HanzA
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HanzA
MemberTreeneritelt küsisin,siis nad ütlesid et sellest täitsa piisab.Aga näha on et ei.Kuhu ma lähen võistlema kui ainult luu ja nahk on mida näidata.
PIKKUS:177cm
KAAL:72-73kg
HanzA
MemberMa ei oska küll öelda kui raske seda võib teha olla,aga iga selle liikuva pildi all võiks olla selle flashi URL ,et oleks võimalik konkreetset asja edasi saata mõnele sõbrale vms.
HanzA
MemberKrt peaks ka vöö peale mõtlema, Sul samuti alaselg kõver? Mul mingi 12 kraadi vms kõver tagant vaates, ning küljelt vaadates kumerustevaba, st täiesti sirge selg, mis täiesti vale jällegi
“>Mul tagant vaates S-kujuline,keskelt suht,mingin 12kraadi kuidagi pidi olema.Külje pealt on nii nagu olema peab,macho kuju:D:D:D
HanzA
MemberKui mul arst avastas ,et mul selg kõver – käskis mul jõusaali minna ,et selga ehitama hakkaksin:D .2 aastat teinud trenni,seljavalud on kadunud.Kükkimisel ja jõutõmbes kasutan vööd,sest ilma annab ikka seljale kõvasit tunda,eriti kükis.
HanzA
MemberHanzA
Member
Nagu tõsiselt:D
HanzA
MemberNo, peale trennist higihaisu on ikka raske ära hoida vist.Kõva trenn selja taga,loomulik et higistad,vahet pole mitu higipulka kaenla alla määrid
HanzA
MemberElementaarne on inimesel siiski endal asjad tagasi panna (antud juhul raskused) kust ta need võttis. Nii mugavaks ka minna ei saa, et kõik meile ette taha ära tehakse.Jep,see täiesit loogiline ja viisakas ju.Ma ise peale harjutamist panen alati asjad tagasi, pole mind kasvatatud lohakas olema.
HanzA
MemberTrollidest kõik reisisaatjad jõusaalidesse raskuseid sorteerima.Teeks midagi kasuliku vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HanzA
MemberSee et uus aasta tuleb,ei tähenda et kohe alkoholiga peaks tähistama.Või peab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HanzA
MemberHmm, Otsus ütles ,et internetist ei leia abi.Leiab(kasvõi siit foorumit/portaalist), aga tuleb osata näha, mis on õige ja mis mitte.Internet on tõesti nii tõde kui ka vale täis(kahjuks).
HanzA
MemberSee teisip magasin maha(olgugi et ootasin kaks nädalat seda loengut,aga viimasel hetkel läksid päevad nii kiiresti ja nii see mööda läks).Aga järgmine teisip olen kohe kindlasti platsis.Praegu muidu treenin Risto käe all ning plaan kevadel võsitlema ka minna: )
HanzA
MemberImre,sa oled kuradi hea eeskuju treeneritele ja õpilatsele (Y) .Elaks tartus, oleks end esimesena kirja pannud
HanzA
MemberMuidugi,anekdooti ei tehtud,aga artikkel tehti…
HanzA
MemberJõusaal 350 kuu,lisandid on siis Aminohapped 475.-+WGPD 750.-+dextro 50.-=1275.-: /.Söögi peale läheb kah mingi raha,aga võimalikult odavalt püüan hakkama saada.Ei istu rahapuu all kahjuks: /
AutorPostitused