H2rr2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2rr2
MemberMillel põhineb see väide?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lugedes, kuidas õpitakse TLÜ, siis olen sinuga isegi nõus. Vahet pole.

Aga rotter… kus saab õppida spordimeditsiini… väga tahaks tulevikus õppida… aga plaanis peale sõjaväge minna lahingukooli… kunagi kaa ülikool ära lõpetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
Memberm räägin siis sellest kuidas trennikaaslased pitsast rääkisid ja mina 75 kg kangi alla jäin…. see jutt võttis kaaa minul trenni isu ära
H2rr2
MemberAh, et siis TY arstiteaduskond sihikul… Bioloogiast yksi on v2hev6itu, 6igekirja tuleks enne 6ppida.Selge see ,et õigekiri….
Seda küll, kuid olen saanud kinnitust kui ei hakka ropsima, kui näed inimese sisikonda, siis lahkamis osakonda saab kindlasti kui arstiteaduskond on lõpetatud !
MemberIse olen hetkel 9 klassis, olen tegelenud erinevate spordialadega, kergejõustik, judo, korvpall, jalgpall, raskejõustik(jõusaal).
Just nimelt oli mu lemmik teemasid bioloogia, na nimelt inimese keha nii seest kui ka väljast see osa oli ainuke mille tegin ilma spikerdamata 5, lihtsalt mullle meeldis seda niiväga õppida, oleks kellegil targem anda nõud, sooviksin minna õppima, spordi arstiks! on see ka võimalik ? Ise olen läbinud 2 astme spordimeditsiini kursuse mis sest et 16a vana

MemberEga jah, klassivend läheb balticupile, tahaks ka mingi samalaadne vend olla.Kusile rammu katsuma minna
Igatahes panen kõrvataha need soovitused.
räägi sellest klassivennast lähemalt nimi, ja raskused !?
H2rr2
Memberikka max on jõutõstmises jah ning iga alaga on sul III katsetsinu katsed võiks siis olla näiteks; kükk 100, 105, 110
surumine 75 80 85
tõmme 90, 95, 100
no siis sul oleks kogusumma 300kg umbes
ikka võid proovida saad kogemusi ja näpunäiteid
nja Jõutõstmise võistlustel sain kogu summas kokku 300+, jäin ise igatepidi rahule kuna olin võistlejate seast kõige noorem… ise kaalun juba küla rammumehe võistlustel osaleda…. kolma päev lähen kummi kantima 350 kg
see on mul ka juba varem õnnestunud kuid kohvreid jõuan tõsta aga kõndida pole proovind ning kivide tõstmist peaks kaa proovima…… kuid endale kehakaal jäääb alla 85 kg on mul pikkust piisavalt aga tuleks seda massi kaa
Ei see võtab omajagu aega nagu kogemusedki… kunagi on ikkagi ükskord… soovitan soojalt to hunter: tee veel trenni söö kõvasti tee tööd ikka jõusaalis mina parandasin just niimodi oma tulemusi kohe kg- desJõudu ja jaksu edasiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> bakaH2rr2
MemberSuper Troopers – German Techno.mp3
H2rr2
MemberPole rahvast, pole Fasti !
H2rr2
Memberma oskan seda öelda et kohupiima ära ainult söö pead jooma vähemalt 1 l piima pävas ära, nin sööma iga 3 tunni tagant ! Mina sain toitumise korda nädal tagasi olin ma 80,8 kg nüüd 24,04,08 olen 84 kg
H2rr2
MemberNagu ma ise ja Rotter soovitas, siis ikkagi vajad vastavat kirjandust. Iga ala nõuab vastavaid teadmisi ja neid siin mõne sõnaga ikka edasta. Ja kahtlen ka, kas siin käib selliste teadmistega inimesi eriti, kes spets tegelevad selliste aladega
H2rr2
MemberEga jh see on jama kui noored toodetega üle pingutavad peaasi et nad keemiaga üle ei pane !
H2rr2
MemberKõva laks, raw 320 kilone deadlift on Eestis juba väga kõva tulemus, head vennad ,kes läksid ja kükkisid, surusid ja tõmbasid Raw tulemused.Nojaa… aga see Noor poiss Rauno Heinla on rammumees kaa, eks nemad ongi kõvad vennnad, jõudu ja jaksu edaspidiseks ning tervist kaa !
H2rr2
MemberNeed tulemused on Raw tulemused jah?jh ilma trikoodeta ainult sidemed punastega ja kollastega !