harselius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
harselius
Member90%???
harselius
Memberrätseplihast saab treenida reite lähendamist tehes…
harselius
Membersüsivesik on suhkrute üldine nimetus(fruktoos, glükoos, sahharoos jne)
massilisaja sisaldab süsivesikuid, mis annavad energiat trenni tegemiseks ja peale trenni taastamiseks. kui peale trenni pole kuskilt energiat võtta, tekib organismis kataboolne seisund, mis lõhub lihast, mille tulemusena lihas ei kasva. kui süsivesikuid on jällegi liiga palju ja neid ära ei põletata, võib rahvakeeli “paksuks minna”. reielihase kohapealt sis, proteiini ja normaalses koguses süsivesikut tarbides on lihas suurem, aga ohtralt süsivesikut tarbides on kogu jalg suurem :S
kui võtta ainult valku, sis võiks ennem ja peale trenni süsivesikute allikaks võtta mingi puuvilja.
tihtipeale massilisajad sisaldavad liiga palju süsivesikuid, mida ei jõua ära põletada.
jaanuar 13, 2011 at 1:37 p.l. in reply to: Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla? #286114harselius
MemberVaatame, mis juttu sa siis rääkima hakkad kui oled vanuses 40 + ja siis ära hala, et me ei hoiatanud.kui ma toidulisandeid ei sööks oleks ma 40+ samasugune teoreetik nagu sina. hetkel on mul veel mingid väljavaated millegi saavutamiseks olemas.
vaatame kulturiste, kes tõesti on midagi saavutanud. 40 on neil parem vorm kui 30 jne. ei tea kas nad ka väidavad, nagu sinagi, et toidulisandid on kahjulikud?
@archangel +1
kuigi ma olen karsklane, olen nõus, et kui tegemist on tervisespordiga ei ole mõtet toidulisanditele raha raisata.
harselius
MemberEks see hüdrolüüsi – väikeste osakeste teema natuke mind ka mõtlema ajanud, et keha äkki eelistaks siiski protsessi ise korda ajada ja selline poolvalmis produkt ei meeldi… Sellegipoolest ise tarvitan hetkel hüdrolüüsi ja ei tea, ei näe mingit vahet ausalt öeldes taastumisega ega millegagi v.a see, et olen kergelt laktoosi talumatu ja võimalikud kõhupuhitused on vähemaks jäänud.siis võiks ju pigem öelda, et puhtam valk “meeldib” kehale, kuna puuduvad halvad ained, nagu näiteks laktoos…
jaanuar 13, 2011 at 12:26 p.l. in reply to: Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla? #286105harselius
MemberKõik teavad, et suhkur ei ole tervisele hea. Ja kui keegi tahab mingit pulbrit näost sisse ajada, siis aga palun. Ma ikka eelistan orgaanilist toitu. Kaalikad, porgandid, kapsas, kurgid, õunad jne- kõik on tervisilik!loomulikult ei tohi tavatoitu alahinnata, aga kas sa sööd piisavalt, et katta oma mineraalida ja vitamiinide vajadused ära, veelgi enam toetada arengut trenni jaoks?
mina näiteks ei söö nii palju tavatoitu ja toetan puudujääki pulbriga. aga see on vist ikka paha. ei tea palju mul elada on jäänud?
harselius
MemberOn see kuskil tõestatud ka või on selle kohta avalikke uuringuid? Või on see kuksilt maha copytud või lihtsalt oma järeldus tehtud?Äkki kehale hoopis ei meeldi need väiksemad aminogrupid?
kirjuta otsingusse “whey isolate vs concentrate” ja loe uuringuid palju süda lustib… paljude artiklite erinevus seisneb ainult valgu sisalduste %
“kas kehale meeldivad väiksemad aminogrupid?” mis see kehale meeldimine on? me ei saa ju keha käest küsida, ega ju?! fakt on see, et kui valk on juba väiksemateks osadeks lõhustatud, kulutab seedimine vähem energiat, mistõttu ta ka imendub kiiremini.
