HanzA
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HanzA
MemberAjab tõesti muigama,et mees kes kolm korda patustanud,ajab sama rida et ta puhas

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .40aastase kohta(või vana sa ka oled ),on sul ikka 10 aastase mõistus siin mingi vandenõu teooriat ajada.Loodaks,et siit teemast nüüd anekdoote ei tehta või midagi säärast,see veel puuduks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 3:42 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236267HanzA
MemberMa ei saa sellest aru,miks kuskil kirjas polnud,et üritus on venekeeles?Mina näiteks kes sõnagi ei osanud,vahtisin enamus aeg tühja kui nad rääkisid seal mingit juttu.
HanzA
MemberTõesti? Ja milles su kohutav piin seisneb?Kuivus.
HanzA
MemberEi saa aru eriti,mis neis rihmades siis nii halba?Ja mis see meie asi on öelda,kuidas tuleb trenni teha ja mida kasutama peaks?Trenni tuleb teha ikka nii,et endal mugav oleks ja saaks nautida kah seda.
HanzA
Memberkohe kindlasti mine käi arsti juures ära.Mine tea mis veel juhtuda võib
HanzA
MemberSul jõusaali kava ikka korralikult paigas ,mida mingil päeval teed või?
HanzA
MemberMina ostan tavaliselt enne trenni maitsestama ja rasvavaba Alma kohupiima.Valges pakendis toruke 400g.Maitse on sel nagu on,aga ühest tuubist 44g valku,kutsub sööma ja kaloreid ainult 240,maitsestatud aga on kõvasti rohkem(süsivesikud).Seega,mõtle neile valkudele ja punni see sisse,harjud lõpuks ära:)
HanzA
MemberIse kah kui alguses sai jõusaalis treenimisega alustatud,uskusin kah et kasv jääb kinni,aga näed,ei takistanud mind trenni tegemast.Hetkel 16 a vana ja pikkus 177,ning ei häbene oma pikkust.
HanzA
MemberEks ma sinna kulturismi poole püüdle,aga siis hakkasin lihtsalt võrdlema asju ,et millised kasulikumad ja siis jäid makaronid ja kartulid silma,ning mõtlesin et küsin üle: )
HanzA
Memberohjah,ma arvasin et ta on mõrvar
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 2:06 p.l. in reply to: Reval – Sport klubisiseste kulturismi – ja fitnessi 2009a. võistlusjuhend #177442HanzA
MemberOh jama,ootasin seda nii kaua ja nüüd tuleb välja et ei saagi osaleda,just selle päeva hommikul lähen reisile.Kahju.
HanzA
MemberHei!
Pane endal valk paika alguses ntx, arvuta et iga keha kilo kohta u. 2,2g valku,korrutad selle oma kehakaaluga,saad valgu koguse mis päevas oleks hea.Nii,nüüd oleks neli toidukorda päevas head(hommikusöök,lõuna(koolis ntx),enne trenni ja peale trenni).Jaga see valgu kogus näiteks neljaks.Süsivesikud ja rasvad võiks kah jääda väikse arvu juurde(täpselt kahjuks ei oska praegu peast öelda mis see u. peaks olema kehakaalu kohta,äkki keegi teine oskab öelda?)
Hommikul söön ma ise neljaviljahelbe puderit,kohv,jogurtit,teelusika täit oliiviõli ja mõne puuvilja.
Koolis aga liha ja kartulit kindlasti(vähe kaloreid ja kiudaineid sisaldab ka) ja klaasike piima ei tee kah halba.
Enne trenni võtan Alma maitsestamata rasvavaba kohupiima ja söön selle ära.
Peale trenni on mul http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=70 sheik veega ja kaks banaani(süsivesikud,kiudained) taastumiseks.
Ning kodus siis õhtusöök loomulikult jogurt ja piim ning puuvili jälle.Selline on siis minu söögikava suht.
Palun,ärge hüppake mulle kohe kaela kui midaig valesti,ma lihtsalt kirjutasin nii nagu ma olen toitumisest aru saanud ja kuidas mulle toidukava tehtud on.Ma ise veel selles vallas roheline ning alles õpin ja loen nende asjade kohta.Loodan et mingi väike abi oli sellest: )
HanzA
Memberunistan 100 kg rinnalt ära lükata,siiamaani rekord 87,5: )
head uut aastat teile kõigile: )
HanzA
MemberOeh,doping ja muu kraam lihtsalt hävitab kulturismi.Koolis kah kui bioloogias on juttu valkudest,siis õp. toob alati näiteks kulturistid(mis teeb valk kehale jne) ning siis alati mõni tarkpea oskab öelda “steroidid” ning õpetaja viisakalt noogutab.Mul sellisest asjast lihtsalt süda paha,et kuradi idoodid hävitavad oma dopingutega kulturismi mainet.Kui tahad tarvitada aineid,siis tarvita neid ja ära võistle.
detsember 16, 2008 at 8:58 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #175402HanzA
Memberkmh…kas need pildid mis võistlusel tehti,neid kuhugi üles kah laetakse muidu?: )
Niisama,huvi pärast küsin nagu: D
-
AutorPostitused