tunni tagant omastada vajalik kogus valku/süsivesikuid. Ja peale trenni pane koksi ja õhtul pane ka koksi, kasvõi seda sama massilisajat arvestades su kiiret ainevahetust ja seda et sa pole suutnud kaalu juurde saada, loomulikult parem oleks õhtul süsivesikuid vähendada aga see selleks. Puhkust anna ka nii et vähemalt 8 tundi saaks magada iga öösel. Treeningplaani tuleks ka teatud aegade tagant vahetada. Soovitaks sellist plaani kus kordused jääks 4 ja 8 vahele, korralik massi kava. Kui aeroobset teed siis see tuleks ka miinimumini viia, paar korda nädalas jooksu 20 minti peaks piisav olema. Niipalju siis põhiasjadest. Proovi nii teha ntx kuu aega järjest ja ma usun et tulevad ka tulemused. Kui mitte siis võib sul mingi tervisehäda olla kui ka sellest kaalu juurde ei tule
hatebreed
MemberEks sa mine oma 50 sendistele maameestele siis keelt kõrva ajama ja traktorit käima lükkama ja lehmi lüpsma
hatebreed
MemberMine hari ennast natuke meditsiini, anatoomia alal.Ma ei hakka midagi sitasti ütlema…
-
AutorPostitused