Skip to main content

hanepirukas

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kõht #49670
    hanepirukas
    Member

Suured tänud, ma söön korralikult kohe präst kella ühte, siis on koolis 2 tundi veel jõuan kodu kell kolm ja siis kolm läbi söön natuke, aga kui natuke? või peaks minema varem trenni, pool 4?

in reply to: kõht #49603
    hanepirukas
    Member

Suured tänud

aga

kas siis kohe pärast trenni süüa natuke ja midagi energiarohket ja siis tund pärast trenni süüa rohkem?

in reply to: Punnis kõht #48782
    hanepirukas
    Member

Kõhtu treenin iga päev(v s pühapäev) ja kas suusatamine kuulub aeroobsesse trenni, ning pingutades on kõhulihased ilusti väljas aga lõdvalt ple sugugi nii ilusti, kas ma peaks toituma tihedalt ja vähe sööma? ja kas kohe peale trenni on mõtekas korralikult õhtust süüa`?

in reply to: Punnis kõht #48774
    hanepirukas
    Member

Mul on väike kõht pidevalt ees, kui kõhulihaseid pingutan siis on ilusti välja joondunud kui lõdvaks lasen on natuke punnis, palun abi, kuda see korda saada?

äitäh

in reply to: Abi #48769
    hanepirukas
    Member

ma mõistan, ma tahtsin osta seda kiivikase raamatut aga kuskilt ei saanud, treenereid siin väikses kohas ple, raamatukogus on ainult üks raamat atleetvõimlemise kohta ja seegi 81 aasta oma, ok ma siis kõigepealt natsa võtan lihaseid juurde siis vaatan, äitäh sellegi eest…

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)