Skip to main content

hary

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 143 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Koormustest #28958
    hary
    Member

kasu on treeningplaani suhtes siis kui seda regulaarselt teed. Mina näiteks teen seda iga 3 kuu tagant õismäe polikliinikus…+ ka EKG. Kui ise ei oska järeldusi teha, maksaks kasutada spordisaalide teenuseid selles osas…

in reply to: Kang ja Hantel #28994
    hary
    Member

…võib olla on poisil füsioloogilisest kehaehitusest tingitud soodumus hantlitele. -hantlid on vabalt…aa kuidas on fikeeritud kangiga surumisel ja masinal üles surumisel. Mis liigesed teevad, pole mingeid problasi…noh, sellist väändumise tunnet…

in reply to: Kõhulihased #28978
    hary
    Member

…tee lihtsalt ausalt… Pane käed kukla taha ja tee ilma inertsita, niiöelda vetrudes. – kohe jõuad pole vähem.

Piiri teadasaamiseks võta 10(15) kg ketas pea taha ja tee sellega pingi max astemes seerjaid. Kerge valu hõhulihases ongi signaaliks korduste arvuks…edaspidi sinnamaani jätkagi.

Enne viskasin ka ise 70×3, nüüd olen targem ja teen raskustega…

in reply to: Liigesed #29058
    hary
    Member

Kuna on ikka noor inimene lase tal magnetresonantstomograafa uuring teha. Ajakirjandusmaja 2korrus. See näitab kohe ära, kas liiges, luu, sidemed, närvid vms. 700kr pole palju ju selle eest?saab kaasa diagnoosi, pildid ja CD-ROM-i oma uuringust koos vaatamis progega. http://www.mammograaf.ee/mrt.php Ravi suhtes saad abi kõrvalt kabinetist(Artrosportkliinik) 200 esma vastuvõtt.

Minu kui hiljuti sealkäija arvamus on küll peale polikliiniku traumatolooge positiivne.

Vaata lisaks mis teised kurdavad: http://www.kliinik.ee/index.php?4,2,10,1,1,1

in reply to: tahaks osta hantli – kust saaks ? #28987
    hary
    Member

…need mis seal Krist. on halvad kruvivad ennast ise lahti, ma pidin kummist seibid vahele lõikama. jutt on 15kg-istest

in reply to: Kang ja pink #28995
    hary
    Member

…minu käest saad. Tule viska pilk peale, asub Viru hotellis…

tel. 051 97 96 18

On veel võimalusi http://www.arcoman.ee/10e.htm

in reply to: üleskutse kommentaarideks #28783
    hary
    Member

…noh, muidugi, see varjant peaks sootsas suunas ka mõjutama privaatset foorumit, vaatad et see või see vend on just see mees kellelt tahan midagi küsida. Inimesed teevad ikka vigu ja on hea kui saab teiste vigadest õpetust võtta enese treeningutes…mõnikord ju ei taha seda isegi ananüümselt teha suures foorumis…

Mis saidi autor arvab? …leht sureb välja…?

in reply to: Veepäevad #28811
    hary
    Member

…see on tõepoolest väga idividuaalne. Aga juu siis ikka kehtib sinu puhul vana reegel : kulutad vähem kui sisse tuleb…kui sul ikka vanus ja thtejõud vastu panevad siis söö ja joo mehemoodi ja tee trenni kolme eest

in reply to: üleskutse kommentaarideks #28781
    hary
    Member

Asi laheneks hoobilt kerge registeerimisega esimene kord lehele pääsemisel… Põhimõtteliselt saab siit ju hinnalist infi…

in reply to: kodused harjutused tuharatele #28582
    hary
    Member

Jõu, ilu ja tervise anatoomia raamatus on ju tuharatele terved peatükid pühendatud, osta ja loe…aga minust on see rasva vähendamise jutt sulatõsi. See on ju suht sama kui kõhulihastele.

Saalis käivad maru tugevad poisid, tõstavad sellisi raskusi, mida ma uneski ei näe ja, ja…käed nagu torud s.t. muskel ei paista lihsalt alt välja…

in reply to: Menüü naisele, kes soovilb kaalust alla võtta #28606
    hary
    Member

Minust pole 90% saalidest rasva% mõõtmis võimalust…

in reply to: Jalgade treening #28587
    hary
    Member

…pole suurt midagi lisada eelnevate kõnelajate jutt puha tõsi. Siiski märgiksin ära järgmist: Enda negatiivsete kogemuste põhjal-väga intensiivne trenni-2xpäevas-ka just peale jalapressi-olen mitu korda pildi pea tasku pannud, istusin kui ogar riitusruumis-üübikud ümber pea lendamas 8-)

Täheldasin selliste asjaoolude ärajäämist energjabilanssi hooolikal jälgimisel! Korralik toit ja palju vett. Tead isegi: kui eelimisel õhtul lähed purunäljaselt magama ja hommikul tühjakõhu peale mats(trenn) panna ongi tulemus käes.

Muuseas, joostes sellisi asju pole esinend kordagi-poolmaratoni võib ka unepealt teha. Küll aga just saalis–järelikult on jõusaalitöö äärmist hooolt ja tarkust nõudev oma keha tunnetamise seisukohalt.

in reply to: rüht #28612
    hary
    Member

Osta teleturust rühi hoidja-oli mõned sajad vist minu mäletamist mööda…Ja telekat vaata sirge seljaga ja raamatut loe…jne

in reply to: Taastumisaeg #28532
    hary
    Member

Meetod on umbkaudne organismi treenituse määramiseks. Selle järgi treeningkava koostada…kahtlen.

Maa külgetõmbejõud (gravitatsioon) mõju põhjustab tavaliselt vererõhu kerget langust, kui lamavast või istuvast asendist püsti tõusta. Keha tasakaalustab tavaliselt selle mõju, tõstes veresoonte toonust südamerütmi kiirendamise läbi. Seda reaktsiooni juhib autonoomne närvisüsteem. Mis on idiviidist johtuvalt nii või naa pidi sõlttuv nagu ise kirjeldasid 100st asjast. Kusjuures peab ka meelespidama, et mitte kõigile ei tõuse tõustes pulss! On mitmeid põhjuseid, miks see korrektsioon aset ei leia ega takista vererõhu langust, mis omakorda võib põhjustada pööritust või koguni minestamist…

Eeldatavasti tegeled ikka aroopsete aladega…

in reply to: Kirjandus #28527
    hary
    Member

…hea inimene saatis lingi, panen siia kah, ehk huvitab kedagist: http://www.kape.ee/jutud/Koolitus_Audentese_Spordikool.doc

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 143 total)