hardcore666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hardcore666
Memberkõik oleneb ka inimesest
hardcore666
MemberOK
hardcore666
MemberMul on hüposid olnud ka öösiti une pealt, hüpo ei tapa kunas maksas olevad suhkrut lähevad kohe verre ja hüpo tagajärjel ärkad sa kõrge veresuhkruga ja sul on halb olla. Ma olen isegi hüpo läbi elanud ärkvel olles, kukkusin kokku ja kutsuti kiirabi hüpo puhul tekib madalaveresuhkru kooma vms kunas aju ei saa enam verest toitaineid ehk sukruid kätte ja lülitub välja kui veresuhkru normaal tase on taastund hakkab kõik toimima, jah vahel on vaja kiirabi sekkumist aga mitte alati. See mis on surmav on liiga kõrge veresuhkur.
15a haige olnud pole veel 0 tasemega ära surnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hardcore666
Memberglükoos jõuab lihastesse ka ilma insuliinita, lugesin ühelt inglise keelsel saidil, et treeningu ajal diabeetikutel lihased imevad verest suhkrud kõik endasse sellepärast peab olema diabeetikul alati trennis magus jook või sokolaad kaasas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hardcore666
MemberInsuliini üledoosiga võid väga kergesti surra.
Ma olen ise diabeetik järelikult ei saa ma sellesse ära surra kui ma vajan seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hardcore666
Memberselge
MemberJust seda mõtlesingi.
MemberHeameelega kuulaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused