Skip to main content

hary

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 136 through 143 (of 143 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaalus juurde #28158
    hary
    Member

Muutumatu on sul tõesti siis kaalu nr. Aga muutuvad kindlasti muud vahekorrad rasva ja lihaste % kehakaalust.

Mul oli sama värk kaalusin 200g rohkem kui ultse alustasin 3a tagasi(mitte jõusaal siis).

Olin sama sale poiss, rasva% oli siis 31%, nuud olen suht lihastes, kaalun ikka sama palju aga rasva % on 4…

Kui ikka lisada tahad, jargi eelnevaid kõnelejaid ja voiks kasutada ka sellels mõeldud toidulisandit.

in reply to: Lihased ei kasva liikse aeroopsega. #28217
    hary
    Member

Saalis on anaeroobne ehk lühühiajaline, loetud sekundid(ja seda ju alles viimastel seerjatel). Mõtlesin sellist 2-3 minutilist.

No naiteks masin Ellips(a la Orbitrek) kui seal lasta paar minutit max koormusega(jalgadega vajutada, katega tõmmata/lükata) ja seda iga kord paralleelselt jõusaaliga…

in reply to: Super Lemon vs. Protein no 1 #28208
    hary
    Member

Milliste toimeainetega eelpoolmainitud No 1. liigestel soosivalt mõjub?

Mida ta seal abistab? aitab kõõlustevahelist vedelikku luua, abistab kulunud kõhre taastumisel/kasvamisel?

Just mõtlen kumma kasuks liisk langeb 8-)

in reply to: Kliendisõbralikkus #28141
    hary
    Member

Kaks suurt ja tuntut klubi.

Voibolla peaks tegema mingile suuremale asjapulgale(juhataja?) kirjaliku avalduse?

Siis peaks sellele ka kirjalikult vastama, kus siis ka keeldumise pohjus kirjas…

in reply to: Jalalihased 2 #28090
    hary
    Member

Kõik oleneb mis spordi alasse see kiirendus kuulub? Siis pöördu vastava ala spetsjalisti juurde ja koostage ühiselt kava…muud ei oska küll kosta.

Jutust selgub vähe aspekte, kui pikka vastupidavust vajad. Vaja kindlasti määrata anaeroopse idividuaalne lävi, ja selle tõstmiseks vajalikud meetmed(treenigute sisu ja tsüklid)…pla.pla.plaa…

in reply to: Spordikreem lihastele ja liigestele?? #28068
    hary
    Member

Okopnik saadaval näit. Kaubahalli apteegis.

Fastum ka OK. Kui määrid, pea silmas elementaarset: 1 kord hõõru naha sisse ja teine kord paksemalt peale. Sooviavalt ka ööseks marli vms. abil kombress teha.

Üldiselt on nede liigesvaludega ikka ka hilisemalt probleeme(vanaduses), sestap kui miski ikka kauem kui paar nädalat tunda annab, mine arsti juurde. Mitte polikliinikusse seal naeravad välja, noore kodaniku tühiseid muresi. Soovitaks oma positiivsete kogemuse najal profesjonaalsetliiges kliinikut(spordi): AstroSportKliinik(Ajakirjandusmaja 2k).Esma vastuvõtt 200eek. Minuarust sigaodav, saab jutule samal päeval!

Sealt saadud õpetuste najal veedan nüüd ikka venitussaalis märgatava osa trenni ajast. Tuli välja, et venitus harjutused mida olen siiamaani teinud on juba aegunud ja hoopistükis liigeseig-kõõluseid kahjustavad…

in reply to: kas on traumaga tegemist? #27822
    hary
    Member

Tavaline asi trennis. Lähed traumapunkti seal ütlevad, et vaata lolli ei lonkkagi(minuga just nii juhtus, kui läksin muret kurtma).

Minu arust valu lihastes on suht teretulnud aga liigestes mitte. Asi on ka nii, et lihased arenevad palju kiiremini kui tugiaparaat/luustik, liigesed. Kui asjaga tõsiselt tegeled otsi omale spordi ma?öör ja hakka ka tema teeneid regulaarselt kasutama.

Muuseas olen oma jooksutreeningutel liigestega(lihasvalu ei tule enam meeldegi!) ikka ja jälle hädas. Proovitud erinevaid apteegis saadaval olevaid kreeme. Üks hullem kui teine. Aga soovitaks hoopis sulle kasutada üht ma?ööri soovitatud kreemi: Okopnik(Mülleri toode). Ei oma kuumendavat efekti. Soovitav ´kasutada ka enne treeningut lihaste ettevalmistamiseks ülekoormuseks jms+muidugi liigesed, selgroole jms. 50EEk, proovi ära.

Kirjutan sellepärast, et ei mõista meie traumatolooge, need on kõik nagu kuupealt kukkunud…(riiklikud)

in reply to: Aeg #27725
    hary
    Member

Mul jäi kord nädal vahele ja tunne oli nagu alustaks otsast peale.

Viewing 8 posts - 136 through 143 (of 143 total)