Skip to main content

hampton

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis klubides käite? #68358
    hampton
    Member

Kui veel Eestis olin, siis käisin Reval Spordis, oma hinna poolest on täitsa korralik koht.

in reply to: Doping #68317
    hampton
    Member

Usa-s lähed 3-6kuuks kinni, kui vahele jääd. Eelmise aasta Mr. Olumpia 5 koha saanud Victor Martinez, on ka vangis 3 kuud olnud. Ta tunnistas, et ta on kasutanud mõningaid ained (täpsemalt ei öelnud mida) ja pealgi seda mainis ta et 80% profidest ei ole nn. “puhtad poisid”.

Näiteks kui jääd EKV-el vahele siis saad võistlus keelu, mis pidi kestma 2 aastat. Kui jääd mittu korda vahele, siis võid saada ka igaveseks (tegelt Eesti seaduste kohta, ma eriti palju ei tea, samas võin ka eksida).

Lisan veel seda, et kangem “kraam” pidi inimest hulluks ajama.

in reply to: Efektiivseim protein????? #68220
    hampton
    Member

Tere

Kui sinu rahakott võimaldab ikka normaalselt, siis soovitaks mõne Vadaku isolaati (UFS Ion92 või Evolution Whey2), kui aga ei siis soovitaks mõne Vadaku kontsentraati (Evolution Whey1 või Tai Kane Whey Lemon Super)

Üldiselt on isolaat kallim kui kontsentraat, kuid tulemused on sellega paremad (sest isolaat imendub kiiremini kui kontsentraat) – kui ma ei eksi <_<“>

in reply to: Pro Bodybuilding Weekly #67704
    hampton
    Member

Ise kuulan seda Windows Media Playeriga, aga usun et Real playeriga peaks ka saama. Seal sa pilti ei näe, lihtsalt kuulad mida nad seal räägivad (näeb välja nagu tavaline juttu saade, mida saad raadiost kuulata). Jutt on seal ameerika-inglise keeles.

Leidsin siis ametlikku kodulehekülje http://www.probodybuildingweekly.com

http://www.bodybuilding.com/fun/player.htm – vaata selle lehekülje kõige lõppu, seal saad abi, kuidas selle mängima panna.

in reply to: Paluks abi #67018
    hampton
    Member

1. 19

2. ~ 6000

3. 1

4. ~ 2000

5. Ikka Tervislikult

in reply to: soovitage?? #66737
    hampton
    Member

Tere

Mina arvan et kui sa pole enem midagi kasutanud siis ei ole mõttet kohe kreatiiniga alustada. Kõigepealt vali endale mõni korralik vadaku proteiin ja süsivesikuid või massilisaja (kuna see sisalsab nii valku kuid ka süsivesikuid).

Näide

Tai Kane Proteiin No1 + UFS Malto (Minu soovitus)

Tai Kane Whey Lemon Super + UFS Malto

või

Tai Kane Heavy Aminodrink

Kreatiiniga võiksid alustada peale 2-3 kuud, kui oled juba valgu ja süsivesikuid tarbinud. Tulevikus võiksid lisada mõne ”öö proteiini” (UFS Casein). Kui sinu rahakott ei võimalda väga palju siis võiksid UFS Malto asemel võtta Trauben Zuker (seda saab tavalises toidupoes) ja hind on sellel kusagil 15kr (kui ma ei eksi).

in reply to: Lihasvenitus #66561
    hampton
    Member

Ise soovitan ka spordiarsti juurde minna (mitte perearsti juurde), aga kui muud võimalust pole siis käi perearsti juures ja vaata mis ta ütleb.

Mis puutub rinna surumisse siis:

Kitsas haare – mõjub kõige efektiivsemalt Triitsepsile

Keskmine haare – mõjub kõige efektiivsemalt Rinnale

Lai haare – mõjub kõige efektiivsemalt Õlale

Minu arust see peaks nii välja nägema, kui ma eksin siis palun parandage.

in reply to: Poed Tartus #66558
    hampton
    Member

Ei tea kas see asjalik postitus on aga vaata siia ]Uudis

in reply to: Proteiinid mujalt? #66276
    hampton
    Member

Ise kasutan hetkel:

1) ON 100% Whey Gold Standard – peale trenni

2) CytoSport Muscle Milk – enne magamaminekut

Tulemused on väga head. Ainuke probleem mis sellel on see et hind kippub kuidagi suureks jääma. Ise arvan et kui on teie rahakott on võimeline siis miks ka mitte, kui aga ei siis tuleb Euroopa päritoluga proteiine kasutada (Ntx Tai Kane nr1) mis tuleb palju odavam välja.

Siin on siis veel mõned tooded mis pidid head olema:

Higher Power 100% Whey Power

Prolab N-Large II

Üldiselt arvan ma et Usa päritoluga proteiinid on paremad kui Euroopa omad. Miks ma ise neid kasutan? Sellepärast mul pole võimalust Euroopa omad kasutada.

Kui mina annaks oma hääle proteiinide valimisel siis see proteiin oleks CytoSport Muscle Milk. Siin aga tuleb küsimus MIX?

1) Tulemused on väga väga head

2) Maitse ( olen kindel et maitse poolest see oleks 1) kui seda segada koos piimaga siis maitseb nagu milk-shake ja sul on võimalus valida oma lemmik 19 erivate maitsede hulgast.

3) See ei sisalda mitte ainult valku vaid ka muid asju (vitamiine, mineraale, amino happeid, glutamiini ja muud) .