jaanuar 13, 2011 at 12:02 p.l. in reply to: Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla? #286099harselius
Memberma kohe ei oskagi enam midagi öelda. tuleb välja, et kõik lisandid on tervisele kahjulikud, enam ei saa isegi suhkrut süüa. me võiks fitness.ee’d ka boikoteerima hakata, tahab siin meie tervist rikkuda. vaatame millal ekfl välja sureb sis.
ja aile ja rotter… vaadake, et te enam kunagi seda suhkru-mürki ei võta, pärast keegi viskab sussid ka veel…
mina krõmpsutan korralikult lisandeid ja mingit häda pole küll täheldanud. on siin foorumis üldse kedagi, kellel oleks tervis tuksis toidulisandite tõttu???
harselius
MemberOk, ei tea palju see 1 gramm rasva rohkem annuse (ka isolaadis on rasva) kohta seda imendumist siis mõjutab?Oletame et on 100% puhas isolaat ja 100% puhas kontsentraat, kas on kuidagi ära tõestatud nende effektiivsuse vahe?
kontsentraat ei saa olla 100% puhas, nagu ka isolaat.
tootmise protsess on küll jällegi erinev, sellepärast isolaat sisaldab 90-98% valku ja kontsentraat ainult 70-85%
isolaat sobib laktoosi puudumise tõttu laktoositalumatule…väidetavalt on tootmine ka kallis
kontsentraadi sisaldus sõltub filtreerimis meetodist(mikro-, ultra- või nanofiltreeritud) jällegi, mida puhtam on tulemus, seda kallim on hind.
vadaku hüdrolüsaadis lõhustatakse molekulid väiksemateks aminogruppideks: di-, tri- ja polüpeptiitideks, mis jällegi omakorda kiirendab imendumis protsessi.
kasu saab kvaliteetsemast (kiiremini imenduvast) valgust vaid siis kui neid ei segata sheigis aeglustavate aineosadega kokku, nagu näiteks süsivesikud.
jaanuar 13, 2011 at 2:16 e.l. in reply to: Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla? #286032harselius
MemberMassilisajad eriti, seal on palju suhkurt.???
eesti keeles sis “suhkrut” (suhkur-suhkru-suhkrut)
mis ajast see sis kahjulik on? taastab hästi, annab energiat, ühesõnaga teeb oma töö ära…
proteiin ehk siis valk ei kahjusta küll kuidagi tervist(kuigi on uurimusi, et koormab neere)… või olen ma millestki ilma jäänd?
harselius
Membernii väikse kogusega (3-5g) ei ole vaja kuurina teha. võid pidevalt ka võtta…
harselius
Membermingi sidemete või kõõluste mikrorebendid vb…
mul oli ka nii, aga ainult 4. ja 5. näppu proksimaalseid faalakseid ei saand sirutada. üldjuhul saab löögiga kannatada ranne rohkem, niisiis soovitaksin löögi tehnika üle vaadata
sidemeid kasutad muidu?
harselius
Memberstress seoses kooliga või naistega äkki?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>harselius
Membersuper! sis on see teema ennast ammendanud…
harselius
MemberIga inimene on siiski erinev ja soovitada seda teistele, mis sinule sobib ei ole ka kõige õigem. Ava oma blogi ja kirjuta seal oma katsetustest, mis sulle edu toovad. Kes arvab, et on sinu sarnane, las teeb samamoodi, mis meil selle vastu on. Targemad inimesed uurivad enne järele, mida füsioloogid on välja selgitanud selle asja kohta ja teevad vastavalt oma järeldused.ma väga kangekaelne ei ole ja hakkan juba vaikselt järgi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siiski hr. otter, kindlasti on teie teooria laitmatu, ei vaidle sugugi vastu. aga kui palju ainuüksi teooria tekitab usaldust? teemaalgataja kirjutas mulle meilile ja leian et see näitab usalduse teket. leian siiski kui foorumlased hoiaksid ühtsust, oleks viisakad, mõistvad ja arusaavad oleks saanud teda rohkem aidata.
“targemad inimesed”? selline ümbernurga vihje pole samuti ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused