H2TheO-Z
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2TheO-Z
Memberkuklalt surumine vaheta rinnalt surumise vastu
“>mis mõttes? need treenivad erinevaid lihaseid üldse ju.
H2TheO-Z
MemberAastal 1998 sisenes ühistransporti pensionär, pakkusin suusõnaliselt istet, sellepeale öeldi, et ei ole vaja, ja lisati, et küll olete ise põlvili kunagi kui sama vanaks saate. Ehk siis väideti, et on võimalik põlvili kukkuda nagu ma aru sain, ja seda siis kui vanus on suur. Seega pakun, et kui oled noor veel, siis vaevalt et sa põlvili kukud.Jalgu ongi kõige lihtsam treenida, seetõttu pea iga trenni lõpus nad läbi ongi korralikult. Ülakeha allub treeningule raskemini, ja seetõttu tuleks ülakehale suuremat tähelepanu osutada kui alakehale.
Pärast treeningpausi on võimalik ka muid lihaseid raskesse haiglaslikk useisundisse viia, mitte ainult jalgu, kuid koheselt peale trenni on justnimelt jalad kõige tuntavamalt läbi, erinevalt teistest lihastest, kuid lihasvalu järgmistel päevadel võib olal teistel lihastel samasuur või isegi suurem. Näiteks võin tuua lihased, mis neutraalse haarde puhul küünarluud toovad õlani, ilmselt oli niemks kodarluu-lihas või küünarluu-lihas vms, see lihas töötab lõuatõmemtel jms motoorikatel kus käsi kõverdub, peale treeningpausi on võimali ksellesse saada suurem valu kui jalgadesse, seda olen ise kogenud, koheselt treeningu järel muidugi need ei valutanud ega polnud laus-jõuetud, ses suhtes on jah jalad unikaalsed, et neist koheselt trenni lõpus jõud kaob. Ilmselt leidub sellele ka loogiline seletus. Võibolla see, et treeningu lõpus pole teistel lihastel vaja tööd teha, jalgadel aga on vaja küll, nimelt keha kanda, seetõttu jõuetus tunen tekibki neis, õlgadel poel vaja midagi kanda ju, seetõttu neis treeningu lõpus kam ingit jõuetust pole, kui käte peal välja kõnnisk treeningu lõpus, ilmselt sisi oleks samamodoi ka õlgades jõuetus tunne. Või on seletus lihase eripäras, et mõnest lihasest kaob energia kuidagi eriti kiirelt ära ja tagasi ei tule vms.
Ossa raks, ise ka aru saad midagi sellest wall of textist, mida sa kirjutasid?
H2TheO-Z
Memberülemise käega hoiad kinni lihtsalt ja alumise käega surud nii tugevalt eemale kui võimalik…ongi kogu saladus.
tugevad kõhulihased peavad ka muidugi olema.
märts 22, 2010 at 10:09 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262120H2TheO-Z
Membervaadates neid pilte……kas keegi noortest üldse jalgu ka treenib?

H2TheO-Z
MemberGTFO. See kindlasti ongi selline tõmbekas, et viiendat ei näe? Eksju?
see on fake, mul on perfektne nägemine, aga ma ei näe ka midagi seal viiendas. Teisi kõiki näen kristallselgelt.
H2TheO-Z
Memberkah mul musklimäed….nägid välja nagu tavalised tüübid tänavalt.
H2TheO-Z
Membermis nali see on, et Sa dumbell rowse 4kilose hantliga teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
Memberkuidas see rinnal kükk käib, et peab raskust rinna kõrgusel hoidma?ise teen seda harjutust
täitsa alla mina küll ei suuda lasta

H2TheO-Z
MemberMis plahvatlusliku jõu eesmärgiks on? Kaugushüpet, jooksu jm. aitab väga hästi jõutõmme. Kõrge seeriate ja madal korduste arv peaks kiirete lihaskiudude aktiveerimiseks sobilik olema.Tsiteerin Hr. Otterit:
jõutõmbega küll mingit plahvatuslikust ei arenda, pigem ikka rebimise ja tõukamisega.
Plahvatuslikkuse arendamiseks peavad treenitavad liigutused ka plahvatuslikud olema. Jõutõmme on aeglane ju.
Sellega panid küll täppi, et kõrge seeriate arv ja madalad kordused.
H2TheO-Z
Member“You will see that you will adapt faster than you realize. Squatting will be just like walking. Progress the weights to max as soon as you realize that squatting daily is a joke.” – John Broz
“Defeat is not defeat unless accepted as a reality-in your own mind.” – Bruce Lee
“If you don’t squat you ain’t squat” – misterious guy on the bb.com misc
“Milk is for babies, real men drink beer”- the one and only
arnold shwarzennegger
“If you want to be the best, you’ve got to train to beat the best!” -Johnnie Jackson
“Whenever the mind goes, the body will follow” –
Mike Katz
veebruar 14, 2010 at 3:58 e.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #255995H2TheO-Z
Memberpeaks vist jah Kadaka või Balti jaama turult otsima minema
veebruar 13, 2010 at 9:04 e.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #255880H2TheO-Z
MemberKust leidsid?http://www.pullum-sports.co.uk/clothing-an…oes/cat_32.html
Jalg on mul muide 46.
E-bayst leidisn 1500 eeki odavamad kui fitness.ee poes
veebruar 13, 2010 at 8:37 e.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #255875H2TheO-Z
MemberEestis muud valikut ei olegi? 2850 krooni on praegu masu ajal ikkagi liiga suur summa välja käia.
Uurisin natuke ja leidsin, et üle suure lombi müüakse kvaliteetseid tõstejalanõusid 60-120$ eest. Millest selline üüratu hinnavahe?
/just leidsin samad jalanõud ühelt teiselt lehelt rohkem kui 1000 krooni odavamalt…
H2TheO-Z
Memberhttp://www.tv3.ee/video?clipid=22583923:40 hakkab
See videoklipp tekitas minus hämmingut.Videos on distinktiivselt eristatav ju, kes on siin diskrimineeritav pool.
Eesti ravimiametil on tõesti midagi viga. Kui igalpool euroopas on need toidulisandid lubatud, siis miks just Eestis on need keelatud. Tõesti, absurdne – mis haigusi nende “ravimitega” siis ravida saab? Härra ravimiametist suutis hämada midagi potentsihäirete ja depressiooni ravimisest, tule taevas appi!. Järgmisena keelake kõik tervislikud toidud ära, koolides hakake pakkuma Hesburgeri tooteid jne…
Antud seadused võtavad nendelt, kes soovivad tervislikult toituda ja sportlikult areneda, võimalused ära. Kas tõesti olen ma mingi kriminaal, kui ma soovin osta neid “ravimeid”. Utoopia.
H2TheO-Z
MemberMiks sa igapäev tegid kükke? Ja veel 5×5 kah ?Mu arust võib nii tekkida veel ületreenitavus.Ega kui sa igapäev mingit lihasgruppi treenid ei pane seda kiiremini ja paremini kasvama ega arenema.
Ta tegi 3 korda nädalas kükke, ei tule siit mingit ületreenitavust.
klassikalise tõstmisega tegelevad atleedid kükivad 7päeva nädalas.
AutorPostitused