haamer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
haamer
MemberKellegil mingid konkreetset venituskava poleks anda mida ennem trenni ja peale trenni peaks tegema ?
haamer
MemberProovi puuvilju. Peale igat söögikorda võta mingi puuvili näppu. (mida rohkem toidukordi seda parem siis). Nii saad päeva peale päris korraliku kalorikoguse.Suured tänud kõigile abi eest.
Egas midagi ,arvutan oma kaloraazuse ja asjad välja ja peab rohkem tähelepanu toitumisele siis pöörama.
Kooli peaks ka kaasa võtma banaane vahest purk jogurtit / kodujuustu jne
haamer
MemberKui sa ei arvuta palju sa saad, siis sa ei tea ka mida sa muutma peaks.Et siis “üritad vajalikud asjad kätte saada tavatoidust” tähendas seda, et sööd nii nagu pakutakse ja loodad et saad sealt mis vaja..
Ma ei tea, rohkem nagu ostan ise ja üritan iga toidukorraga kuskil 20g tuuri proteiini süüa
Aga kust ma saaksin välja arvutada oma kehakaalu ja pikkuse vms järgi kui palju ma mida peaks sööma ?
haamer
Member5-6 lõuna all mõtlesin rohkem 5-6 söögikorda, väiksemates kogudes. Mitte 3 suurt lõunat päevas.Et kuna alkoholi ja muude selliste asjade tarbimine on juba mitmeks kuuks lõpetatud, siis on ka uni hea + toitun tervislikult, kuna olen allergik siis on lastud omale tehtud spetsiaalsed toidukavad ja mida võib süüa jne…
Et praegu üritan siis nii teha et üritada korralikult süüa, peale trenni kohupiima, piima , juustu + lihatoidud , juurviljad, puuviljad… no ühesõnaga kõike et üritada süsivesikuid ja valke saada et lihast ka kasvaks…. aga tõesti, üritan süüa korralikult, et kui väga intensiivne trenn on siis selline intensiivne ”hea” valu kestab 1-2 päeva ja edasi on selline kergem valu ja üldiselt ikka trennikorda uuesti ei tee kui lihased ära taastund pole.
Nendel päevadel kus ”kergem” valu siis vast mõtekam aint rühiharjutusi/ venitusi vms teha.
Aga vot neid koguseid ei tea kui palju peaks sööma… üldiselt söön neid asju (kohupiim, lihad, puuvilja – juurvilja toit jne…) ikka nii palju kui tunnen et kõht täis ja üleliigset sisse ei punnita et paha hakkaks.
Ei leidnud postitamise kustutamise varianti nüüd tegin jälle apsaka
haamer
MemberSorri nüüd tuli topselt post..
tahtsin lisada et kuna eriti ei tea kuidas sääremarju treenida siis neid teen paar minutit lihtsalt kätega vastu seina toetades ja varvastele tõuse tehes
haamer
MemberRäägi palun sellest toredast jalakavast.Mis seal ikka, lunges (etteasted) jalgadega, nii 2-3 seeriat veits kergemate raskustega et tõmblemist poleks.
Ja ilma raskusteta 10-20 minutit erinevad kükid, ja jalaharjutused.
haamer
MemberTa läheb ja ostab niikuinii mingi pulbri poest, mida ta nimetab “massilisandus tooteks”. Kreatiin ongi see “massilisandus toode”. Tema on happy sellest, kuna mass lisandub. Kui ta ostab küpsetusjahu, ja seda lusikatäie peale trenni tarvitab, siis vaevalt ta massi tõstab sellest. Mina ei soovita üldse toidulisandeid muidu tarbida. Aga kreatiin ajutiselt seda teeb, mida sii nteemas küsitakse, seega las kaalub selle ostmist.Einoh, kuna aega pole korralikuks 5-6ks lõunaks päevas siis mingit abivärki oleks ikka vaja et kiiremini taastumine toimuks.
Praegu on ka häda sellest et kuna alles sai raskusi suurendatud, siis läheb taastumisega 3-5 päeva isegi aega, aga loodan et see on harjumise asi, et lihased harjuvad mingi aeg ära ja hakkavad kiiremini taastuma, vähemalt eelnevalt on niimodi olnud.
Aga kuna enda jaoks suhteliselt rasked raskused praegu siis e iteagi kuidas selle värgiga on…
haamer
MemberJalgadega jaoks on eraldi kava tehtud mida teen kord nädalas.
Jalad saavad küllalt vatti ja hantlitega harjutused.
Venituskava on kah paigas.
haamer
Memberkui rahalised vahendid piiratud, siis FitWhey või Hera80 + TraubenZucker + piim. Valku 1 osa ja suhkurt 2-3 osa, kui oled hardgainer (kõhna ning raskesti kaalu koguv).Teed absoluutselt kõiki harjutusi 11-kilose hantliga? Kaua sul jõusaalikogemust on? Kui pikk sa oled? Kuidas siiani tulemused on olnud?
Hei, sorri veits segaselt väljendasin ennast ennem.
http://scoobysworkshop.com/teenworkout.htm
Et trennikava on muidu seal allpool.
Jõusaalikogemust polegi, teen kõiki asju kodus….
Pikkust 171 umbes, rinnalt surun 60 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.haamer
MemberMa peksan paar korda nädalas jalgadega betoonseina, söön kaltsiumitablette ka, kondid on tugevamaks läinud küll.
Alguses on jube valus ja võtab jala punaseks ,aga pärast on mõnus .
haamer
MemberMida sa mõtled selle all “head”?sorri, ma detailidesse ei hakka laskuma, liiga perv oleks vms.
aga no mõtle ise mida see teha head võiks ( vihje : eesnääre )
aga ega see mingi tavaline õli ka pole, ökopoest saab !

haamer
MemberMotivatsioon tuleb sellest, et peale trenni on hea olla .
haamer
MemberVeits mööda panen teemast, aga ise teen trenni täiesti juhuslikult, siis kui tuju tuleb.
Ja olen vägagi rahul, lihstalt üritan järgida et kellaeg liiga hiline/varane ei oleks ja et täiskõhuga ka eriti trenni ei kipuks tegema.
Suhteliselt jah , saali arvatavasti minek siis kui natukene vanemaks saan ja lihase areng kasvab.
Ujuma satub ka paar korda nädalas vahest, ütleme siis et 2 – 3 korda nädalas korralikku trenni umbes ja sööki, elu hea küll .
haamer
MemberUjunud kaua, pole nagu küll eriti shrinkimist või midagi olnud vist.
Aga jõudu tehes tundub tõesti, et see kahandab.
Tuleb lihstalt süüa asju mis teeb meheaule head, ilma naljata.
Mina näiteks kasutan salatitel sellist asja nagu ”kõrvitsaseemneõli” pidi hea olema meestele… kindlasti on midagi muud ka , kui probleemid tekivad ju siis leiab midagi uut : ).
haamer
MemberMul sama jama, uinunumisega väga väga kaua aega raskusi olnud, senikaua *khm kuni jah, muud (naiste) ja teised toredad mõttet pähe tulid, magan nagu beebi.
Võite järele proovida, ega paha ei tee : )
-
AutorPostitused