Sorry selle postituse eest (ma ei taha propogeerida et Robocopi tooded ei ole head, ma lihtsalt tahan avaldada oma arvamust.)

Mid puutub siis Robocopi toodetesse siis mul on nendega väga head mälestused ja saavutused (eriti Evolution Whey2 ja Evolution Whey3).

in reply to: Palun aidake harjutused õigesti panna. #66179
    hampton
    Member

Mina soovitaks:

1) Selg

» Lõuatõmbamine ( rippes käte kõverdamine ) 3 x 6 – 10

» Laia kangi tõmbed ülalt kukla taha 3 x 8 – 10

» Tõmbamine masinal V pidemega vastu kõhtu 3 x 8 – 10

2) Trapets

» Trapetsile eest ülestõmbed plokiga 3 x 8 – 10

3) Õlg

» Istudes kangi surumine üles 3 x 8 – 10

» Lendamine hantlitega küljele 3 x 10 – 12

» Lendamine ettekallutatult hantlitega 3 x 10 – 12

4) Triitseps

» Prantsuse surumine 3 x 12, 10, 8

» Blokil allasurumised 3 x 12, 10, 8

» Ülepea hantliga 3 x 12, 10, 8

5) Ala selg ja Kõht

» Seljasirutajale keretõsted pukil 3 x 8 – 10

» +kõht..

Tõmbed plokil, ülalt kukla taha – lisab seljale laiust

Tõmbed plokil, ülalt ette – lisab seljale paksust

Alguses tee raskemaid harjutusi ja siis kergemaid

1)Lõuatõmbamine

2)Laia kangi tõmbed ülalt kukla taha

3)Tõmbamine masinal V pidemega vastu kõhtu

Kui see ei aita siis asenda Lõuatõmbamist mõni muu harjutusega, mida sa jõuad teha. Ntx Tõmbed plokil, ülalt ette – seal saad raskusi reguleerida.

in reply to: Isekoostatud kava #66170
    hampton
    Member

Kui mina annaks sulle nõu siis see kava näeks midagi taolist:

1 nädal

E: Selg, Trapets, Kõht

T: Rind, Esi-õlg, Triitseps

K: Reielihased, Säär, Kõht

N: Taga ja Kesk-õlg, Biitseps, Randme sirutajad ja painutajad

R: Selg, Trapets, Kõht

2 nädal

E: Selg, Trapets, Kõht

T: Rind, Esi-õlg, Triitseps

K: Reielihased, Säär, Kõht

N: Taga ja Kesk-õlg, Biitseps, Randme sirutajad ja painutajad

R: Reielihased, Säär, Kõht

3 nädal

E: Taga ja Kesk-õlg, Biitseps, Randme sirutajad ja painutajad

T: Selg, Trapets, Kõht

K: Rind, Esi-õlg, Triitseps

N: Reielihased, Säär, Kõht

R: Rind, Esi-õlg, Triitseps

4 nädal

E: Taga ja Kesk-õlg, Biitseps, Randme sirutajad ja painutajad

T: Selg, Trapets, Kõht

K: Rind, Esi-õlg, Triitseps

N: Reielihased, Säär, Kõht

R: Taga ja Kesk-õlg, Biitseps, Randme sirutajad ja painutajad

Minu arvamus:

Sa treenid iga lihase rühma 2 korda nädalas, sellega võivad kaasneda ületreenimesed ja vigastused. Kui sul laupäeval ja pühapäeval on vabaaega, siis võiksid aeroobse treeniga tegeleda.

in reply to: M.M. / Kiivikas / Vend Vähk / Nurmsalu jt #65095
    hampton
    Member

Küünarvarte kõverdamine, lamades pingil

Lisab biitsepsitele kõrgust.

Stardiasend: Lamades kõhuli kõrgel pingil nii, et pingi ots jääks õlavööst veidi tahapoole, võta sobiva raskusega tõstekang kitsa althaardega, hoia käed võimalikult sirged.

Sooritamine Kasutades biitsepsite jõudu, kõverda aeglaselt küünarvarsi nii kõrgele kui suudad. Hoia momendiks tippkontraktsiooniasendit ja langeta aeglaselt stardiasendisse. Korda tegevust vajalik arv kordi.

Soovitused: Varieeri haarde laiust, kasuta ka pealthaaret.

in reply to: Ikka ja jälle… #65093
    hampton
    Member

Tere

Sinu jaotus on täitsa OK, kuid ma soovitaks:

1 päev – Rind, Triitseps, Õlg Esiosa

2 päev – Selg, Biitseps, Õlg Kesk ja Taga osa

in reply to: selg:D #65062
    hampton
    Member

Minu arust selg on täitsa OK sellise vanuse kohta, kuid mulle meeldivad õlad rohkem sellel pildil (väga võimsad).

Palju ta kaalub muidu?

in reply to: Ikka ja jälle… #65060
    hampton
    Member

Tere

Kui sa teed seerias 12-20 kordust, see mõjub rohkem reljeesusele (kuid lihasmassile see mõjub suhteliselt vähe). Sellise treeninguga sa põletad rasvakudet (mis toob lihased välja), kuid sellegi poolest selline treening on lihasmassile mõttetu. Kõige efektiivsem tagab lihasmassi 8-12 kordust.(ise soovitan 8-10).

Kui sinu eesmärk on kasvatada lihasmassi ja parandada keha üldist väljanägemist ja proportsiooni – siis kõigepealt tuleks sul alustada lihasmassi suurendamisega, kui sa juba tunned et sul on lihasmassi piisavalt, siis peale seda tuleb alustada reljeefsusega.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)