Skip to main content

Härra A.

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Milline neist on nahahoolduseks parim? #270434
    Härra A.
    Member

Looduspere ökopoest Viru Keskuse alt. Nurme Seebi toode.

Mitu korda ennast sellesse määrida saab umbes?

in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #250251
    Härra A.
    Member

Ma panen küll hästi lollaka küsimuse mängu, kuid kas kusagil lehel on kirjas kus kohast tuleks TÄPSELT mõõta enda rinda, kätt jne?

in reply to: Kõhulihastele alternatiiv? #248134
    Härra A.
    Member

Enamus harjutused kus sa pead tõstad teeb ülakõhulihaseid, nagu see klassikaline.

aga näiteks see oleks hea harjutus:

Jah, teen ka seda. Ma arvan, et tegelikult on see teema ammendatud.

Mis muidugi ei tähenda, et arutelu ei võiks jätkuda..

in reply to: Kõhulihastele alternatiiv? #248119
    Härra A.
    Member

Äkki sa mõtled ussi all seda Bicycle Crunchi :

see on väga hea harjutus alakõhule

õige tehnika:

peaaegu, ma mõtlesin, et mõlemad jalad liiguvad ühtemoodi. Kuid ma hakkan nüüd pigem seda tegema, tundub asjalikum.

Kui see on siis alakõhule, kas on siis midagi paremat, mis teeks ülevalt poolt kõhtu?

Kõhu võtab läbi juba see Bicycle Crunch ja ega ma muidu ei mõtlekski, kuid kuna teema on juba tehtud siis võiks sellega ka selgusele saada.

Trenni teen koduselt ja ma ei oota endale mingit six-packi veel. Küll kunagi ajaga lihased paremini välja paistma paneb.

in reply to: Kõhulihastele alternatiiv? #248106
    Härra A.
    Member

Ei saanud täpselt aru, aga jalgade tõsted mõjuvad rohkem alakõhule ja keretõsted ülemistele kõhulihastele.

ning teine on selline, kus jalad ning pea on õhus ja tõmbad ennast kokku nagu uss (vabandust, ei tea selle nime).

Oled siis nö. V asendis?

Just, ülakeha ja alakeha moodustavad V asendi, kuid jalad on põlvedest veel 90kraadise nurga all.

Kui teha siis ülal nimetatud +

134.gif

Kas nii oleks combo mõistlik? Muidugi ka teisi harjutusi vaheldumisi, kuid just need 2 eelnimetatud harjutust sobiksid selliseks “rusikareegliks?”

Mu väljendusviis on segane, kuid ehk mõistetav..

Samas kui mõlemad harjutused ongi mõeldud ainult alakõhule, siis tuleb ikkagi korralikke keretõsteid teha.

in reply to: Kõhulihastele alternatiiv? #248102
    Härra A.
    Member

See tähendab siis seda, et hoian 1min teatud asendis ennast? Selge!

Väga jama on rääkida, kui ei oska õigeid nimesi kasutada.. Need kõhutõsted, kui jalad on seinal, kas need on mõeldud siis alakõhule?

in reply to: Üldtreeningu pink #244521
    Härra A.
    Member

Ma ei saa aru miks sel pingil need rõvedad segavad junnid seal jalaosa juures on.

Aga nii on ju mugavam, või?

in reply to: Piiratud võimalustega treenimine #237892
    Härra A.
    Member

Mul vist lõi jah laiskuse noodi välja ja veel väljendasin ennast valesti ka. Kindlasti ma ei jätaks seda treeningkavast välja, lihtsalt suurem rõhk oleks ülakehal (jaa, nagu igal noorel).

Tegelikult soov oleks nüüd, et keegi ütleks milline nendest üleval näidatud 4’st oleks kõige mõistlikum. Siis teeksin enda jaoks sobivad korrektuuri ja küsiksin kuidas teie arvates on.

in reply to: Piiratud võimalustega treenimine #237879
    Härra A.
    Member

Jah, ma arvan et mul on võimalik järgmise aasta esimeses kvartalis ka pink ära osta.

Kuid kui valida mingisugune trennikava, siis milline oleks siiski kõige mõistlikum? Endale vast sobiks mulle 3korda kõige paremini.

Jalgadele väga metsikut koormust ei tahaks, sest käin jooksmas. Muidu olen enda kehaga rahul, tahaks lihtsalt kogu seda keha “suuremaks saada”. Sellest ma usun et on lihtsam, ma ei peaks pidama dieeti või sööma metsikult massilisajat. Söömise võtan lihtsalt rohkem luubi alla ning ongi väga hea.

Millist neist oleks kõige mõistlikum võtta kasutusse ja siis soovi korraliselt kärpida?

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=14

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=21

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=15

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)