H2TheO-Z
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2TheO-Z
Membervend vähk, võistled kuni 80kiloste meeste hulgas?
H2TheO-Z
Memberhaha vabandage väga, aga sellise masina peal treenides küll maagiliselt suuri õlgasid ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
Membersitt mis sitt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
MemberNatuke imelik on vaadata seltskonda, kes lehvitavad eesti rahvuslippe ja hüüavad “Eesti eest!”, kui vähemalt üks sellest seltskonnast olija veel paar päeva tagasi ühes teises teemas teatas, et Eesti Kaitsevägi on mõttetu. Eks kaitsetahe väljendub igal mehel erinevalt. Kui peaks olema sõjaline konflikt, siis kodumaa relvaga kaitsmise asemel peidetakse ennast jää alla
Sa oled kõigest väga valesti aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaitsetahe on mul suur, ja kui sõjaline konflikt peaks toimuma, olen ma esimeses rinnas rindel. Aga äkki ma soovisin lihtsalt paremat väljaõpet, et ma saaksin paremini kodumaad kaitsta? Ei saa ju niimoodi kohe üldistusi teha. Kas Sa tõesti ausalt julged väita, et Eesti kaitseväes pakutakse parimat väljaõpet ja see aeg seal, ei ole mahavisatud aeg?
H2TheO-Z
MemberEndal tekkis huvi minna USA mereväkke. Tahtsin isegi liituda NAVY SEAL’idega (Sea Air Land üksus), kuid tegin natuke uuringut ja selgus, et sinna saamise üks nõuetest on, et peab olema USA kodanik. USA mereväes väga head võimalused tasuta ülikooli haridust saada ja palk on ka väga hea. Tavalise mereväega liitumiseks ma mingeid erilisi nõudeid ei näinud. Eesti kaitsevägi tundub suhtkoht mõttetu selle kõrval. Kas keegi oskab infot anda, kuidas lood on USA mereväega ja sellega liitumisega jne, ma tean, et osad eestlased on käinud seal.
veebruar 17, 2011 at 7:19 p.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #290314H2TheO-Z
MemberTahtsin küsida tõstespordi jalanõude kohta sellist asja:Kuna ma tõenäoliselt tellin nad netist, siis ei ole võimalik neid varem jalga proovida. Kas nende suurus peaks olema sama mis tavalistel jalanõudel, nõks suurem või nõks väiksem?
pool suurust kuni üks suurus väiksem, kui kahtled, telli pool suurust väiksem, siis paned 2 paari sokke jalga ja olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
MemberHea, et sellised tugevad jõmmid politseis töötavad ka.
??:”>veebruar 9, 2011 at 2:34 p.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #289375H2TheO-Z
Memberfitness.ee poes müüdi vanasti. Mina ostsin sealt.Sain ammu kätte juba endale tõstejalanõud. Tellisin USA-st ja maksin paar korda vähem kui siis, kui oleks Eestist ostnud. nii et jah
??:”> Sellised nad on: Täiega head ja mulle meeldivad

H2TheO-Z
Memberpäris lahja näeb välja aga jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
Membernende beebihantlitega ei treeni sa midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2TheO-Z
MemberMa ei hakka nüüd küll kõiki erinevaid brände siin ära nimetama, aga olen võtnud vadakut, kreatiini erinevaid vorme, multi-vitamiine, kalaõli kapsleid, glükosamiin- kondritiaati, pärast igat trenni nii umbes pool tassitäit trauben zuckerit sheiki. Kokku olen vist viimase 2 aasta jooksul oma 50kg trauben zuckerit tarvitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
H2TheO-Z
MemberTeadsin temast juba ammu. Ta treenib Average Broz jõusaalis treeneri John Brozi käe all ja arvatavasti esindab 2012 aasta Londoni olümpial Brasiiliat. Nende moto ongi koguaeg ilma varustuseta treenida. Ta on professionaal ka, ainult magab, treenib 2-3 korda päevas ja sööb. Lõunauinakuid teeb ka
detsember 2, 2010 at 4:43 p.l. in reply to: Trenn kodus + toitumine .. Kas talitan õigesti ? #191495H2TheO-Z
Memberhmmm… ma ei tea palju nendest diivaniga jõutõmmetest kasu on…
H2TheO-Z
Memberkas ma nägin õigesti, et sa kükkisid botases? See on ju sama nagu madratsi peal kükkida.
