H2rr2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2rr2
MemberOled kevadel luuleliseks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis kevad, suvi. Suvi on talle südamesse pugenud .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberMul tuksuvad kõok lihased, ei pööra neile suurt tähelepanu, kuna see on loomulik…selle teeb lihase närvi funktsioon ning pole vaja karta.. kõik on korras
aprill 17, 2008 at 4:09 p.l. in reply to: trenn tõi raskust juurde, kuigi toitumine jäi samaks #150695H2rr2
MemberIgatahes mis ma öelda oskan on see, et proovi Toitumist korda saada, see on kõik Otsi fitness.ee -st Artiklite alt ja loe ikka artiklid toitumise kohta läbi… saad kindlasti palju targemaks….
H2rr2
Memberräägime meistriliiga trennist? Ikka on vaks vahet, kas teed 2x nädalas trenni v oled Eesti tasemel mängija.Igatahes on mul jõusaal 5 korda nädalas ja koss kaks korda nädalas!
H2rr2
MemberNo minul on kolm korda murdunud paremakäe viies sõrm nii et pole hullu midagi ja kui viimati esimest korda läks.. käisin korvpalli viske võistlustel Ja panin isegi selle kinni, kuid üldiselt ei soovita sest kui teed sporti ja luu katki, ja veel kips kaaa siis kui ära võtad läheb se higi hais alles kuuajapärast ära…
H2rr2
MemberLoodan et saan kellegagi kodukandist… et siis Vendvähk pidi piletit mulle hoidma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga et tulen kui jõuan sest päev enne seda Jõutõstmise võistlused.. kui ennast haigla punnitan siis proovin jõuda ratastoolis..
Memberma ei usu sind enne kui näenniipalju kui ma korvpallureid näind olen, on nad ikka sellised kriipsud et õudne
välismaalased on muidugi teine teema, usa omad on nagu meie fitnessistid
Kristjan Kangur on ka kriips?
LOL…
Sa mine vaata mõne meistriliiga trenni siis näed kuidas seal jõusaalis rabatakse…
H2rr2
MemberJuba präegu võetaksegi, võetakse nii lampjalgagega, kui ka kõvera selja, kui ka haigete põlvedega. Kust ma tean? 3 nädalat tagasi käisin ise just sõjaväekomisariaadis ja selliste muredega seal keegi ära ei pääsenud, küll saadi aga allergiatega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on taimede vastu allergia siis oled pääsenud, või kui on kartsade vastu allergia siis pääsed kaa ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
H2rr2
MemberIgatahes seda et MAAILMA tugevaim mees Leedukas tõmbas 300 kg 6 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole maha aga kaalu on samas mehel 150 kg kanti
MemberIgatahes FAST !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberMitmes aste, tähendab räägitakse küll, et ei võeta, aga siiski võetakse enamus, need “väiksed hädad” ei loe midagi, vähemalt minu puhul ei lugenud ja see aasta minek sügisel Tallinna vahi pataljoni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi veel sinna läheb või, oleks hea teada, et ka tõsisemad jõuka mehed sinna satuvad ja saaks koos korralikult trenni teha, kui seal muidugi lastakse(pole eriti asjaga kursis).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lastakse ikka üks asi see kas jõuad teha kui õppused ja värgid.. igatahes lampjalgadega teenistusse mitte võtmine kaalatakse ära et siis lampjalgadega inimesi hakkatakse võtma :
Memberigatahes mina kasvasin kuni 16 a. ja kasv seisma jäänud…
Olen 186 cm pikk, ja kaalun 81 kg…
Ning jalanr on võrreldes sinuga väike..(48)
H2rr2
MemberJõudu ja tervist ning paremad õnnesoovid:)
H2rr2
MemberToitumine korrast pole, seda võin küll AUSÕNA öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberKõva lahing oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Homme üritan sellest pikemalt kirjutada ning pilte üles riputada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore oleks…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused