H2TheO-Z
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2TheO-Z
MemberLaulupidu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nutsin lahinal…
Eks me oleme k6ik osake sellest n8 “hallist massist”. 2rge elage oma elu hallina.. nii kuis ise, nii tunduvad ka teised ymberringi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käisin ka laulupeol ja laulsin ise laval. Ruumi oli vähe, aga ei saa kurta.
Võimas tunne oli, meeliülendav.
juuli 6, 2009 at 2:08 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #205923H2TheO-Z
Membervorm tundub päris hea, ikkagi ju juubelvõistlus ja päris kaua võisteldud juba.
Kui küsida võib, kui vana mr. Kiivikas siis ka on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ronnie Coleman vist lõpetas mingi 43-45 aastaselt hiljuti…
H2TheO-Z
MemberMul tuleb kananahk ihule, kui näeksin kedagi tegemas õlakehitusi ja veel sellise raskusega, mida ei jõuta kinni hoida
Tavalised õlatõsted mõjuvad muide paremini, kui trapetsid teed. Kui ikkagi siiamaani ei ole aru saanud, miks tavaharrastajad teevad trapetsid eraldi.
Muidu hea haarde tugevdamine on rippumine, lõpuni välja, nii kaua kuni libiseb lihtsalt ära.
Kui sa minuga samal ajal jõukas oleksid siis sul tuleks vist kananah, sest ma teen alati shrugse max kaaluga.
Viimase korduse ajal kipub alati käest libisema. Asi on selles, mul on hullult suured trapsid, aga haare vist jah ei kannata.
Magneesiumit kaasa võtta igakord oleks ka tülikas.
H2TheO-Z
MemberAinuke lugu, mis mulle on pisara silma toonud on siiski see
see oli jah üsnagi kurb, kuigi pisarat silma ei toonud, filmi olen mitu korda näinud.
ärge pange seda videot tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
Memberpõlvemenisk on puruks läinud liigsest korvpallist asfalti peal.
Käisin kohe opil ära (paar aastat tagasi) nüüd on mõlemad jalad peaegu ühetugevused.
Ja veel lisaks, et ma pole kunagi ühtegi luud murdnud kuigi kukkumisi on hullult olnud.
H2TheO-Z
MemberSee päris hea kõht sul. Tegemist on rasvaga, mida on vaja maha saada. Kuna kõhulihased on kõik üks lihas, siis sa ei saa mingit kindlat piirkonda selles treenida et just seda kujundada.Kõhulihas ei ole kõik üks lihas.
On külgmised kõhulihased ehk obligue’d, siis alumised, keskmised ja ülemised.
Rippes jalatõsteid kas sirgete või 90 kraadiste jalgadega saab teha alumistele kõhulihastele, aga tal tundub jah , et peaks tegema HIIT’i (High Intensity Interval Training) et rasvast lahti saada.
H2TheO-Z
MemberProovisin siis enam-vähem nii teha, nagu videos näidatud, – meeldis, hakkangi nüüd nõnda tegema, ainuke probleem oli see, et kui võtsin sisse selle õige kehaasendi pingil, kippus üks jalg krampi minema, muidu väga hea, aitäh teemapositaja!palun palun.
Muidu keda huvitab siis seal T-nation.com lehel on veel päris palju igasuguseid huvitavaid artikleid, kuigi jah, vaja läheb
head inglise keelt ja spordialase sõnavara teadmist.
mai 24, 2009 at 7:49 e.l. in reply to: Kulturistide “Kuldne Trio” uues mõrvaseriaalis “Kättemaksukontor” #197984H2TheO-Z
Memberpäris huvitav oli, aga see kuidas mingi lihahaamriga lambist seljatagant maha löödi oli kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
Membervanasti jaksasin 25 lõuga tõmmata ja ploki allatõmbeid 65 kg teha, nüüd jaksan 10+ lõuga tõmmata
ja 100kg ploki allatõmbeid teha.
H2TheO-Z
MemberH2TheO-Z
MemberTäna tegin esimese sheigi.
pakendi peal oli kirjas 30 g 3-4 dl veega segada.
Sheik oli väga lahja ja maitset polnud ollagi, kui palju tuleks valgupulbrit vee kohta panna?
Näiteks panin 400 ml vee kohta 1,5 supilusikatäit hera 80-t.
Kas see on normaalne?
H2TheO-Z
Memberjõusaali kõlaritest tuleb star FM
H2TheO-Z
MemberOlen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi (1) masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole(2) kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.Mis peaks tegema?
(1)smithi masinal kükkimist ei loeta kükkimiseks
(2)miks sa seda tegid? wtf….
H2TheO-Z
MemberMeil avatakse ka siin varsti uus maXXima.
Loodetavasti müüakse siis kanafileed ka 47 EEK kilohinnaga.