hatebreed
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hatebreed
Memberavataride valik on küll nigel. aga see 50 posti on küll mõistlik lahendus
kuigi vanadele tegijatele võiks muidugi kohe võimaldada seda aga see vaid minu arvamus.hatebreed
MemberTesting testing.. üks üks üks:D
Ma panin et peaks

hatebreed
MemberTribuluse jutt on jah õige et kottide seisukohast mõjub aga lihasele vist tõesti platseebo nah.
hatebreed
MemberKle rebane. siuke probleem, et seal SEADED all ei saa ma oma õiget e-maili panna. Näitab ,et 35 tähemärki on maksimum, mis deela on? Mul on mail 40 tähemärkija ei lase seda panna sinna. Äkki saad orgunnida asja ehk. Õige mail on: Would_you_mind_die_screaming@hotmail.com
Tänud
hatebreed
MemberEro:sinu peale ma küll vihastad ei viitsi mis sa mõne tropi friigi pärast ikka närvitsed. Kui kuskil su lõusta näeks siis sõidaks kaussi sulle kui seda juba Hr. Kalmus teinud pole. Häid foorumi ja netielamusi sulle 24hash päevas.
Teemasse:See on küll surmtõsi et igal alal dopingut pannakse tippude hulgas. Nii et see ei saaks takistuseks olla bodybuildingu olympiasse viimisel.
hatebreed
MemberKrt jah laske oma oma vibu metsas paar aastat ja võtaks bodybuildingu kavasse. Kõva oleks küll. Aga asi jääb ära ma arvan sest millegi pärast need olümpiakomitee õllekõhtudega IT meestele see ala(kulturism) nagu üldse pole meele järgi.
Kui juba olümpiast jutt tuli siis võiks eesti ikka normaalsed kommentaatorid sinna saata. Nimesid nimetamata aga vahel vaatad seda olümpiat ja kuulad seda spordikommentaatorit(nimesid nimetamata) ja mõtled et mida krdi m-i see tola seal jahub, mõttetu iba. Plus erinevate alade terminoloogiaga pole poistel vist erilist kokkupuudet olnud ja vahel läheb jutt nii mööda kui mööda. Krt kui ujub antud võistleja ja terve distantsi räägitakse hoopis kellestki teisest siis ajab ikka närvi küll. Ei no tublid poisid pole midagi öelda….
hatebreed
MemberKle külamees äkki viitsid paar sõna poetada kust sa selle hea kraami ja mis hinnaga hankisid? Ostaks endalegi kui see hea jahu on nagu räägid
iss research.hatebreed
MemberYeah trance imeb juureni
hatebreed
MemberPildi peal tõesti hull elukas:D
hatebreed
Memberhatebreed-live for this;i will be heard
fear factory-edge crusher,archetype
drowning pool-bodies, step up
jne neid on sitaks
hatebreed
MemberEinojah mul kuupilet vabsee 60 eeku…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hatebreed
MemberMee kui need nii head tooted on miks sa siis neid ise ära ei manusta. Kui asi on selles et käbe pappi saada kuskilt siis mine tööle kuskile või tee sõbralt või vanematelt laenu vms. Purgid jäta alles ja vääna sugisel sisse..
hatebreed
MemberIse pooldan ka kangi ja hantlite ideed. Pealegi kodu treenimine muutub juba üsna varsti üksluiseks ja tekib igavus. Saalis on hoopis teine asi teha.
hatebreed
MemberAitaks hea meelega kuid ei tea ka kahjuks artisti ega loo pealkirja. Kui soundtracki peal ei ole siis võib äkki(pole kindel) olla lugu lisatud tv3 tiimi poolt ja reklaamklipiga kokku miksitud. Äkki saab abi tv3-st või mõnelt musakriitikult kui varem kuskilt vastust ei saa….
hatebreed
MemberMõttetu teema, egotrip
-
AutorPostitused