HardCore
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HardCore
Member……………………
HardCore
MemberMis asjad on ketoonid?
HardCore
MemberSoovitan just enne poksi jõudu teha
1) jaksad liigutada suuremaid raskusi ja oled värskem
2) kui harjud verd täis nö. raskete lihastega kiiret poksitrenni veel tegema, siis tundub sulle nagu oleksid ülikiire, kui vahel teed trenni nii, et jõusaali ei tee ennem. Umbes nagu brasiilia vuti vennad, kes mängivad suvel ranas liiva sees ja siis murule minnes tunnevad end nagu lendavat – kõik on nii kerge!
HardCore
MemberMillal tsüklite kolmas artikkel tuleb?
HardCore
Member1 variant 100%
HardCore
MemberJerome Le Banner , 190cm, 118kg Pure Muscle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HardCore
Memberto VV. See oli üks USA wrestlingustaar, ei olnud tegu filmitrikiga. See mees ongi nii F***ng huge.
HardCore
MemberLisa glutamiini või siis võta lihtsalt puhast glutamiini!!!! See aitab, tugevdab immuunsussüsteemi, lisaks võta c-vitamiini ja palju vett, pits viina ei tee ka paha!!
HardCore
MemberTäiesti mõttetu film, veel mõttetum kui XXXL.
HardCore
MemberEi.
Söö pärast trenni > puhas valgusheik >1h> pakk rasvata kodujuustu + tomat, kurk, pähklid>3h> pakk lahjat kohupiima blenderis arbuusi või marjadega, rasvatu piim> 1h > magama > hommikune pool süsivesikuterikkam (tatar, pruun riis, tume leib + midagi valgulist – kana, kalkun, kala, munavalge)
HardCore
MemberVastasid ise enda küsimusele, miks su kaal ei lange – toitumisele sa ju tähelepanu ei pööra.
Ise teen täpselt sama kava järgi ja ka mõõdud on täpselt samad, aga minu soovitus sulle – pärast trenni võta puhas proteiinisheik, ilma süsivesikuteta ja muidugi oleneb mis kell on sul trenn, siis ise ma enam süsivesikuid kuni hommikuni enam praktiliselt ei tarbi. Ja lisaks on mul 1 puhas 60 minutiline aeroobne päev ka juures.
Edu!
HardCore
Memberhttp://www.eiselt.ee – maaletooja nagu ka G45P (Gaspil)
HardCore
MemberParim rasvapõletuseks ja südamelihase tugevdamiseks sinu puhul 113-140 selle testi tulemuse pealt lugedes.
HardCore
MemberPROFX batoonid on ka väga tasemel.
Koostis 100g:
Proteiini 30 g
Süsivesikuid 41 g
Rasva 12 g
-
AutorPostitused