HanzA
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HanzA
Memberväga aus,üks näeb vaeva ja teised kopeerivad.Sa oleks võinud nii teha et igaüks saadab PM-i sulle,siis teised ei näeks vastust: )
august 29, 2008 at 8:36 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #164508HanzA
MemberVäga hea video.Meeldis,näha on et oled politseikroonika fänn või mis?: )Isegi treenin revalis ning näen sind väga tihti seal: ) .Kuidas sa käid, üldse,õhtul või päeval,siiamaani on silma jäänud et nii nagu aega on ^^
Olen valge maikaga noor joga.Natukene kasvanud,äkki tead isegi: )
HanzA
MemberOperal on ka automaatselt Pop-Up blocker peal.Et seda ära saada,selleks tuleb operas menüü ribalt valida tools-preferencses.. ja kohe generali all ongi “Pop-ups:Block unwanted pop-ups” ,vaheta see ära,vaata milline sulle sobiv ja korras.Nii ka peaks postkasti lahti hüppama.
HanzA
MemberIrw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas? Äkki kogud aasta kaks massi ka natuke ja siis loodad tulemusi…Hakka sööma, tee trenni, kogu massi ja siis põleta rasv maha. Kui sul kõhulihastel lihasmass puudub, siis olgu sul see rasva % nii madal, kui tahes, aga rahuldavat kõhulihast sul ikka pole. Millega ültse rasva % mõõtsid(?), ma arvan, et ta on sul hoopis suuurem…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koormustestil treener mõõtis ning kodus on kaal mis mõõdab rasvaprotsenti(muidugi ma ei ole kindel ka see tõsi on),koguaeg teen trenni õhtuti jooksmas 60-90min,söön koguaeg,hommikul putru ikka,koolis,enne trenni,peale trenni veel,õhtul jne.Ning suhteliselt korralikult.
“Irw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas?”kust sa seda välja lugesid?
HanzA
Memberhah,no sama teema,juba mingi suht 6 jõusaalis käinud,kõhulihaseid teinud,nädalas mingi neli korda teen ja kahte eri kõhulihase harjutust kolmes seerias.,aga ikka,midagi ei paista.Rasva protsent on 7%.Eks ootan ja teen edasi,äkki saan kah need kätte:D
HanzA
MemberHei!
Tahtsin küsida seda kas Eestis kah kuskil müügil Bodylastics?
http://www.mybodylastics.com/ – ja kui on siis kust võib seda leida ja mis hinnaga need näiteks on?Mul endal pole need kahjuks veel silma jäänud aga soov oleks osta küll.
Aitäh.
HanzA
Membermul õlad suht raksuvad kui õlalihast näiteks teen.Aga ma nüüd teen enne trenni alustamist soendust suht igale jäsemele mis keha küles on; D,käte ringid,õla ringid,pearingid,jala ringid ,randmed jne.Pole enam seda probleemi olnud.
HanzA
MemberVäga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,Darrem Charles kava oli kah minu meelest vägagi wow
“> ,aga ei,selline asi tore kui isa ja poeg koos laval.Rep neileHanzA
MemberTallinnas pesitseb üks selline hästi tore kohake nimega Reval Sports kus on väga toredad inimesed ja üks tore treener nimega Risto Ojapõld kes tegeleb kulturistidega ja kelle abiga on võimalik alustada treeningut.Tuleb lihtsalt minna Reval Sporti kohale,administraatori lauas teada anda ,et oleks soov liituda kulturismi rühmaga.Rühmasid on 4(minu teada),ja nende päevad on kas E,K,R või T,N ja R. Treeneri käest saab muidugi kindla kava millega alustada.Esimest kava teed vähemalt 9 treenipäeva ja siis saad uue kava mis on kahe päevaline,käed ja jalad eraldi.Soovitan soojalt,ise käin seal ja väga meeldib: ).Õhtuti on ainult see probleem ,et jube rahva mass on
“>Rohkem infot Revali kohta on siin : http://www.revalsport.ee/
-
AutorPostitused