Niimoodi ei saa korralikult jõudu maasse suunatagi ju… Muidu vorm tundus normaalne, aga ma
ei saa aru, miks sul vöö peal oli, kui kangi peal oli vaid 60kg?
“>oktoober 12, 2010 at 7:33 p.l. in reply to: Klassikalise tõstmise kombineerimine “tavalise” jõutreeninguga #278925H2TheO-Z
MemberTänud nende põhjalikke abistavate postituste eest RihoK2go ja H2The0-Z.Üks asi mida tahaks veel üle küsida on see et kase pole mitte halb kui ma teen järjestikkustel päevadel harjutusi mis kasutavad samu lihaseid? Näiteks kui ma teeksin Riho kava järgi siis ma teeksin kaks päeva järjest rebimist ja tõukamist ehk et trapets, alaselg ja õlad saaksid kaks päeva järjest kõva koormust tunda (pluss veel veidi vähemal määral jalad). Kas sellest natuke paljuks ei läheks? Või ei saa klassikalise tõstmise puhul kasutada selliseid kulturismi põhimõtteid et sama lihast 2 päeva järjest ei treenita?
Ma mõtlesin et kui minna sellisele veidi suurema koormusega kavale kus treeniksin 4-5 korda nädalas, kas oleks ehk parem alustada veidi madalama koormusega kavast kus ma teen 3x nädalas ja iga treeningpäeva vahel vähemalt 1 päev puhkust (umbes nii nagu esimeses postituses välja tõin) et siis organism kohaneks sellise suure koormusega? Tegelikult ma treenin praegu ka 4 päeva nädalas kuid mitte kunagi ei tee samu lihaseid kaks päeva järjest.
Õige- kulturismi põhimõtted klassikalise tõstmise puhul ei kehti. Kuna korduste arv ei küündi nii kõrgele nagu kulturismis ja vatti saab rohkem närvisüsteem. Mina treenin jalgasid 7 päeva nädalas. Harjutused mida ma kasutan nädala jooksul: rebimine, tõukamine, tõukamise rinnalevõtud, tõukamine plokkidelt, rebimine rippuvast asendist (hang snatch), rinnalevõtt rippuvast asendist, rebimise tasakaalu harjutused (otsi “snatch balance”), sügavkükk(kõik klassikalised tõstjad kükivad nii madalale kui võimalik, mitte ei peatu mingi kunstlikult tekitatud punkti juures), kükk kangiga ees (front squat), rebimise tõmbed kettidega, tõukamise tõmbed kettidega; et jalad rohkem tasakaalus oleksid siis hamstringidele teen lisaks “glute ham raise & selle erinevad variatsioonid, sirgete jalgadega tõmbeid, hamstring kick-backs, good morninguid…jne. (see oli vaid mõningane harjutustebaas minu arsenalist) Tavaliselt kükin ma iga päev.
Ühesõnaga iga päev saavad vatti minu jalad ja erinevad selja lihaste piirkonnad. Aga jõud kasvab ja isegi lihased kasvavad. Jalad on mul 76cm (reied) ja selg on hästi arenenud (<<<---- profiilipilt). Niiet klassikalise tõstmise puhul ära seda küll karda, et mõni lihasgrupp mitu päeva järjest treenitud saab.
Kindlasti oleks parem, kui sa alustaksid madalama koormusega ja järk-järgult treeningmahtu suurendaksid.
Kehal võtab aega harjumiseks, et uue alaga kohaneda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused