Skip to main content

Hambapea

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: KÄESURUMINE??? #36351
    Hambapea
    Member

Mul on kaval värk teen nelikorda nädalas paartundi päevas trenni.Aga mõnel sünnipäeval surume ikka poistega naljapärast käppa.Ja sellised vennad suruvad mul käe maha kellest ma jõusaalis poole suuremate raskustega trenni teen.Minu jaoks on see täielik müsteerium!

in reply to: > Rinnalt surumine < #34392
    Hambapea
    Member

Palun seda kava aadressile Silver117@hot.ee. Ette tänades!

in reply to: Alustamine proteiiniga?… #34625
    Hambapea
    Member

Jõunäitajad on tõesti suurenenud aga kehakaal on sama.Rasvaprotsendist ei tea ma midagi ei tea isegi kuidas seda mõõta.Söön küll väga palju vahest imestan ise ka kui palju.Proovin ka võimalikult palju valku sisaldavaid toiduaineid süüa nagu kohupiim,jäätis ja piim.Tahtsin veel küsida, et kas alkoholi tarbimine võib ka lihaste kasvule halvasti mõjuda?Paar korda kuus saab ikka veidi pidu pandud.

in reply to: Alustamine proteiiniga?… #34623
    Hambapea
    Member

Olen pool aastat proteiini ja kreatiiniga trenni teinud.Praegu treenin teie edasi jõudnute kava järgi mis on jaotatud kolmeks.Aga pole toimunud mingisugust lihaste kasvu.Ma saan aru, et kõik ei tule nii kiiresti aga mingisugune areng peaks olema ju toimunud.Kas on üldse siis mõtet raha kreatiini ja proteiini peale tuulde loopida.Jään vastust ootama

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)