hapukurk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hapukurk
MemberBerdil täitsa õigus ju. Ise oleksin küll huvitatud, milline nägid ott, marekud, vend vähk jt kõvemad mehed umb 16-aastased välja (keha pean silmas).
hapukurk
Memberhea küsimus. tahaks isegi teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hapukurk
Membertänud m.m, kas keegi oskab oma kogemuste põhjal ka midagi öelda?
hapukurk
MemberOk, teeme siis nii, et vahet ei ole. Aga lõppude lõpuks sooviks oma küsimusele vastust.
hapukurk
MemberEi, see ei olnud konkreetne vastus.
Parem tulemus on minu jaoks, kas suuremad jõunäitajad või mõõtmetelt suurem lihas. Viimane on minu jaoks siiski tähtsam.
Minu küsimus oli, kas on TÄHTSUST palju ma vett joon või ei muuda see lihase seisu eriti.
hapukurk
MemberAntud juhul pole see nii tähtis, sooviks küsimustele konkreetseid vastuseid.
hapukurk
Memberaitüma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on kellelgi veel midagi informatiivset lisada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hapukurk
MemberProtein No. 1 ja Tai Kane kreatiinmonohüdraat
hapukurk
Membervalehäire. ema oli hoopis.
hapukurk
Memberisa tuli koju.
hapukurk
Membermind huvitab sama asi.
osad just soovitavad aeroobset trenni, pidavat hästi mõjuma, teised seevastu laidavad maha.
kuidas sellega siis tegelikult on?
hapukurk
Memberja tegelikult, pooleaastase võistluskeelu elab ta küll üle. ülejärgmisest (kui mitte juba järgmisest) karikavõistlusest saab ta osa võtta.
Memberütlesin küll ennist, et ilmselt poleks see ta kohta muutnud, kuid mine sa tea. äkki tahtis 95. aasta saavutust korrata.
Memberväike kergendus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga eks ta vast rohkem individuaalne ole. tänan igaljuhul!proovin mõnda aega 1-2 min pikkuste vahedega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja muide.. käid jooksmas ka? ja kui tihti?
hapukurk
Memberõige jutt marekul.
ka mina kaldun arvama, et tema n-ö suuruse taga ei ole diureetikum.
vaevalt, et selle tarvitamine tema kohta oleks muutnud, kuna ta on varemgi eesti karikavõistlustel teise koha saanud, ja puhtalt.
aga eks oma vigadest õpitakse.

elu läheb edasi!
ja veel.. keegi ütles siin, et ei usu enam marekut. mina usun ja siinkohal kasutakski võimalust – ole hea ja vaata mu intensiivuse teemat ning avalda oma arvamust.
-
AutorPostitused