HanzA
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2008 at 8:57 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #175401
HanzA
MemberKui võistlus toimub enne 20. märtsi,siis oleksin osaleja: )
HanzA
MemberOmal selline mõte , et tahaks vasaku käe küünarnukist kuni käelabani lasta teha teha nagu roboti käeks umbes või nii… ei oska kohe üldse seletada , aga umbes et koosneks plaatidest mis omavahel * boltidega * kinnitatud . Ehk keegi saab aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>terminaator: O
HanzA
Membertäna nägin venda kes oli õla peale teinud “Wu-tang-clan” … vot see oli suht esimesi mõtetuid tatoveeringuid mida näinud olen.. sama hästi võiks otsaette Oru Kodu teha..tead mida “Wu-tang-clan” tähendab üldse?Võib-olla ta lihtsalt on nii suur fänn neil.
detsember 12, 2008 at 6:17 e.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #174656HanzA
Membernii kaua kui nad minust suuremad pole,on neid hea vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 4:56 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174611HanzA
Memberkuni 18 minuarust,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
igatahes panin paar pilti enda galerii alla, sealt saate vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega sul juhuslikult neid rohkem pole?
detsember 10, 2008 at 3:32 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #174452HanzA
MemberIse ootan ajakirjalt intervjuusid nii USA kui ka Eesti tegijate poolt.Aga üldpilt mulle meeldib,esimene ajakiri mille olen algusest lõpuni lugenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 6:16 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174093HanzA
MemberVäga mõnus üritus oli.Mul on hea meel, et Rait Otto võitis resis kahele Stockholmi (ta kahtles viimase hetkeni kas võistleda võii mitte).
Pildid on täitsa olemas, saab ehk lähiajal nad ülesse ka.
Ega jah,teda ikka sai Steniga moositud eelnev päev,aga ei tahtnud ikka.Ning reedel üllatus missugune,osalebki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heameel selle üle et läheb puhkusele,saabki puhata nii kaua kui me trenni teeme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan pilte huviga

HanzA
Memberanna õlgadele puhkust ja määri näiteks hobusesalvi peale,nädalaga peaks üle minema ning võid siis uuesti alustada tasapisi õla treeninguga.Mul oli vasaku käega sama jama.
detsember 6, 2008 at 4:47 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173693HanzA
MemberSuht mõnus üritus oli,aga mingi galerii kah kuhugi üles paigutatakse millalgi?
HanzA
MemberKa sina pole vist sattunud. Ma leian sinu postitusest päris mitu veakest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi, eesti keele peab lahku olema.
HanzA
Membermõni ei ole eesti keele tundi vist sattunud.
Edit://Parandasin “eestikeele” ära.
HanzA
MemberShokolaad-Piparmünt
Ee..kas šokolaad ei peaks olema?
HanzA
Memberlõpetaks selle teema juba?vaatasin ise valesti kogemata.
HanzA
Memberno mulle tundub,et treener tegi siis väikese vea toidukavas: D,homme uurin välja.
Suur tänu igatahes vastamast.
HanzA
MemberTee kasvõi aeroobset trenni,nii saad kah oma rasva protsenti põletada.Käi jõusaalis,mängi korvpalli jalkat,igasugused füüsilised tegevused põletavad.
-
AutorPostitused